This version of the page http://www.dak-print.com.ua/ua/menu/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-12. The original page over time could change.
Про нас

КОНТАКТИ:

Телефон: (044) 455-59-94
Факс: (044) 455-59-95
E-mail: office@dak-print.com.ua
Адреса: вул. Довженка, 3 м.Київ, Україна, 03057
рус укр eng

Про нас

    Історично Державну акціонерну компанію “Українське видавничо-поліграфічне об’єднання” (скорочена назва   ДАК "Укрвидавполіграфія") утворено на виконання Указу Президента України від 16.09.1998 р. №1033 “Про вдосконалення державного управління інформаційною сферою”, у відповідності із Постановами Кабінету Міністрів України від 31.10 1998 р. №1720 та від 26.11.1998 р. №1870 з метою підвищення ефективності державного управління в системі видавничої підготовки, поліграфічного виконання і розповсюдження друкованої продукції.

    Зараз ДАК „Укрвидавполіграфія” – найбільша в Україні видавничо-поліграфічна компанія, яка забезпечує реалізацію узгодженої стратегії 27 поліграфічних, видавничих, книготорговельних, постачальницьких підприємств, а також 3 спеціалізованих науково-дослідних та проектних інститутів.

    Підприємства компанії розташовані у більшості  регіонів України та є, як правило, регіональними лідерами у своїй галузі. Вони мають у своєму розпорядженні повний комплекс технологічного обладнання для випуску всього спектра поліграфічної продукції: книг, журналів, газет, образотворчої продукції, плакатів, буклетів, візиток, бланків, календарів, етикеток, упаковки  тощо.

    Гнучка цінова політика, швидкість та якість  дають можливість належно оцінити роботу підприємств холдинга. Постійними клієнтами поліграфічних підприємств є найбільші видавництва України. Корпоративні підприємства друкують книги і для замовників із Польщі, Росії, Угорщини, Молдови, країн Прибалтики.

    Підприємства виконують доставку товару в будь-яку точку за побажанням замовника.

                                                             Наші переваги:

                                                 •    Доброзичливість і відкритість
                                                 •    Контроль якості продукції
                                                 •    Досвід та професіоналізм
                                                 •    Комплексне обслуговування замовника
                                                 •    Гнучка система ціноутворення
                                                 •    Доставка готової продукції
                                                 •    Присутність у більшості регіонів України

Якщо Ви знаходитесь там, де немає нашого підприємства, або навіть в іншій державі, це зовсім не означає, що Ви не можете з нами співпрацювати. Все, що від Вас потрібно, – це сформулювати завдання та відправити нам заявку.

До нас приходять клієнтами – стають друзями!