This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=1013 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  30.05.2007 16:30:52 Ирина
  Інше
  Интересует 1. стоимость проезда Одесса - Варшава - Краков или Одесса - Варшава. 2. Есть ли возможность купить билет сразу до Кракова ( с учетом пересадки в Варшаве).
  Відповідь: Вартість проїзду за маршрутом Одеса-Варшава станом на 31.05.2007 складає 435,40 грн. З 24.06.2007 по 01.09.2007 у складі п. №108 починає курсувати причепний вагон сполученням Одеса-Краків, вартість проїзду за маршрутом Одеса-Краків складає 374,72 грн. Вартість проїзду може варіюватися залежно від курсу валют, встановлюваного Національним Банком України

  30.05.2007 16:29:03 Валентин
  Інше
  Подскажите, пожалуйста, поезда, которые делают остановку в городе Буча (следующие, например, со Львова). Заранее благодарен
  Відповідь: Всю необхідну Вам інформацію, можете отримати на вокзалі ст.Буча.

  30.05.2007 15:52:57
  Зміни графіка руху
  Сьогодні купив квитки у касах попереднього продажу на поїзд №349 до Жмеринки на 2 червня. На сайті ж вказано, що цей поїзд є лише по непарних числах! Де помилка? І якщо вона сталася через халатність касира, то як її виправити?
  Відповідь: Нажаль Ви не вказали з якої станції взято квиток, якщо з Києва то помилки ніякої немає.

  30.05.2007 15:45:32 Настя
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажіть, будь-ласка, скільки часу триває проїзд поїздом Львів-Сімферополь до ст.Новоолексіївка (Херсонської обл., Геніченського р-ну).Коли потрібно взяти квиток на цей поїзд, щоб прибути на вказану станцію 12.07.07р.,(і в якій годині прибуває поїзд до Новоолексіївки).Дякую!
  Відповідь: Шановна Настя! З інформацією яка Вас цікавить, можна ознайомитись за даним посиланням: http://www.uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleQra&lng=uk

  30.05.2007 15:37:04 Саша
  Пропозиції
  Странное у вас какое-то руководство ОДЖД, самолет Киев-Измаил есть,ходит куча автобусов из Киева на Измаил, при чем почти все через Молдову, а поеда нет! Я также считаю, что поезд нужен. Просто руководство дороги не хочет заниматься этим вопросом. Что касается станиции Одесса-Главная, то не обязательно делать с заходом не нее, можно пустито через ветку Одесса-Западная - Новодепеовская - Усатово, без захода на ст. Од.-Главная.
  Відповідь: Ваше звернення щодо курсування поїзда сполученям Ізмаїл-Київ неодноразово розглядалося керівництвом Одеської залізниці. Маркетингові дослідження пасажиропотоків, які проводить залізниця, показують, що майже в рівній мірі є попит пасажирів з Ізмаїла на поїзда у різні регіони нашої країни (не тільки в Київ), та за її межі, але забезпечити усіх бажаючих безпересадковими вагонами, на жаль, не має змоги. Враховуючи значний перестій для перепричепки по ст. Одеса-Головна (поїзд № 685 приб. до Одеси о 6.37 год, а поїзда на Київ – вечірні), а також наявний пасажиропотік (10-15 пасажирів з Ізмаїла на Київ щодобово) призначення безпересадкового вагона, тим паче прямого поїзда, сполученям Ізмаїл-Київ не передбачається.

  30.05.2007 15:26:56 Наталя
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Прошу ответить на заданный мною ранее вопрос, который я повторяю: Здравствуйте! Можно ли бронировать билеты по телефону, находясь за рубежом? Каким образом проводится в этом случае оплата услуги? Удастся ли получить забронированный билет на любом вокзале? Мы въедем в Украину через Чоп и хотели бы получить билеты там. Какова стоимость услуги бронирования? Спасибо за информацию!
  Відповідь: Шановна Наталія! Забронювати квитки по телефону з викупом по Чопу неможливо.

  30.05.2007 15:25:18 Евгений
  Інше
  Помогите пожалуйста узнать следующую информацию: расстояние о Донецка (и/или Горловки) до Ростова-на-Дону по ж/д пути. С возможными (или существующими) конечными станциями. Заранее благодарен. Спасибо.
  Відповідь: Уважаемый Евгений Юрьевич! Расстояние от Донецка до Ростова по железной дороге составляет 236 км. Из Донецка до Ростова можно доехать поездами № 619/620 Донецк-Ростов отправлением из Донецка по нечетным числам, и № 398/397 Симферополь- Кисловодск до станции Первомайская (пригород Ростова ) с остановками по крупным станциям. Более подробную информацию Вы можете получить в справочных бюро вокзалов.

  30.05.2007 15:23:41 Татьяна
  Пропозиції
  Что вы такое пишете Олегу по поводу поезда на Измаил? Какой весь пассажиропоток следует электропоездами? Весь пассажиропоток следует маршруткой 560 от вокзала. Уберите ее от вокзала сначала,увеличте немного скорость движения электропоездов - вот тогда будет пассажиропоток. Олег, помоему отличное предложение. Респект тебе! Я тоже считаю, что такой поезд должен быть.
  Відповідь: Ваше звернення щодо курсування поїзда сполученям Ізмаїл-Київ неодноразово розглядалося керівництвом Одеської залізниці. Маркетингові дослідження пасажиропотоків, які проводить залізниця, показують, що майже в рівній мірі є попит пасажирів з Ізмаїла на поїзда у різні регіони нашої країни (не тільки в Київ), та за її межі, але забезпечити усіх бажаючих безпересадковими вагонами, на жаль, не має змоги. Враховуючи значний перестій для перепричепки по ст. Одеса-Головна (поїзд № 685 приб. до Одеси о 6.37 год, а поїзда на Київ – вечірні), а також наявний пасажиропотік (10-15 пасажирів з Ізмаїла на Київ щодобово) призначення безпересадкового вагона, тим паче прямого поїзда, сполученям Ізмаїл-Київ не передбачається. Щодо курсування маршрутних таксі, то керування автотранспортом не входить в компетенцію залізниці.

  30.05.2007 15:22:47 Евгений
  Інше
  Помогите пожалуйста узнать следующую информацию: расстояние о Донецка (и/или Горловки) до Ростова-на-Дону по ж/д пути. С возможными (или существующими) конечными станциями. Заранее благодарен. спасибо.
  Відповідь: Уважаемый Евгений Юрьевич! Расстояние от Донецка до Ростова по железной дороге составляет 236 км. Из Донецка до Ростова можно доехать поездами № 619/620 Донецк-Ростов отправлением из Донецка по нечетным числам, и № 398/397 Симферополь- Кисловодск до станции Первомайская (пригород Ростова ) с остановками по крупным станциям. Более подробную информацию Вы можете получить в справочных бюро вокзалов.

  30.05.2007 15:03:09 Олена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  29 травня на Південному терміналі ст. Київ-Пасажирський при купівлі квитків на потяг №028К на 06.07.2007 у касі №56 касир, яка закінчувала зміну о 21,00 29.05.2007, вибила невірну станцію прибуття. Хоча потяг курсує Київ-Севастополь, касиру чітко було пояснено, що білет потрібний до Сімферополя. Однак на руки ми отримали 2 білети зі станцією прибуття Севастополь. Одразу звернулись до касира, на що нам була дана відповідь касира: "А ви вийдіть у Сімферополі, все рівно ціна однакова". Уся інша інформація на білеті відповідала нашим проханням, а саме: номер потягу, дата відправлення, і нижні місця у вагоні. Однак після перевірки вартості квитка, ми встановили що різниця між квитками до Сімферополя і до Севастополя відрізняється на 5 грн. за один квиток. Після звернення до чергового у вікні "Інформація", нас знову направили до каси №56, яка вже закривалась. Той самий касир, після анулювання старих квитків, почав набивати нові з коментарем "Не хотіли дівчата по хорошому..". Чомусь одразу опинилося, що залишились тільки місця на верхню полку або нижні біля туалету, хоча в "Інформації" повідомляли, що місць ще хватає. Але касира не переконаєш, тим більш - розлюченого! Прийшлося вибирати біля туалету, але хоч нижні місця. Віддавши нові квитки і 8 грн. (замість 10 грн. с копійками) касир швиденько закрила усе і звернулася. Ми на радостях перевіривши, що квитки до Сімферополя, обидва разом в одному купе, та й були заповнені правильно, теж залишили вокзал. Вже через кілька годин ми побачили що в нас місця у вагоні - верхні. І до кого тепер звертатися, як уже пройшов час!!! Це як називається? –„ помста касира”! Нажаль на касирі я не пам’ятаю чи взагалі був бейдж. А що робити пасажирам, які до смерті бояться спати на верхній полці???? Цікаво невже не можна було вибити нам ті ж самі місця, що й на перших квитках?!
  Відповідь: Шановна Олена! Для відповідного реагування на даний випадок, необхідно звернутися письмово за адресою „Південно-Західна залізниця, вул. Лисенко, 6, м. Київ, 01034” або „Укрзалізниця вул.Тверська, 5, м.Київ, МСП 03680”.