This version of the page http://volvo.winnerauto.ua/ua/news/news3267 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-14. The original page over time could change.
Усі текстильні матеріали в усіх моделях Volvo сертифіковані Oeko-Tex як гіпоалергенні / Віннер Автомотів - Volvo
www.winnerauto.ua
C30 C70 S40 S80 V50 V70 XC60 XC70 XC90
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

Усі текстильні матеріали в усіх моделях Volvo сертифіковані Oeko-Tex як гіпоалергенні

Volvo Cars – це єдиний виробник в автопромисловості, в усьому модельному ряді якого використані настільки чисті тканини, що їх сертифіковано за стандартами Oeko-Tex. Цей стандарт якості тканин впровадили на початку 1990-х інститути дослідження текстильних матеріалів у відповідь на потреби споживачів і широкої публіки в тканинах, нешкідливих для здоров’я.

Середина дев’яностих. Завершився тривалий денний тест-драйв Volvo S40 і V40 по засніжених дорогах.
Пол Веландер, що сьогодні є старшим віце-президентом Volvo Cars з якості та задоволення клієнтів, а на той час був батьком малих дітей, розмірковував над придбанням комбінезонів для своїх дочок. Ярлик на комірцях, який стверджував, що комбінезони вироблено з гіпоалергенних матеріалів, подіяв на нього майже гіпнотично.
«А якби ми мали аналогічні сертифікати для оббивки сидінь наших автомобілів – лише уявіть відчуття захищеності, що з’явиться у наших клієнтів», - сказав Пол Веландер.
Ця ідея забезпечила масштабні переваги для алергіків, що їздять в автомобілях Volvo.
Ідею добре сприйняло найвище керівництво Volvo Cars. А коли у 1998 році з’явилась модель Volvo S80, вона мала сертифікат Oeko-Tex.
Сьогодні, звичайно, всі моделі Volvo мають у складі тканини, сертифіковані Oeko-Tex. Це величезне полегшення для 35-40% населення західного світу. Саме така кількість людей сьогодні страждає на алергію або гіперчутливість тієї чи іншої природи.
Асоціація Oeko-Tex включає 14 інститутів дослідження та випробування тканин у Європі та Японії. Вони досліджують і аналізують широкий спектр продукції.
 Було перевірено всі тканини в салоні, такі як оббивка стелі, килимки в салоні, килимки багажного відділення, дверні панелі, оздоблення керма та ремені безпеки.
«Існує список з понад ста речовин або випаровувань, які не мають перевищувати певний рівень. Наприклад, використані матеріали не повинні випаровувати важкі метали», - пояснює Андреас Андерссон, що відповідає за чистоту салонів на Volvo Cars.
 Чиста атмосфера в салоні автомобілів Volvo привернула увагу численних організацій. Наприклад, Шведська асоціація з боротьби з астмою та алергією рекомендує чотири моделі Volvo, як вдалий вибір: S80, V70, XC70 і останню новинку – ХС60.
«Сьогодні існує безліч людей з різними алергіями, а гіперчутливість останнім часом неймовірно поширилась. Чистий салон – це дуже важливо. Здоров’я має велике значення як для наших клієнтів, так і для нас як компанії», - каже Андреас Андерссон.

повернутись до списку
Замовити тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д