583f
This version of the page http://www.pivdencombank.com/auction/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-10. The original page over time could change.
ЮжкомБанк — Открытое акционерное общество, Коммерческий банк Пропустить навигацию
Перейти на главную страницу

ЮжкомБанк — Открытое акционерное общество, Коммерческий банк

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!


Національним банком України запроваджені цільові аукціони з продажу іноземної валюти за гривні з метою задоволення потреб клієнтів банків – фізичних осіб-резидентів та фізичних осіб-резидентів-суб’єктів підприємницької діяльності, які обумовлені необхідністю погашення ними заборгованості за кредитами, отриманими в іноземній валюті. Аукціони з продажу дол. США проводяться кожної середи.

Для участі в аукціоні клієнт повинен внести необхідну суму в національній валюті не пізніше 10.00 години дня що передує дню проведення аукціону.

Продаж клієнтам іноземної валюти, купленої на валютному аукціоні, проводиться за курсом аукціону + 0,2% від суми купівлі, що складає збір на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Для того, щоб придбати іноземну валюту на аукціоні Вам необхідно:

  • Відкрити поточний рахунок для внесення гривні на придбання іноземної валюти на валютному аукціоні.
  • Внести необхідну суму в національній валюті на свій поточний рахунок для придбання іноземної валюти на аукціоні (курс продажу валюти необхідно уточнити у менеджера) в установлені строки.
  • Заповнити заяву встановленої форми на участь у валютному аукціоні.
  • Звертаємо Вашу увагу, що Національнім банком України встановлена мінімальна сума заявки для участі в аукціоні на рівні 10 000,00 доларів США. Тому, Банк буде приймати участь в аукціоні з продажу іноземної валюти за гривню тільки при наявності заявок від клієнтів на вищевказану суму.

    Дата участі Банку в аукціоні Вам буде повідомлено нашими менеджерами.

    Більш детальну інформацію про придбання іноземної валюти за гривні на аукціоні Ви можете отримати у менеджера нашої(-го) філії/відділення або за телефоном 0-800-505-9-00

     

     

    0