This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=105 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  08.09.2009 17:19:18 Анжелика
  Інше
  Здравствуйте.У меня к вам такой вапрос. Я работаю в отделенческой клинической больнице на ст. Симферополь медсестрой реанимации. В этом году получила высшее образование по специальности менеджмент организации. Хотела переводом перейти в ТЧ-5,там есть должность по моей специальности. Но мне обяснили что есть приказ по дорогам со стороны никого на дорогу непринимать. обяснили что перевод невозможен потомучто ж.д больница не является структурным предприятием дороги. Подскажите неужели невозможен перевод? И на какой срок вышел этот приказ?
  Відповідь: Шановна Анжело Петрівно! На теперішній час у зв'язку зі значним спадом обсягів перевезень, необхідністю оптимізації чисельності працівників, раціонального використання робочого часу, з метою соціальної захищеності працівників і збереження кадрового потенціалу залізниці, прийом працівників здійснюється тільки за погодженням начальника залізниці. Підбір працівників проводиться тільки з числа висококваліфікованих робітників і спеціалістів за внутрішньотранспортним переміщенням, які вивільняються з підприємств залізничного транспорту, підпорядкованих Укрзалізниці, а також з числа: - молодих спеціалістів після закінчення ВНЗ, ПТУ відповідно до цільових договорів; - звільнених зі строкової військової служби, які до армії працювали на цьому підприємстві; - передбачених діючим законодавством (5% квота згідно з Законом України "Про зайнятість населення", 4% квота для інвалідів згідно з Законом України "Про основи соціальної захищеності в Україні"). Телеграфна вказівка, якою встановлений цей порядок, діє до відміни.

  08.09.2009 17:01:30 Юрий
  Подяки
  Просим передать огромное спасибо контролерам на направлении Чернигов-Нежин, очень приятно дать 2 грн и ехать спокойно вместо того, чтобы покупать в кассе в несколько раз дороже, очень приличная экономия в условиях кризиса, спасибо!
  Відповідь: Повідомляємо, що відповідно до діючих тарифів мінімальна вартість квитка в приміському сполученні складає 4.25 грн. Для прийняття заходів до провідника-касира, який взяв з пасажира за проїзд 2 грн. відповідно до Закону України «Про звернення громадян» просимо Вас на адресу начальника залізниці (Київ, Лисенко, 6) надіслати письмову заяву із указанням дати проїзду, прізвища провідника-касира та прикласти копію квитка.

  08.09.2009 16:43:53 Святослав
  Обслуговування у приміських поїздах
  Часто доводиться користуватися послугами ел.підвищеного комфорту при добиранні на роботу та додому.Так, 4 та 7 вересня 2009р. іхав ел.підв.комф.803 Київ-Рокитне до Фастова на штабному вагоні.При відправленні подивився на наявність вільних місць через систему е-квиток -викуплено зовсім мало, зате вагон вщент наповнений незрозуміло ким( немаючи квитків та залізн.форм Працівники міліції, працівники Управління Південно-зах.залізниці,обходчики ВЧ-1,працівники служб, які ніякого відношення не мають до залізниці та ін.) Коли буде припинено перевезення "халявщиків"? Та хто за 3 роки курсування №803 хоч раз здійснив планову та позапланову перевірку поїзда? При щоденному проїзді я не бачив. Дякую за відповідь.
  Відповідь: Повідомляємо, що відповідно до п.7.2 "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" у виняткових випадках з дозволу бригадира провідників дозволяється посадка пасажирів в поїзд, якщо вони не встигли придбати квитки в касі, з подальшим оформленням проїзду у бригадира поїзду. Для недопущення безквиткового проїзду в електропоїзді підвищеного комфорту № 803 Київ-Рокитне розроблений графік перевірок організації обслуговування пасажирів. За роботою провідників вищевказаного електропоїзду встановлений контроль.

  08.09.2009 15:42:32 Евгений
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день,цена билетов за последний месяц поднялась в среднем на 10-15грн,с чем это связано?! Нигде ничего не написано,никакихобъявлений!
  Відповідь: Шановний Євген! Останнє підвищення тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні відбулося 1 червня 2009р., про що своєчасно були повадомлені всі вокзали та станції, а також надавалася візуальна інформація.

  08.09.2009 14:37:50 Игорь
  Інше
  Здравствуйте! Ситуация: Работал проводником, в связи с призовом в армию- уволился. Отслуживши, вернулся на работу, но мне сказали, что прием на работу закрыт. Уже 7 мес. не могу найти работу, хотя людей, которые в этом году закончили училище, взяли туда "с руками и ногами". Вопрос: Что мне делать? Работал в ВЧ-1 ст.Киев- пасс. Заранее спасибо.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п.3 ст.8 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», за військовослужбовцями строкової служби, які до призову працювали на підприємстві, зберігається при звільненні з військової служби право на працевлаштування їх в тримісячний строк на те ж підприємство на посаду, не нижчу за ту, яку вони займали до призову на військову службу. В зв’язку з тим, що на протязі трьох місяців після звільнення з військової служби Ви не звернулись до керівництва вагонної дільниці станції Київ-Пасажирський з питання працевлаштування на раніше займану посаду, Ви втратили пільги на працевлаштування, передбачені законодавством України. В теперішній час, в зв’язку зі зменшенням обсягів перевезень пасажирів, вакансії провідника пасажирських вагонів відсутні, прийом на роботу працівників не проводиться.

  08.09.2009 10:49:45 Ростислав
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Ст.Илларионово Приднепр.ж.д.Построен переходной мост,но демонтирован этим летом наземный переход.При отсутствии поездов мамаши с колясками,бабули с "кравчучками" идут на штурм железнодорожной насыпи.А как с таким добром забраться на мост?За сооружение конечно спасибо,когда стоят поезда,но при их отсутствии,хочется по-старинке,через переход!Вот такое у нас теперь обслуживание на вокзале!
  Відповідь: Шановний Ростиславе! Ваше звернення розглянуто в Дніпропетровській дирекції залізничних перевезень. Стосовно облаштування санкціонованого переходу через колії станції Іларіонове повідомляємо, що до вирішення питання обладнання пішохідного переходу через колії, тимчасово обладнано технологічний перехід з західної сторони берегових пасажирських платформ.

  07.09.2009 23:29:18 Наталія
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий день. Підкажіть будь ласка чи мають право на пільговий проїзд (50%) студенти заочної форми навчання? У мене є студентський квиток, де вказано що я навчаюсь на заочному.
  Відповідь: Ні не маєте.

  07.09.2009 22:47:19 петро
  Інше
  Здраствуйте!возможен ли проезд на поезде несовершенно летнего гражданина без присутсвия взрослых?
  Відповідь: Відповідно до п.2.28. „Правил перевезень пасажирів…” діти до 14 років допускаються до перевезення в пасажирських поїздах тільки в супроводі дорослих.

  07.09.2009 20:18:22 Лариса
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день, подскажите, почему в кассах продают билеты по цене фирменного поезда Киев-Симферополь на полуфирменный вагон (условия отличаются, а цена нет)? Также хотелось бы узнать имеет ли право проводник самостоятельно набирать пассажиров, которые располагаются вдоль коридора вагона(невозможно пройти) да еще и просят присесть в купе на пару часов езды? И это фирменный поезд, где стоимость одного билета более 200 грн(12 поезд,21 вагон, кот прибыл в Киев 5 сентября в 7-35)
  Відповідь: Пропонуємо Вам, для більш детального розгляду Вашого звернення, згідно з Законом України «Про звернення громадян» надіслати письмову заяву з викладеними конкретними фактами та прикласти проїзний документ або його копію на адресу Управління Південно-Західної залізниці: 01034, м. Київ, вул. Лисенка, 6.

  07.09.2009 16:21:03 Алла
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи можна оплатити проїзд провіднику (при наявності вільних місць) в момент відправки потягу? Якою повинна бути вартість квитка: така ж як в касі вокзалу, менша чи більша? Випадково переплутавши день відправки потягу, маючи на руках квитки в купейний вагон вартістю 156 грн. та при наявності вільних місць в вагоні, провідник "великодушно дозволила" студенткам проїзд по 200 (!!!) грн.за місце. Оскільки за квитки повернули лише по 100 грн., на загал проїзд Київ-Одеса обійшовся в 250 грн. кожній. Чи має право провідник правити тариф на власний розсуд, зловживаючи безвихіддю пасажирів ?? Чи все-таки є якісь узаконені тарифи на такий випадок? Буду вдячна за відповідь.
  Відповідь: У виняткових випадках з дозволу начальниа поїзда дозволяється посадка пасажирів виключно у штабний вагон поїзда з подальшим офомленням проїзду начальником поїзда. При цьому різниця у вартості проїзду може складатись за рахунок комісійного збору.