This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=2492 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-15. The original page over time could change.
"Місту присвячується" - нова виставка у Муніципальній галереї Харкова. | Новости Харькова, Украины | Харьковские Вести
Всі   НОВИНИ
: Політика : Економіка : Суспільство : Кримінал : Надзвичайні події : Культура : Наука : Спорт

ФОТО



Поки земля відпочіває, аграрії працюють. Реґіональні збори Всеукраїнського конгресу вчених-аграріїв.


фотогалерея »

ГАРЯЧА ЛІНІЯ

телефон редакції 720 11 50


Культура

"Місту присвячується" - нова виставка у Муніципальній галереї Харкова.


12 серпня 2009 17:33



На виставці перші глядачі побачили роботи двух авторів - кераміста Валерія Аксака та графіка Володимира Стародубцева. Робота із графікою, розповів Володимир - це особистий та надвисокий самоконтроль. Кожна крапочка залишається назавжди. Дюрер робив свої роботи на золотих пластинах, харківський графік Володимир Стародубцев - на цинкових. ())
Керамічних робіт у формі медальйонів - одинадцять. Ця цифра, як і сама форма виконання - у медальйонах - не випадкова, розповідає автор Валерій Аксак. Дванадцятий медальйон кераміст хоче виготовити на честь Євро 2012. У майбутньому автори хочуть видати книгу, присвячену Харкову та Євро-2012, до неї мають увійти репродукції їхніх графічних та керамічних робіт. Особливу увагу в книзі автори хочуть приділити особливостям, які відрізняють архітектуру Харкова від інших міст.



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.



Установить Flash плеер для просмотра.
Установить Flash плеер для просмотра.
True True


Автори

Коментарі (1 )

04.09.2009 11:10 андрей
побольше таких выставок
 
залишити коментар:
им`я :

текст :



вкажіть код :