This version of the page http://www.sumystat.sumy.ua/druk/2macro.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-09. The original page over time could change.
Друковані видання "Макроекономічні показники"

2. МАКРОЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ

 

 

Статистичний збірник

“Місце Сумщини у виробництві валового внутрішнього продукту України  за 2001–2007рр.”

 

  Надано характеристику валового регіонального продукту, випуску товарів та послуг, проміжного споживання та валової доданої вартості Сумської області в динаміці за 2001–2007рр., по видах економічної діяльності та в розрахунку на одну особу населення; дані надаються у порівнянні з іншими регіонами України. Також наведені показники стану розвитку сільського господарства, промисловості та будівництва області.

 

Кількість сторінок – 80

Термін видання – червень

Орієнтовна вартість – 59,11 грн.

Статистичний збірник

“Доходи та витрати населення області за 2001–2008рр.”

 

У збірнику наведено обсяги, динаміку та структуру основних показників доходів населення та джерел їх надходження, наявні та реальні наявні доходи, а також основні напрямки використання коштів населення (фактичне індивідуальне кінцеве споживання за джерелами фінансування). В окремий розділ виділено міжобласні зіставлення по регіонах України.

 

Кількість сторінок – 50

Термін видання – липень

Орієнтовна вартість – 59,11 грн.

 

Статистичний бюлетень

“Доходи та витрати населення Сумської області

за січень–вересень 2008р., січень–березень, січень–червень 2009р.”

 

Статистичний бюлетень містить оперативні дані квартальних розрахунків доходів та витрат населення України та Сумської області.

У бюлетені наведено обсяги та структуру основних показників доходів населення: заробітної плати (зокрема середньомісячної номінальної заробітної плати найманих працівників за видами економічної діяльності), прибутку та змішаного доходу, одержаної соціальної допомоги  (зокрема середнього розміру місячної пенсії); наявні та реальні наявні доходи, а також основні напрямки використання коштів населення (витрати та заощадження). Крім того, за даними вибіркового обстеження умов життя наводяться квартальні дані щодо грошових доходів і сукупних ресурсів домогосподарств.

 

Кількість сторінок – 20

Термін видання – січень, липень, жовтень

Орієнтовна вартість – 19,87 грн.

 

Економічна доповідь

“Аналіз доходів та витрат населення Сумської області за 2008р.”

 

  У доповіді надається аналіз джерел надходження доходів населення області та основні напрямки використання цих коштів; визначається місце області по основних показниках зростання доходів та витрат населення серед регіонів України, окремі показники наведені у порівнянні з областями-сусідами.

 

Кількість сторінок – 27

Термін видання – травень

Орієнтовна вартість – 39,74 грн.