This version of the page http://euro2012.ukrinform.ua/digest/171/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-19. The original page over time could change.
Випуски Дайджест-кур'єр Євро-2012
Дайджест-кур'єр Євро-2012

Випуск № 34. Офіційно. З днем народження, “Донбас Арено”!

З урочистих звуків Державного гімну України, що прозвучали у виконанні Народного музичного колективу оркестру донецької шахти імені Засядька, з композиції, яка розповідає про нелегку шахтарську працю, розпочалися урочистості, присвячені відкриттю нового стадіону шахтарського центру “Донбас Арена”.

Далі

Випуск № 34. Офіційно. Президент України привітав відкриття стадіону

Визначною подією назвав відкриття нового стадіону в шахтарському Донецьку Президент України Віктор Ющенко. "Це знакова подія як для українського спорту, так і для України в цілому", - відзначив він.

Далі

Випуск № 34. Офіційно. Голова Верховної Ради відзначив європейський рівень новобудови

Три свята в один день відзначив мільйонний Донецьк. День шахтаря, День міста, якому виповнилося 140 років, і відкриття грандіозної новобудови - стадіону "Донбас Арена".
Тепло вітаючи жителів шахтарського краю з цими подіями, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин підкреслив високе значення для країни шахтарської праці, промислового Донбасу. При цьому віддаючи належне "його яскравому представникові", бізнесмену і народному депутату, президентові футбольного клубу "Шахтар" Рінату Ахметову, Володимир Литвин, зокрема, зазначив, що це та людина, яка має повне право сказати: "Іди і працюй. Іди і твори".

Далі

Випуск № 34. Офіційно. Прем’єр-міністр була захоплена святом

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко поздоровила президента футболь-ного клубу "Шахтар" Ріната Ахметова з відкриттям спортивного комплексу "Донбас Арена".
"Я його привітала з такою блискучою підготовкою до проведення Євро-2012 в Україні", - сказала вона в інтерв’ю телеканалу "Україна" в суботу.

Далі

Випуск № 34. Офіційно. Це - справжній діамант

Дійсно, в мільйонного шахтарського міста обнова, якої воно ще не знало. Відкритий за участю керівників держави новий стадіон, жителі міста не без підстав вже встигли назвати "Донецьким діамантом". Порівняння стадіону із діамантом цілком правомірне: увечері 29 серпня спортивна арена засяяла всіма своїми гранями, спалахнула тисячами вогнів на радість її перших гостей.

Далі

Випуск № 34. Офіційно. Україна готова до чергового візиту експертів УЄФА

"Як би сьогодні не було важко, ми продовжуємо будувати усі об’єкти Євро-2012 у терміни і відповідної якості. Україна готова до чергового візиту контрольної групи УЄФА". Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на відкритті руху на ділянці державної міжнародної автомобільної дороги М-06 Київ - Чоп у селі Дубрівка Рівненської області, - повідомили в управлінні у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ.

Далі

Випуск № 34. Офіційно. Уряд знає, як профінансувати підготовку до Євро-2012

"Уряд України за підтримки й безпосередньої участі Президента, а також Національного банку має реальний і діючий механізм фінансування програми підготовки країни до Євро-2012" , - про це на прес-конференції після наради за участі мерів приймаючих міст, що відбулася в Київській міській державній адміністрації, заявив віце-прем’єр міністр України Іван Васюник.

Далі

Випуск № 34. Нотатки з прес-конференції. Мартін Каллен: "У підготовці України є прогрес, який має продовжуватися"

Директор турніру Євро-2012 Мартін Каллен відзначив прогрес у підготовці України до чемпіонату Європи. Про це один із топ-менеджерів УЄФА сказав під час прес-конференції, що передувала відкриттю "Донбас Арени". Крім Мартіна Каллена, у зустрічі з пресою взяли участь керівник Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський та заступник комерційного директора УЄФА Алан Рідлі.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Київ. Реконструкція "Олімпійського"- в режимі он-лайн

За ходом реконструкції Національного спортивного комплексу тепер кожен бажаючий має змогу спостерігати в реальному часі. Відеотрансляція з головної арени країни, на якій заплановано проведення фінального матчу чемпіонату Європи з футболу 2012 року, буде вестися цілодобово. Про це повідомив під час прес-конференції в Інформаційному центрі "Україна-2012" міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко. "Українська громадськість отримала можливість у реальному часі через Інтернет цілодобово слідкувати за процесом підготовки стадіону до чемпіонату Європи 2012 року і контролювати його", - наголосив він.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Київ. Юрій Павленко просить підтримати трансляцію робіт

Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту звернувся до усіх Інтернет-ресурсів з проханням зробити банерну переадресацію на сайт-транслятор відеонагляду за ходом реконструкції НСК "Олімпійський. Він підкреслив, що напередодні визначення статусу українських міст під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу саме до НСК "Олімпійський" прикута увага всього світу, всіх, хто вболіває за футбол.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Київ. Погоджено виконавця робіт

Державне підприємство Національний спортивний комплекс "Олімпійський" затвердило виконавця робіт з установки навісу над трибунами стадіону. Субпідрядником на виконання цих робіт визначено переможця конкурсу ТОВ "Завод Майстер Профі Україна" (Дніпропетровськ). Про це повідомив міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Київ. Все за - найвищим розрядом!

InterContinental Kyiv - єдиний п'ятизірковий готель класу "люкс", відкритий в Україні останнім часом, зможе гідно прийняти учасників і гостей Євро-2012. Про це заявив на прес-конференції з приводу офіційного відкриття генеральний менеджер InterContinental Kyiv Леон Ларкін.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Київ. “Олімпійський” йде під дах

Один з найскладніших етапів реконструкції стадіону - зведення каркасу, що триматиме навіс над трибунами. Згідно з проектом, вантово-мембранна конструкція з напівпрозорої синтетичної мембрани, армованої скловолокном, має стати унікальним архітектурним елементом оновленого "Олімпійського". Водночас вона виконуватиме багато функцій, повідомила прес-служба Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Київ. У столиці облаштують майданчики для “відпочинку”автобусів

Для поліпшення транспортного обслуговування пасажирів, звільнення доріг від заторів, створення належних умов для удосконалення роботи пасажирського автомобільного транспорту в столиці, а також з метою планової підготовки до проведення у Києві фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року підписано розпорядження Київської міської держадміністрації про облаштування майданчиків для відстою автобусів. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Далі

Випуск № 34. Інформують міста-претенденти. Донецьк. До відкриття "Донбас Арени" - спеціальні сувеніри

Спеціально для церемонії відкриття "Донбас Арени" у Донецьку була виготовлена ексклюзивна сувенірна продукція та атрибутика. Так організатори "Гранд-шоу" попіклувалися про те, щоб свято залишилося з кожним відвідувачем заходу на багато років, повідомив медіацентр "Донбас Арени".

Далі
Публікації 1 - 15 из 26
Начало | Пред. | 1 2 | След. | Конец | Все
Білдборд


Відео
Круглий стіл "Засоби розміщення та системи он-лайн бронювання туристичних послуг на Євро-2012" (17.12.09)
Прес-конференція "Законодавче забезпечення підготовки українських готелів до Євро-2012" (15.12.09)
Відеоміст "Україна та Польща: на шляху до Євро-2012" Київ-Варшава (04.12.09)
Усе відео
Фотогалерея
Презентація логотипу та слогану Євро-2012
Львів - місто, що приймає Євро-2012
Донецьк - місто, що приймає Євро-2012
Усі фото
Дайджест-кур'єр Євро-2012
Вісник N49 (68). Інформаційний центр "Україна - 2012"
Вісник N48 (67). Інформаційний центр "Україна - 2012"
Вісник N47 (66). Інформаційний центр "Україна - 2012"
Усі випуски
Опитування
Чи зможе Україна з Польщею гідно прийняти Євро-2012?
Проголосувати Результати
Погода
Pobrac...

poszukiwanie pracy

Курс валют
Національний банк України
курси гривні до іноземних валют
€ 1.00    11.43 грн.
$ 1.00    7.97 грн.
10.00 руб.    2.62 грн.
Детальніше
Теленовини
Загрузка...
  • новини
  • коментарі
  • відео
  • корисні посилання
  • інтерв'ю
  • аналітичні матеріали
  • фотогалерея
  • головна
  • контакти
  • форум
  • зворотний зв'язок
  • про нас
  • карта сайту
  • опитування



© Укрінформ, 2009
Програмування «Orion-studio»