This version of the page http://www.oda.ck.ua/index.php?lng=ukr&article=741 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-10. The original page over time could change.
Черкаська обласна державна адміністрація

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

www.oda.ck.ua Офіційний портал
 
 
  

Тренінг з питань європейської правової освіти


З 21 по 22 травня 2009 року на базі оздоровчого комплексу «Придніпровський» у с. Чапаєвка в рамках «Майстерні громадської активності» проведено тренінг для молоді з питань європейської правової освіти «Чи всі люди вільні та рівні? Теорія і європейська практика прав людини».

Мета заходу: обмін досвідом в області неформальної європейської демократичної освіти молоді та створення власних авторських методик, популяризації неформальної європейської демократичної освіти молоді та мережування громадського, державного та приватного сектору для реалізації повномасштабних європейських програм неформальної освіти молоді в Україні.

Участь у семінарі взяли тренери міжнародного Колегіуму ім. Теодора Хойса (Німеччина), експерти з питань молодіжних проектів з тематики прав людини, толерантності, поводження з національними меншинами Торніке Гурулі з Грузії, Богдан Вельган зі Львова та Олена Солодуха з Черкас.

Протягом 2009 року два випускники «Майстерні» проходитимуть практичну освітню тренерську програму Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша.

Стратегічним результатом впровадження проекту є зміцнення співпраці між міжнародними фондами, органами державної влади і громадськими організаціями та приближення програми неформальної освіти молоді до європейського рівня.




Інформаційна підтримка - відділ інформаційної діяльності та комунікацій із ЗМІ управління у справах преси та інформації Головного управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації


Технічна підтримка - відділ інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації

Черкаська обласна державна адміністрація

18000, м. Черкаси,бульвар Шевченка 185

e-mail: cancelar@oda.ck.ua