This version of the page http://www.tmm.ua/akcia.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-10. The original page over time could change.
- Компания TMM

ПРАВИЛА
проведення рекламної акції "Не упусти свій "Тріумф"!"

(далі - "Акція")


  1. Організатором Акції є Фірма "Т.М.М."-ТОВ, м. Київ (далі - "Організатор акції").
  2. Ціллю проведення Акції є збільшення інтересу потенційних споживачів, а також популяризація та підвищення лояльності щодо житлового комплексу "Тріумф".
  3. Назва Акції - "Не упусти свій "Тріумф"!".
  4. Акція проводиться в період з 1 серпня 2008р. до дня проведення церемонії відкриття житлового комплексу "Тріумф" (1 листопада 2008 р.) включно (далі - Період проведення Акції) у відділі продажу ТММ за адресою: м. Київ, вул.Володимирська, 49а.
    Заключний етап Акції (далі - Фінал Акції), відбудеться під час святкової церемонії відкриття житлового комплексу "Тріумф" (1 листопада на території комплексу за адресою вул.Звіринецька, 59 (далі - місце Фіналу Акції).
  5. В Акції мають право взяти участь фізичні особи, що досягли 18-річного віку на момент початку проведення Акції. Учасниками не можуть бути співробітники Фірми "Т.М.М."-ТОВ.
  6. Для участі в Акції Учасникам необхідно виконати 1 умову Акції та отримати від представника Фірми "Т.М.М."-ТОВ (менеджера з продажів) сертифікат Учасника Акції для участі у Фіналі Акції та отримання подарунку шляхом випадкового вибору, що відбудеться в день проведення церемонії відкриття житлового комплексу "Тріумф".
  7. Сертифікат підтверджує участь клієнта в Акції, містить дату оформлення, П.І.Б. Учасника та номер сертифікату, що відповідає номеру обраної в період проведення Акції квартири. Сертифікат є підставою для участі в Акції.
  8. Сертифікат Учасника Акції при всіх згадуваннях в тексті дійсних ПРАВИЛ не є цінним папером у визначенні та тлумаченні Закону України "Про цінні папери та Фондову біржу в Україні".
  9. Умови Акції (далі - "Умови"):
    1. Придбати квартиру в житловому комплексі "Тріумф" на вул.Звіринецькій, 59 у відділі продажу Фірми "Т.М.М."-ТОВ (п.4 дійсних ПРАВИЛ) шляхом укладання попереднього договору купівлі-продажу з Фірмою "Т.М.М."-ТОВ. У випадку відмови від подальшого укладання договору купівлі-продажу та оплати суми за договором умови Акції вважаються не виконаними.
  10. Оголошення подарунків Учасників Акції відбудеться в день проведення церемонії відкриття житлового комплексу "Тріумф", в місці проведення Фіналу Акції.
  11. Визначення та оголошення подарунків Учасників Акції (п.10 дійсних ПРАВИЛ) буде здійснено шляхом випадкового вибору з числа сертифікатів Учасників Акції у присутності спеціальної комісії, що складатиметься з керівництва Організатора Акції та уповноважених представників.
  12. Фонд подарунків для Переможців Фіналу Акції наступний:
    1. Подарунковий сертифікат на суму 20000 грн. на туристичну поїздку від туристичної фірми "Сам" - 1 шт.
    2. Абонемент на 1 рік оренди парковочного місця у підземному паркінгу житлового комплексу "Тріумф" - 3 шт.
    3. Абонемент у фітнес-клуб "Тріумф" на 1 рік - 2 шт.
    4. Подарунковий сертифікат, що дає право на знижку у розмірі 5% на придбання квартири в одному з нових об'єктів Фірми "Т.М.М."-ТОВ, що будуються - 3 шт.
  13. Скористатися подарунком у якості Подарункового сертифікату на суму 20000 грн. на туристичну поїздку від туристичної фірми "Сам" одержувач подарунку має право виключно у період, вказаний у подарунковому сертифікаті (протягом одного року). В іншому випадку, якщо одержувач не скористався подарунком у вказаний строк, він не має права на отримання грошової компенсації та втрачає право на використання подарунку.
  14. Організатор акції не несе відповідальності:
    1. У випадку неможливості здійснення туристичної поїздки за подарунковим сертифікатом у зв'язку з відсутністю у одержувача документів, необхідних для оформлення поїздки.
    2. За збитки, нанесені здоров'ю (життю) одержувача під час туристичної подорожі, а також за неякісне надання одержувачу послуг з організації та сервісного обслуговування протягом подорожі від туристичної фірми "Сам".
  15. Подарунковий сертифікат при всіх згадуваннях в тексті дійсних ПРАВИЛ не є цінним папером у визначенні та тлумаченні Закону України "Про цінні папери та Фондову біржу в Україні".
  16. Кожний учасник має право передачі отриманого подарунку третім особам.
  17. У випадку якщо Учасник Акції є Переможцем Акції згідно п.11 дійсних ПРАВИЛ та не присутній в день проведення церемонії відкриття житлового комплексу "Тріумф" (Фіналу Акції), під час визначення та оголошення Переможців Фіналу Акції (п.10 дійсних ПРАВИЛ), Організатор Акції зобов'язаний зв'язатись з Переможцем Акції за контакти телефоном та передати подарунок. Передача подарунку відбудеться в офісі Організатора Акції, за адресою: м. Київ, вул..Володимирська, 49а.
  18. Якщо протягом одного місяця з моменту повідомлення Переможця Акції про отримання подарунку подарунок не буде затребувано, Переможець Акції втрачає право на подарунок, у зв'язку з чим, Організатор Акції буде мати право розпорядитися таким подарунком на свій розсуд, крім випадків, передбачених діючим Законодавством України.
  19. Відповідальність за повноту та коректність надання Учасником Акції контактної інформації несе Учасник.
  20. Кількість сертифікатів одного Учасника для участі в Акції не обмежене і відповідає кількості придбаних квартир в житловому комплексі "Тріумф" протягом періоду дії Акції.
  21. Подарунки будуть видані Учасникам Акції в день проведення церемонії відкриття житлового комплексу "Тріумф", у місці проведення Акції.
  22. Обов'язковою умовою для отримання подарунку переможцями є надання Організатору Акції сертифікату Учасника Акції. У випадку ненадання переможцем сертифікату Учасника Акції протягом 30 днів з моменту оголошення результатів Акції, переможець позбувається права на отримання подарунку.
  23. Подарунки не видаються в грошовому еквіваленті, обміну та поверненню не підлягають.
  24. Податковим агентом зі сплати податків з доходів, отриманих фізичними особами у якості подарунків від Організатора Акції, та встановлених діючим Законодавством України, є Організатор Акції.
  25. Дійсні ПРАВИЛА розміщаються на Інтернет сайті Акції за адресою: www.tmm.ua. Інформація про Акцію також надається за номером телефону відділу продажу Фірми "Т.М.М."-ТОВ: 8-044-593-07-27.
  26. Акція не є стимулюючою лотереєю у застосовуваних термінах Законодавства України, що діє на момент прийняття дійсних ПРАВИЛ.


друкуватизакрити X