This version of the page http://www.business-ua.com/aboutus.phtml?l=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-09. The original page over time could change.
Про нас / БІЗНЕС-УКРАЇНА - база даних, довідник - пошук підприємств, товарів, послуг.
 Українська     [ Русский ]     [ English ]         Головна    \    Про нас    \    Продукти та послуги    \    Контакти    \    Вакансії    \    Мапа сайту

пошук у базі даних підприємств, товарів, послуг

  Пошук у Європі [Europages]
  Розширений пошук
  Додати підприємство

наприклад: контур, сухі будівельні суміші, білінгові системи >>

Зміст:

  • «Бізнес-Україна» он-лайн
  • Місія «Бізнес-Україна»
  • Стратегічна мета «Бізнес-Україна»
  • «Голден Пейджес Груп»
  • Продукти компанії «Голден Пейджес Груп»
  • Бізнес-місія «Голден Пейджес Груп»
  • Стратегічна мета «Голден Пейджес Груп»

«Бізнес-Україна» он-лайн

    Он-лайн проект «Бізнес-Україна» створений і розвивається компанією «Голден Пейджес Груп» - однією з провідних організацій медіа ринку України. Діяльність он-лайн проекту «Бізнес-Україна» спрямована на надання його користувачам актуальної і вичерпної інформації про компанії та організації, що діють на території України.
    База даних містить контактну інформацію про державні та комерційні організації, створюючи, таким чином, можливість оперативного пошуку ділових контактів.
    Ресурс «Бізнес-Україна» вміщує в собі детальний опис товарів і послуг компаній України, що дає можливість здійснювати попередній аналіз їх діяльності, а також максимально оптимізувати свою політику стосовно підбору потенціальних партнерів для подальшого проведення із ними переговорів. Інакше кажучи, користувач он-лайн ресурсу отримує можливість відсіяти невідповідні варіанти співпраці, заощадивши час, і підібрати дісно цікаві підприємства в аспекті поставлених завдань на початковій стадії процесу пошуку партнерів.
    Оскільки, основоположною ланкою діяльності порталу є база даних, основна діяльність за проектом спрямована на її підтримку в актуальному стані і динамічне наповнення новими суб'єктами підприємницької діяльності України. На даний момент об'єм бази складає вже більше ніж 100 000 підприємств, що діють у 24-х регіонах Української держави.
    Рубрикатор и пошукова система, що діють на порталі - також важливі елементи сайту, тому вони постійно розвиваються й удосконалюються для досягнення комфорту у використанні «Бізнес-Україна» он-лайн.
    З метою акцентування уваги користувачів ресурсу на найбільш активних учасниках бізнесу, портал надає можливість виділитися з обширного списку організацій. На сайті діє платна система з поліпшення позиціонування зацікавлених у цьому організацій. Основний інструмент для досягнення цієї мети: збагачення позицій текстовою і графічною інформацією. Логотип компанії, зображення її продукції та інша візуальна інформація, ключові слова дають змогу користувачеві подумки сформувати асоціативний ряд стосовно підприємства, що ним переглядається. Докладний опис діяльності фірми в текстовому вигляді дозволяє дійсно зацікавленому користувачеві Інтернет-ресурсу дізнатися про користь, яку він може отримати для себе, працюючи з даною організацією, ще до фактичного контакту з нею.
    В якості висновку до огляду он-лайн ресурсу «Бізнес-Україна» сформуємо місію даного порталу. ^

Місія «Бізнес-Україна»

    Діяльність он-лайн проекту «Бізнес-Україна» спрямована на надання його користувачам актуальної і максимально змістовної інформації про організації, що діють в Україні, а найбільш активним компаніям - можливості ефектного висвітлення своїх переваг потенційним клієнтам для формування в їх свідомості адекватного враження щодо запропонованих товарів та послуг.
    «Бізнес-Україна»: з нами Ваш бізнес стане легшим! ^

Стратегічна мета «Бізнес-Україна»

    Поповнення і актуалізація каталогу підприємств; збір, доповнення і розширення інформації про товари та послуги фірм. Постійне вдосконалення і розвиток основних інструментів порталу для поліпшення зручності їх використання. ^

«Голден Пейджес Груп»

    Підприємство «Голден Пейджес Груп» - провідна медіакомпанія України. Закумулювавши активи, досвід, ресурси і репутацію довідників «Голден Пейджес Груп» об'єднала зусилля компаній «ТелеМедіа Україна», «Мерк'юрі Глоб Центр», «Мерк'юрі Глоб Захід» і «Мерк'юрі Глоб Дніпро». Вона пропонує ряд інформаційних продуктів і послуг для задоволення постійно зростаючих потреб клієнтів щодо пошуку інформації і розміщення реклами за допомогою різних технологій. Ми постійно розвиваємося і вдосконалюємося, щоб надавати Вам якісні та актуальні дані у світлі динамічного розвитку інформаційної сфери послуг. ^

Продукти компанії «Голден Пейджес Груп»

        • Друковані довідники:
    «ЗОЛОТІ СТОРІНКИ УКРАЇНИ» - серія з 20 локальних телефонних довідників в 19 містах України.
    «БІЗНЕС-УКРАЇНА» - всеукраїнський телефонно-інформаційний довідник.
        • Он-лайн ресурси:
    www.biznes-ukraina.ua – всеукраїнська база даних підприємств, товарів і послуг.
    www.zolotistorinky.com – модифікована інтернет-версія бази даних підприємств і організацій міста Києва і інших регіонів.
    www.europages.com - база даних европейських виробників, товарів і послуг.

    Пошукові системи забезпечують легкий доступ в режимі on-line 24 години на добу на протязі всього року до найповнішої бази даних українських і європейських підприємств, і широкі функціональні можливості швидкого пошуку компаній за рубриками, найменуваннями продукції і послугами, а також інформаційно-аналітичні матеріали для успішного ведення бізнесу.
    Надалі ми продовжуватимемо працювати над поліпшенням якості наших продуктів.
    Завжди раді бачити Вас поряд з нами. Чекаємо на Ваші пропозиції й побажання.


З повагою, Генеральний директор Шункевич Ю.М.

Бізнес-місія «Голден Пейджес Груп»

    Створення ефективної системи інформаційного забезпечення бізнес-комунікацій для українських підприємств на регіональному, національному і міжнародному рівнях. ^

Стратегічна мета «Голден Пейджес Груп»

    Досягнення такого рівня якості своїх продуктів та послуг, при якому користувачі обиратимуть їх як надійне джерело для пошуку інформації, а активні компанії - як найбільш ефективні канали розміщення своєї реклами. ^


Довідкова:

Новий B2C портал

Виставки 2009

Довідники країн світу on-line

Довідкові ресурси регіонів України

Новини, прес-релізи

Пошукова міні-форма

Internet-ресурси

Поштові коди України

Розклад руху літаків, поїздів, автобусів

Схеми метро міст України

Сайти органів влади України

Тендери державних підприємств України

Огляд ринків

Статистика сайту:

Статистика банерів

© Copyright 2003-2009. Golden Pages Group.
Webmaster: ip@tmu.com.ua, Directory service: service@tmu.com.ua

Business-Inc.Net
- web directory