This version of the page http://gazeta.ua/blogs/?p=44 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-16. The original page over time could change.
Блог Газети.ua
Газета . ua : новини України, світу, політики, спорту, культури

Гунько Олександр

Журналіст відділу Коментарі "Газети по-українськи"

Про себе:
Я народився і виріс на Херсонщині. Тоді була імперія, і краще жилося в провінції біля моря (хоч і Каховського). Тебе ніхто не чіпав, і можна було вивчати Шекспіра і Франса, співати Висоцького й Івасюка, потихеньку хіпувати на рок-тусовках, а на святкових демонстраціях, проходячи повз трибуну, тримати дулю в кишені.Потім настала перебудова і гласність, прийшла незалежність, і скрізь було місце для подвигу. Виборчі кампанії стали суцільним адреналіном, а курси біоенергетики, ритмології і трансцендентальної медитації цілком замінили "Стислий курс ВКП(б)".Але тепер усе найцікавіше відбувається в столиці. Як найбільш тліюче вогнище трипільської культури, вона прогресує вшир і вглиб, вправо і вліво, вперед і назад.Приростає, як на дріжджах, регіонами, стає опорою Батьківщини і потроху забуває соціалістичний запопадливізм.Тому я в цей час у цьому місці. І знаю, чому. Щоб вести свій щоденник життя нашої любої України.

Всі тексти автора
 

Ознаки інвалідності

Уникати відповідальності скаргами на різке погіршення стану здоров’я стало вже стійкою прикметою наших можновладців. Як тільки когось наважиться взяти за зябра наша багатостраждальна прокуратура, як у того вмить підскакує тиск, барахлить сердечко, загострюється виразка шлунку тощо.

Згадаймо, як нещасно виглядав екс-губернатор Закарпаття Іван Різак. Сердегу ледве не доводилося відливати в залі суду. Але відбувшись переляком (5 років умовно замість дванадцяти відсидки), він умить позбувся усіх своїх хронічних хвороб.

Скаржилися на погіршення здоров’я під час оперативно-слідчих дій проти них і Борис Колесніков, Євген Кушнарьов та інші безневинно постраждалі… А генпрокурор Олександр Медведько злягав у лікарню, як тільки під ним починало хитатися крісло.

Але усіх переплюнув екс-міністр транспорту Микола Рудьковський, який приїхав на суд в інвалідному візку. Браво, пане Миколо! До такого ще ніхто не додумувався! Корчинський і Вітренко відпочивають!

Цікаво тільки, де він дістав каліцтво? Невже на фронті авіаперельотів із красунями? Якщо так, то йому треба не співчувати, а заздрити…

Втім, я не подивуюся, якщо за це він колись отримає орден. Або, на худий кінець, медаль. Може, й героя дадуть?

А взагалі Микола Миколайович, довівши ситуацію до абсурду, переконливо показав, яке у нього блискуче почуття гумору.

Втім, у цьому є щось символічне. Бо вся наша політика має явно виражені ознаки інвалідності. Зради, торги, перебігання, зміни кольорів, бійки в парламенті – хіба це нормально, шановні громадяни?

Отож пора збирати громадський консиліум і ставити остаточний діагноз нашим квазі-елітам.

1 коментар

Коментарі відвідувачів
  1. 1. Олько

    чогось згадався анєкдот про Гондурас…

Правила

Коментарі, які не суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, публікуються вільно. Коментарі, які не невідповідають Правилам, будуть вилучені модератором.

Забороняється: вживання нецензурних висловів та ненормативної лексики; ображання відвідувачів; прояви ненависті; пропаганда расової, національної та релігійної ворожнечі; реклама та самореклама.

Просимо: будьте ввічливими, терпимими; шануйте один одного.


У зв'язку зі збільшенням спаму заборонені коментарі з посиланнями. Коментарі з кількістю символів більше як 4000 будуть обрізатися.
 
(не відображається)

Увага! Автор блогу несе повну відповідальність за опублікований текст. Редакція може не поділяти точку зору автора!