This version of the page http://www.ipu.com.ua/uk/lider (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-08. The original page over time could change.
Лiдер | Интернет Партия

Лiдер

Я, Голубов Дмитро Іванович, народився 16 жовтня 1983 року в місті Одеса. Українець, громадянин України. Одружений. Маю сина. У 1990 році пішов в школу імені Столярського, пізніше перейшов в 27 середню школу, яку закінчив в 2000 році.
У 2001 році поступив в Одеський Національний Університет імені Мечникова на економіко-правовий факультет, який закінчив в 2007 році.
У людях ціную порядність, цілеспрямованість, старанність, уміння тримати слово, відданість. Мій життєвий принцип полягає в словах Омара Хайяма:
«Голодним краще будь, чим аби що їсти, і краще будь один, чим разом аби з ким». Думки по створенню політичної партії приходили до мене вже в 12 літньому віці, і зараз я вирішив всю свою енергію і сили присвятити суспільно-політичній роботі, захисту прав молоді, підприємців, і просто служінню народу України. Я відношуся до рідкісної категорії людей, які йдуть в політику не ради наживи, а ради ідеї. Мене не цікавлять гроші, як мета всього життя. Так, без них неможливо, але їх повинно бути рівно стільки, скільки людині потрібно для повноцінного життя. Я отримую задоволення, коли допомагаю людям, і я готовий присвятити цьому своє життя. Разом з вами ми очистимо Україну від корупції, злочинності, змінимо законодавство, Конституцію, і будуватимемо нормальну країну, в якій держава не знущатиметься з своїх громадян, а піклуватиметься про їх зручне життя.
З повагою, Дмитро Голубов.