This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni34.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-10. The original page over time could change.
Уточнення суми податкового зобов’язання | Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2009-12-10 [00:23:07]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Поиск одноклассников

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

Якщо платник збору самостійно виявляє помилки, що містяться у раніше поданому ним звіті, то такий платник зобов'язаний подати уточнений звіт, що містить виправлені показники. До уточненого звіту додається довідка про суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, які зменшують або збільшують податкові зобов'язання у результаті виправлення самостійно виявленої помилки в попередніх звітних періодах.

У довідці зазначаються назва органу державної податкової служби, до якої подається довідка, назва підприємства, установи, організації (прізвище, ім'я, по батькові), ідентифікаційний код за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України (ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб), місцезнаходження (місце проживання) та телефон.

Також у довідці зазначається звітний період, що уточнюється, зміст помилки, яка призвела до збільшення або зменшення збору та сума збору, що підлягає сплаті згідно з уточненим звітом а також сума самостійно нарахованого штрафу в розмірі п'яти відсотків від суми недоплати.

Якщо у зв’язку з виправленням помилки визначено збільшення податкового зобов'язання, платник сплачує суму недоплати та суму штрафу в розмірі п'яти відсотків від суми такої недоплати. У такому разі штрафи, передбачені чинним законодавством, не застосовуються.

Це правило не застосовується, якщо платник збору не подав звіт за той період, протягом якого відбулося таке заниження. Тобто, у разі коли платником збору за звітний період звіт не подавався, а подальшому виявлено об’єкт оподаткування, то уточнений звіт не подається.

Якщо платник збору подав уточнений звіт, але не здійснив доплати та не нарахував і не сплатив штраф, то такий платник підлягає перевірці за даними, що містяться в уточненому звіті.

Якщо за результатами подання уточненого звіту виникає потреба в поверненні надміру сплаченого збору, то разом із таким звітом подається заява про повернення надміру сплаченого збору з дотриманням граничних термінів її подання. При цьому зменшення податкових зобов'язань за уточненим звітом підлягає проведенню в особових рахунках тільки за умови підтвердження наявності помилки в раніше поданому звіті. Якщо термін подання заяви про повернення надміру сплаченого збору закінчився, то уточнений звіт не подається.



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua/gni34.php