This version of the page http://www.kiev-operetta.kiev.ua/news/202-yvagagl.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-18. The original page over time could change.
До уваги всіх глядачів!
 
 
 
 


До уваги всіх глядачів!

   Останнім часом мешканці м. Києва потерпають від настирливих дзвінків (у тому числі – на мобільні телефони) від осіб, що представляються «адміністраторами театру оперети».

 

   У телефонній розмові пропонують киянам відвідати ті чи інші заходи, що відбуваються в Київській опереті й частіше за все – гастрольні вистави з  відомими акторами Росії. Масові дзвінки киянам часто мають агресивний характер і несуть неправдиву інформацію.
   Деяким працівникам театру також надходили такі дзвінки. Під час розмови пропонувалося відвідати вистави, на які вже навіть продані квитки, або яких немає в репертуарі театру. Протягом розмови з телефонними агентами, було з’ясовано, що вони – менеджери компанії, що займається розповсюдженням театральних квитків. Свою ж роботу вони називають «телефонним маркетингом».

 

  Насправді, ні до театру оперети, ні до справжнього телефонного маркетингу, основою якого є етичне та правдиве спілкування, ці дзвінки не належать. Мотиви агентів із продажу театральних квитків досі не розкриті. Можливо, вони є наслідком непорядних конкурентних дій, можливо – непрофесіоналізму менеджерів агенцій. Втім така діяльність паплюжить честь державної установи, якою є театр оперети, а також, через свою недостовірність, вводить в оману киян.
  Адміністрація театру оперети звертається до своїх глядачів із закликом не довіряти подібним сумнівним пропозиціям та ще раз запевняє у тому, що не має жодного відношення до здійснення такої діяльності та, зокрема, – телефонного маркетингу.
    Вся інформація щодо заходів театру – доступна кожному, хто нею зацікавиться, адже  вона розповсюджується у ЗМІ, в ефірі та на шпальтах інформаційних партнерів театру, на афішах театру та іншій поліграфічній продукції, а також на сайті театру Оперети. Квитки на вистави нашого театру Ви можете придбати в касах театру або замовивши квиток на сайті театру. З усіх питань, за необхідності, Ви маєте можливість самостійно звертатися до адміністраторів театру за телефонами, вказаними на сайті театру в рубриці Контакти.

 

Зі свого боку адміністрація Київської оперети вживає всіх заходів для того, щоб убезпечити глядачів від недостовірної інформації, що надходить із непорядних джерел.

 

      

  • "Танго життя"
  • Ф.Лоу «Моя чарівна леді»
  • І.Кальман «Фіалка Монмартру»
  • І. Кальман «Містер Ікс»
  • І.Кальман "Сільва"
  • ДО УВАГИ ГЛЯДАЧІВ! Тимчасова відміна вистав у Київській опереті
  • Київська оперета запрошує на прем’єру!
  • Київська оперета розпочала ювілейний сезон
  • До уваги всіх глядачів!
  • Київська оперета готується до святкування свого 75-ти річного ювілею