This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=100 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  14.09.2009 06:31:49 Андрій
  Зміни графіка руху
  з 10 вересня вами змінений графік руху електропотягу Шепетівка-Рівне (№6283); він перенесений з ранку на обід. Чому - невідомо. Ранком до Рівного тепер дістатися неможливо. Багато людей ранком їхали на роботу до обласного центру з периферії, де немає ніякої роботи. Студенти поверталися на навчання (ті, хто вчиться в 2 зміну). Багато людей зранку їхали на оптовий ринок, де також їм був певний заробіток, а в обід повертались. Невжеж була така необхідність відміняти ранішній рейс і переносити його на обід? Чи ви хочете, щоб електропотяги в обід ходіли пусті? Дуже багато категорій простих людей постраждали від цієї переміни. Хотілось би знати, заради чого? Мешканці Славути, Шепетівки, Нетішина, Острога звикли, що у них є електричка вранці до Рівного. А це - значна кількість мешканців. Дуже велике прохання - поверніть розклад руху як було, або скоректуйте якомога ближче до реальних потреб населення. З повагою, Лукьяненко Андрій
  Відповідь: Шановний Андрію! Головним управлінням приміських пасажирських перевезень Державної адміністрації залізничного транспорту України уважно розглянуто Ваше звернення стосовно графіку руху приміського поїзду № 6283 Шепетівка – Рівне та повідомляється. У зв’язку з чисельними зверненнями громадян телеграфною вказівкою керівництва Укрзалізниці з 05.10.2009 призначається в щоденний обіг приміський поїзд № 6283 Шепетівка – Рівне (відправленням зі станції Шепетівка о 8.39, прибуттям до станції Рівне о 10.36). З повагою Заступник начальника Головного управління О.М. Турбаніст

  13.09.2009 23:29:58 Пиманкина
  Подяки
  Уважаемые работники Управления Железной Дороги Украины. Хочу через Вас поблагодарить проводника Мариупольского резерва, Донецкой области- Мироненко Ярослава Николаевича который находился в рейсе 09.09.09, в вагоне №6,поезд №70, Мариуполь-Львов .Хочу вырозить благодарность за то,что с этим проводником было приятно ехать до самого Львова,вагон постоянно находился в чистоте, к каждому пассажиру проводник находил свой подход, как сделать поездку приятнее. Постоянно разносился чай, людям пенсионного возраста была оказана помощь. Прошу Вас выдать проводнику Мироненко Ярославу премию, и сообщить о выдаче премии меня. С УВАЖЕНИЕМ Пиманкина Тамара Николаевна.
  Відповідь: Уважаемая Тамара Николаевна! Ваше обращение на веб-сайт Укрзализныци рассмотрено в службе пассажирского хозяйства донецкой ж.д. Высокая культуру обслуживания пассажиров и добросовестное отношение к своим должностными обязанностям проводника пассажирских вагонов Мироненко Я.Н. будет учтено при подведении итогов работы поездных бригад за лето 2009г. Благодарность доведена до сведения всех поездных бригад резерва проводников.

  13.09.2009 21:31:59 Надя
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажіть будьласка де в Одеському вокзалі знаходяться камери схову - АВТОМАТИЧНІ, а то те, що там є - незручно, треба стояти в черзі щоб здати багаж, а потім щоб забрати
  Відповідь: Шановна пані Надіє! Інформуємо Вас, що на пасажирському вокзалі Одеса-Головна автоматичні камери зберігання було закрито у 1996 році, як нерентабельні, морально застарілі та у зв’язку з повним фізичним зношенням замикаючих пристроїв, що не забезпечували належним чином зберігання ручної поклажі. Згідно технологічного процесу роботи вокзалу для тимчасового зберігання ручної поклажі на пасажирському вокзалі Одеса-Головна функціонують стаціонарні камери зберігання з цілодобовим режимом роботи без перерв, які розташовані на першій платформі у блок-модулі загальною площею 260 кв. м. В період масових літніх пасажирських перевезень ємність зазначених камер складає 1000 місць, у зимові місяці у зв’язку із зменшенням пасажиропотоку – 300 місць. До адміністрації вокзалу звернень від пасажирів щодо незадовільного обслуговування в даному структурному підрозділі вокзального комплексу не надходило.

  13.09.2009 20:07:14 Руслан
  Зміни графіка руху
  Доброго дня, шановна адміністрація! Моє запитання стосується зміни графіку руху на Івано-Франківській дирекції. Протягом цього року Львівська залізниця, замість двох потягів на день "Івано-Франківськ - Рахів" один з них скорочує до Ворохти (тепер до Вороненка, а другий тепер розбила на поїзди: Рахів - Ворохта та через кілька годин Ворохта - Івано-Франківськ. Чи є можливим повернути розклад таким, яким його Львівська Залізниця встановила у травні 2009-го, або якщо неможливо це, то чи можна пустити замість нічного, ранковий потяг Івано-Франківськ - Рахів? Просто у цьому році моя група, з якою я хожу у гори у Лазещину, зіткнулася з проблемою доїхати туди дизелем. Я думаю, що це не тільки одна група зіткнулась. Рахів,Білин, Кваси, Свидовець, Ясиня, Лазещина...це ж тільки 6 станцій, хіба можливо за 6 станцій понести великі збитки за те, що дизель буде курсувати до Рахова. Дякую заздалегідь за відповідь.
  Відповідь: Шановний пане Руслане ! Нажаль, на даний час, по технічних причинах та з врахуванням дотримання режиму роботи локомотивних бригад немає можливості задовольнити Ваше прохання щодо повернення попереднього графіку руху приміських поїздів на дільниці Івано-Франківськ – Рахів.

  13.09.2009 18:19:58 Станислав
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Возможна ли покупка проездного документа дальнего следования, при наличии в момент покупки только студенческого билета?
  Відповідь: Так, пільговий проїзний документ видається за умови пред явлення документа, який підтверджує право на пільгу, у даному випадку студентського квитка.

  13.09.2009 18:15:50 Игорь
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Очень часто приходится бывать на ст. Чаплино (Приднепровской ж/д) и Просяная (Донецкой ж/д). Очень часто бывают такие случаи: пассажирский поезд или пригородный э/п должен отправляться со 2-й платформы, но незадолго до отправления (прибытия) по 1 или 2-му пути ставят грузовой поезд тем самым закрывая доступ пассажирам к платформе, на которой производится посадка-высадка. Студенты недолго думая лезут под вагонами. А как быть, например, пожилым людям, которым тяжело обходить километровые составы или карабкаться по надземным переходам, которого по ст. Просяная вообще нет. Такая же ситуация наблюдалась сегодня 13.09.09 в 12-45 на ст. Чаплино перед отправлением поезда №814, всем пассажирам пришлось по 30-ти градусной жаре карабкаться по надземному переходу, некоторые не успели. Представьте если у кого-то что-то случится с сердцем. Просьба объяснить ситуацию и разобраться почему грузовые поезда не пускают по другим колеям (которых немало). Спасибо!
  Відповідь: Шановний Ігоре! Ваше звернення щодо незручностей, які виникли у пасажирів під час посадки на поїзд № 813 сполученням Донецьк - Дніпропетровськ по станції Чаплине, розглянуто за належністю в Дніпропетровській дирекції залізничних перевезень. Проведеним розслідуванням встановлено, що 13.09.2009 о 12.35 на колію № 2 прибув з’єднаний вантажний поїзд № 1902/1932, який по станції необхідно було роз’єднати. Згідно «Місцевої інструкції по з’єднанню та роз’єднанню поїзда на станції Чаплине» вищезазначена колія призначена для виконання цих операцій. Згідно схеми станції, нормативних документів діючих на станції та поїзної обстановки, можливість прийому вантажного поїзда № 1902/1932 на інші колії відсутня. Перед прийомом поїзда № 813 (прибуття о 12.43) та вантажного поїзда№ 1902/1932 черговий по станції Пугач О.О. заздалегідь викликав по телефону квиткового касира Литовченко Л.М. та повідомив про приймання вищезазначених поїздів. Квитковий касир Литовченко Л.М. оголосила по гучномовному зв’язку про прибуття на колію № 3 поїзда № 813, прибуття на колію № 2 вантажного поїзда та попередила пасажирів про необхідність переходу на другу пасажирську платформу через пішохідний міст. Дану інформацію квитковий касир оголошувала неодноразово. Вищевказані дії були виконані згідно пункту 2.8 ТРА станції. Також пунктом 2.8. ТРА передбачено, що у випадку пропуску поїздів або маневрових составів по коліям, які розташовані між будівлею вокзалу та колією прийому пасажирського поїзда, перехід на другу пасажирську платформу здійснюється через пішохідний міст. 13.09.2009 по станції Чаплине повернення квитків на поїзд № 813 не було, що свідчить про відсутність випадків запізнення пасажирів на даний поїзд.

  13.09.2009 16:06:15 Сергій
  Обслуговування у приміських поїздах
  Коли нарешті ви плануєте збудувати пл. Лівий Беріг? Ось резюме будівлі 2008-2009-2010-… 21.08.2009 15:47:32 Сергій У відповідності з календарним графіком роботи по будівництву платформ повинні бути закінчені у 2010р. 21.01.2009 12:59:49 Тетяна Повідомляємо, що проектом будівництва передбачено виконання робіт по облаштуванню березняківського шляхопроводу та будівництво 3-х нових високих пасажирських платформ в 4-му кварталі 2009р. 26.11.2008 09:20:18 Олег У відповідності з календарним графіком роботи по будівництву платформ повинні бути виконані в другому кварталі 2009 року. 10.11.2008 17:18:55 Ігор Повідомляємо, що перший пусковий комплекс будівництва залізнично - автомобільного мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві планується ввести в експлуатацію в грудні 2009 року. Після прийняття рішення щодо бюджетного фінансування будови відповідно будуть визначені терміни введення в експлуатацію платформ. 31.08.2008 16:07:44 Сергей Повідомляємо, що в зв"язку з виконанням будівельних робіт по облаштуванню лівобережного підходу до нового мостового переходу через річку Дніпро, зупиночна платформа Лівий Берег закрита для посадки - висадки пасажирів, до кінця 2008 року відкриття даної зупиночної платформи не планується.
  Відповідь: Повідомляємо, що проектом будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу через р.Дніпро у м.Києві передбачено виконання робіт по влаштуванню Березняківського шляхопроводу та будівництву нових 3-х високих пасажирських платформ на зупинці "Лівий берег". В даний час проводяться роботи по спорудженню платформ та шляхопроводу тунельного типу для виїзду автомобілів на вул.Березняківську. У відповідності до календарного графіку - роботи по будівництву платформ планується закінчити у 2010р.

  13.09.2009 14:20:59 Евген
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день я хотел бы узнать расписание дизельелектропоезда Харьков Полтава и стоимость билета. Где преобретать билет, в предварительных кассах?
  Відповідь: Уважаемый Евгений! Дизель-поезд повышенной комфортности №813 Харьков-Полтава курсирует ежедневно. Время отправления - 20ч15мин, время прибытия - 23ч25мин. Стоимость проездного документа в вагоне 1-го класса: 17грн71коп, в вагоне 2-го класса - 16грн11коп. Билеты можно приобрести в кассах предварительной продажи билетов.

  13.09.2009 12:59:36 марина
  Обслуговування у приміських поїздах
  згідно ПОРЯДку обслуговування громадян залізничним транспорту ст 62. У купейних, плацкартних та м"яких вагонах пасажири всіх поїздів не менше трьох разів на день забезпечуються чаєм, цілодобово кип"яченою гарячою та охолодженою водою, а в загальних вагонах - питною водою. Однако всем известно что никто никогда бесплатно чай не дает. как его можно истребовать или получить компенсацию за непредоставленій чай
  Відповідь: Послуга надання пасажирам чаю та кави під час проїду в пасажирських поїздах є платною. Вартість послуги визначається калькуляцією структурного підрозділу - власника вагона. Прейскурант вартості послуг вивішено у кожному вагоні.

  13.09.2009 12:04:40 марина
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  чому при придбанні однакового білета на один і той же потяг у Дніпропетровську касовий збір 9 грн а у києві 11 грн? і де ще можлиов є ще менший касовий збір ніж 9 грн
  Відповідь: Комісійний збір встановлюють самостійно залізниці, тому на кожній залізниці він різний