This version of the page http://www.lanos-ua.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-16. The original page over time could change.
Главная | Lanos SENS


Корпоративные продажи

Новорічні подарунки від ЗАЗ Ланос

02 Декабря 2009
 
З наближенням Нового Року, ми всі очікуємо на приємні сюрпризи та дива. Передноворічна атмосфера створює святковий настрій, і саме в цей період, як ніколи, хочеться здійснити свою давню мрію – стати власником нового автомобіля. А якщо цей автомобіль вже зробив щасливими десятки тисяч українців? Сумнівів просто нема!

Корпорація УкрАВТО розширює умови участі в Програмі лояльності CarMan@CarWoman

03 Ноября 2009
 
З 15.10.2009 року Корпорація УкрАВТО та оператор мобільного зв’язку Київстар розпочали спільний проект в якому беруть участь ряд найбільших компаній України різних сфер діяльності. З програмою лояльності «Київстар Бізнес Клуб» Ви зможете отримувати корисні знижки та унікальні пропозиції для задоволення потреб Вашого Бізнесу від «Київстар» та Партнерів.

"Зелений" ЗАЗ Lanos презентовано на Столичному АвтоШоу

17 Сентября 2009
 
Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія "АвтоЗАЗ-сервіс", що є офіційним дистриб'ютором автомобілів марки ЗАЗ в Україні, разом із ЗАТ "ЗАЗ" і ТОВ "Мікроклітинна технологія Україна", під час Столичного АвтоШоу 2009, представив для всіх відвідувачів свята ЗАЗ Lanos, що відповідає екологічним стандартам Євро-4 і обладнаний унікальною системою очищення повітря в салоні "ЭкоАвто".
© 2006. Разработка New Age Lab