This version of the page http://citroen.club.co.ua/?cat=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-18. The original page over time could change.
Category » C3 « @ CITROEN CLUB
  • Компанія Citroen офіційно представила новий хетчбек C3

    Написано липня 26, 2009 WhiteDemon прокоментуй!

    Компанія Citroen в понеділок розповсюдила перші офіційні фотографії і деякі подробиці, що стосуються п’ятидверного хэтчбека Citroen C3 нового покоління. Як пише британський журнал Car, новий автомобіль побудований на модернізованій платформі C3 попереднього покоління. Він став трохи довший (габаритна довжина збільшилася на вісім сантиметрів) і ширший (плюс чотири сантиметри). Об’єм багажного відсіку – 300 літрів при піднятих спинках заднього сидіння.
    Читати повністю »

    C3, Новини C3, DS
  • (Проголосувало: 1, середній бал: 0.00 з 5)
     Loading ...
  • Citroen C3 Picasso – претендент на премію “Автомобіль року 2010″

    Написано липня 26, 2009 WhiteDemon прокоментуй!

    Організатори європейського конкурсу “Автомобіль року” оприлюднили список моделей, які боротимуться за цей трофей в 2009 році. На першому етапі в цей перелік попали 30 автомобілів – з них у фінал конкурсу видутий всього сім машин.

    Читати повністю »

    C3, Новини citroen, Picasso, премія
  • (Проголосувало: 1, середній бал: 0.00 з 5)
     Loading ...
  • Citroen C3 Picasso

    Написано червня 20, 2009 WhiteDemon прокоментуй!

    Кориця відома із старовини. Ще в другому тисячолітті до нашої ери вона експортувалася з Китаю до Давнього Єгипту, була згадана в Біблії і високо цінувалася у древніх народів, що підносили її в дар лише монархам і іншим володарям. Чому? Ніхто не знає. Адже для нас це всього лише висушена кора вічнозеленого дерева, яке виростає в Шрі-Ланці і південній Індії, і має незвичайний солодкуватий смак і приємний аромат.

    Читати повністю »

    C3, Новини C3, citroen, Picasso
  • (Ще ніхто не голосував)
     Loading ...