This version of the page http://www.sdip.gov.ua/ua/nov2008ap.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-11. The original page over time could change.
Офіційний веб-портал Державного департаменту інтелектуальної власності / Плани та звіти Стартова сторінка Мапа сайту Написати нам
УКР ENG
 

Плани та звіти - Поточна статистика - Архів - Реєстрація прав на об’єкти авторського права у 2008 році - листопад


Про державну реєстрацію авторського права та договорів,
які стосуються права автора на твір

Протягом листопада 2008 року продовжувалась робота щодо державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються права автора на твір, відповідно до Закону України "Про авторське право і суміжні права". За вказаний період надійшло 329 заявок на реєстрацію авторського права, 38 заявок на реєстрацію договорів. Здійснено 373 реєстрації авторського права на твір та прийнято 10 рішеннь про реєстрацію договорів, які стосуються права автора на твір.

З початку 2008 року всього здійснено 3306 реєстрацій авторського права на твір та видано 176 рішень про реєстрацію договорів, які стосуються права автора на твір.

 
Версія для друку

АКТУАЛЬНО

Оголошується конкурс

Держдепартаментом інтелектуальної власності оголошує конкурс на формування кадрового резерву на посади державних службовців І-ІІІ категорій на 2010 рік.

Вакансії

Державний департамент інтелектуальної власності оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців.

Свалява-2010

З 22 по 26 лютого 2010 року в м.Свалява відбудеться XV Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми інтелектуальної власності".

До уваги патентних повірених!

До вашої уваги звернення Держдепартаменту щодо актуалізації відомостей, внесених до Державного реєстру патентних повірених.

Повідомлення

У зв’язку із зверненнями до Держдепартаменту щодо діяльності уповноважених організацій колективного управління інформуємо про таке.

Оголошено конкурси

Міжнародний благодійний фонд "Україна 3000" за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту оголошують конкурси.

Новини у сфері ІВ

На веб-сайті Українського національного інформаційного агентства новин (УНІАН) створено розділ "Інтелектуальна власність" у рубриці "УНІАН Права людини".

База даних

Розміщено базу даних "Автоматизована база даних інтелектуальної власності УЄФА та її комерційних партнерів".
 
Зареєструватися
Забули пароль?
 
 

Наша адреса: вул. Урицького, 45, м. Київ-35, МСП, 03680,Україна
Телефон: (+38044) 494-06-06
Факс: (+38044) 494-06-56

 

© 2008-2009 Офіційний веб-портал Держдепартаменту інтелектуальної власності.
Всі права захищено.
При використанні матеріалів посилання на веб-портал обов'язкове.