This version of the page http://kpi.ua/924 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-11. The original page over time could change.
24'09 Київський політехнік | Національний технічний університет України
Пропустити навігацію.
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут"

24'09 Київський політехнік

Сесія професорсько-викладацького складу

Щорічна сесія професорсько-викладацького складу відбулася 28 серпня в Центрі культури та мистецтв. На початку засідання перший проректор Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” академік НАН України Ю.І.Якименко тепло привітав присутніх із знаменною датою – 18-ою річницею незалежності України та новим 2009/10 навчальним роком. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять викладачів та співробітників університету, які пішли із життя протягом минулого навчального року.

Доповідь ректора НТУУ “КПІ” академіка НАН України М.З. Згуровського на сесії професорсько-викладацького складу 28 серпня 2009

Шановні колеги!

Дозвольте привітати вас з новим навчальним роком, 18-ою річницею незалежності України і побажати міцного здоров'я та успіхів у роботі. Навчальний рік, що минув, був для нас одночасно і плідним і складним. Складним через економічну та політичну кризу, яка торкнулася всіх ланок суспільства, промисловості, науки, освіти.

У фотооб’єктиві

Стародавні греки вважали сову супутницею Афіни – богині мудрості, знань, мистецтв і ремесел. І сьогодні у багатьох народів сова символізує мудрість, знання, досвід.

Останніми роками сови все частіше зустрічаються на території КПІ. Можливо, через те, що університет успішно здобуває статус дослідницького, а, можливо, через підвищення рівня знань студентів.

VI-й конкурс на здобуття фінансової підтримки НДР студентів і аспірантів НТУУ ”КПІ”

Департамент науки та інноватики оголошує VI-й конкурс на здобуття фінансової підтримки НДР студентів і аспірантів НТУУ ”КПІ”.

Термін подання запитів – до 21 вересня 2009 р.

Образ юності і свободи в КПІ

Скульптурну композицію, присвячену українській поетесі Олені Телізі, було відкрито 31 серпня в рамках святкування Дня першокурсника. Це перший пам'ятник О.Телізі на теренах України. Образ, втілений у бронзі, несе відчуття гідності, шляхетності, свободи.

У широкі ворота майбутнього

На цьогорічні урочисті з нагоди Дня першокурсника, що відбулися 31 серпня, завітали численні вітчизняні й зарубіжні гості, представники владних структур, міністерств і відомств, громадськості і ЗМІ, батьки і рідні першокурсників.

Літня школа в НТУУ “КПІ”

Четверта Літня школа «Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики» пройшла в нашому університеті з 5 по 16 серпня. Вона об’єднала 56 учасників, що представляли Білорусь, Росію, Туніс, Туреччину та Україну. Серед останніх – близько 40 студентів та аспірантів НТУУ «КПІ».

Програму цьогорічної Літньої школи було поділено на декілька тематичних напрямів.