This version of the page http://ford.winnerauto.ua/ua/news/news4189 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-17. The original page over time could change.
НОВИЙ FORD FIESTA ОТРИМУЄ МІЖНАРОДНУ НАГОРОДУ ЗА ДИЗАЙН / Віннер Автомотів - Ford
www.winnerauto.ua
Легкові авто Комерційні авто Корпоративним клієнтам
Сервіс та послуги Корпоративним клієнтам Новини Акції Гарячі пропозиції Замовлення тест-драйву


Новини

НОВИЙ FORD FIESTA ОТРИМУЄ МІЖНАРОДНУ НАГОРОДУ ЗА ДИЗАЙН

КЕЛЬН, Німеччина, 16 березня 2009 р. – „Повністю оновлена Fiesta – це одне з найстильніших авто у світі” - висновок 28 провідних дизайнерів та експертів з дизайну з 19 країн, які присудили ефектній моделі Ford престижну нагороду „red dot” в номінації міжнародний дизайн виробу.

Професіонали в галузі дизайну, з яких складається журі нагороди, сказали, що дизайн Fiesta є „новаторським і динамічним”.  Нагороди „red dot” щороку вручаються німецьким Центром дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія  (Design Zentrum Nordrhein Westfalen), що в місті Ессені. Це одна з найзначніших нагород у галузі дизайну.

Незалежне журі оцінює кожний виріб, що бере участь у конкурсі, за низкою критеріїв, серед яких - новаторство, дизайн, функціональність та якість. На конкурс 2009 року надійшла 3231 заявка із 49 країн. Fiesta стала одним з виробів, відзначених нагородою „red dot” за видатний дизайн.

Нагороди, що, за словами організаторів, є „міжнародно визнаною відзнакою якості видатного дизайну”, присуджуються в трьох номінаціях: дизайн виробу, дизайн засобу комунікації та дизайн концепції. У кожній номінації є 17 категорій продукції, що охоплюють різноманітні товари, – від диванів до жилих автопричепів, від годинників до комп’ютерів.

Серед попередніх переможців з автомобільної галузі - Maserati Quattroporte, Mercedes R Class та Lamborghini Murcielago Roadster.

„Ми дуже раді не лише тому, що дістали цю важливу нагороду, але й тому, список відзнак для нової Fiesta зростає, - каже Мартін Сміт, виконавчий директор з дизайну Ford of Europe. – Особливо надихає те, що наша оновлена модель малого класу була обрана за свій новаторський, експресивний дизайн одними з найкращих дизайнерів світу".

„Дослідження показують, що чи то в Мілані, чи то в Пекіні, чи то в Нью-Йорку клієнти ставлять стиль першим у списку своїх вимог. Оновлена Fiesta має цей стиль, а також виняткову якість”.

Нагорода „red dot” – найсвіжіше поповнення в довгому переліку нагород, здобутих оновленою Fiesta. Серед нещодавніх досягнень моделі - титул „Автомобіль 2009 року” від британського журналу „What Car?” та німецька нагорода „Auto der Vernunft 2009” для нової Fiesta ECOnetic від читачів „Guter Rat” та „SUPERillu” за чудове співвідношення ціна/якість, економію та раціональність. Ще раніше в цьому місяці  Fiesta стала одним з трьох фіналістів змагання „2009 World Car Awards”. Переможця буде оголошено наступного місяця у Нью-Йорку.

Ім’я „Ford Fiesta” давно міцно асоціюється з видатним дизайном, якістю і цінністю. Новітня Fiesta піднімає тридцятирічну спадщину моделі на новий рівень завдяки ефектному кінетичному дизайну та широко визнаній динаміці керування. 

„Нова, ефективна мова форм, яку представляє кінетичний дизайн, визначає оновлену Fiesta і робить її членом нового сімейства продукції  Ford, - пояснює Мартін Сміт. - Це мова, яка надає візуальну форму провідній динаміці керування автомобілів Ford, створюючи сміливий дизайн, виражений впевненими лініями та наділений яскравою індивідуальністю”.

Глобальний розмах
У підтвердження вислову „хороший дизайн – це хороший бізнес” за сім місяців, що минули з виходу Fiesta на ринок Європи у серпні минулого року, було продано 117 000 автомобілів цієї моделі.

Та Fiesta привертає увагу не лише європейців. Спроектований і розроблений в Європі як перша по-справжньому всесвітня модель Ford Motor Company, цей малий автомобіль вийде в продаж у салонах багатьох країн світу.

Китай - перший ринок світу, де було представлено Fiesta у варіанті чотиридверний седан. І седан, і п’ятидверний хетчбек Fiesta виробляються на сучасному заводі Changan Ford Mazda Automobile Company в Нанкіні.

Китай – не єдина азіатська країна, де буде вироблятися оновлена Fiesta. Завод Auto Alliance, спільного підприємства Ford і Mazda у Таїланді, почне складати новинку наступного року.

В Європі оновлена Fiesta виробляється на заводі Ford у Кельні (Німеччина), а також на іспанському заводі у Валенсії. Ті автомобілі Fiesta, що будуються у Кельні, тепер також експортуються до Південної Африки, Австралії та Нової Зеландії.

Завод Ford Motor Company у мексиканському місті Куаутітлані буде виготовляти оновлену Fiesta для Північної Америки у двох типах кузова - спортивний хетчбек та седан – з початку 2010 року. Наразі ведуться будівництво інтегрованого цеха штампування та переоснащення складального заводу.

Ще до офіційного виходу Fiesta у США тисячі споживачів по всій країні отримують нагоду покататися за кермом оновленої моделі. У програмі „Fiesta Movement” Ford обирає максимум 100 ентузіастів і дає їм можливість сісти за кермо Fiesta і розказати про свої враження через сайти соціальних мереж, забезпечуючи таким чином компанію Ford попередніми відгуками споживачів. 100 моделей, що використовуються в програмі, було нещодавно складено в Кельні.

повернутись до списку
Замовити тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д