This version of the page http://www.president.gov.ua/news/14994.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-16. The original page over time could change.
А. Гончарук: Президент України в Ашгабаті обговорить питання відновлення постачань туркменського газу до України - Офiцiйне представництво Президента України
14.09.2009 15:22
 

А. Гончарук: Президент України в Ашгабаті обговорить питання відновлення постачань туркменського газу до України

Під час офіційного візиту Президента України Віктора Ющенка до Туркменістану планується обговорити питання відновлення постачань туркменського газу до України, а також участі України в реалізації проекту Nabucco. Про це на брифінгу повідомив заступник Глави Секретаріату Президента України Андрій Гончарук.

«Обговорюватиметься увесь спектр співпраці в енергетичній сфері, починаючи з можливих двосторонніх елементів, у тому числі й відновлення постачань туркменського газу до України; а також участь Туркменістану як постачальника, а України як транзитера, постачальника устаткування у великих міжнародних проектах, зокрема проекті Nabucco», – сказав він.


Конституційні зміни

Офіційні документи

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 259/2009-рп
Про звільнення В.Петрука з посади голови Шумської районної державної адміністрації Тернопільської області

Графік Президента

17.12.2009
Участь у сесії Загальних зборів Української академії аграрних наук 
16.12.2009
Робоча поїздка на Київщину 

Акценти Президента

Аналітика

Фотоальбом


Президент відвідав 40-у бригаду тактичної авіації

Віртуальна екскурсія