This version of the page http://www.zp.ukrtelecom.ua/about/bosses (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-07. The original page over time could change.
Запорiзька філія ВАТ Укртелеком - Керівництво
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
07/12/2009
Запорiзька філія / Про філію / Керівництво

Керівництво

 

Лобунов Михайло Олексійович

Директор Запорізької філії ВАТ «Укртелеком»

        Народився у 1950 році у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Освіта – повна вища. У 1979 році закінчив Запорізький машинобудівний інститут за спеціальністю радіоінженер. Працює в галузі зв’язку з 1967 року, пройшов трудовий шлях від учня електромонтера до директора філії. З 1997 року обіймає посаду директора Запорізької філії ВАТ «Укртелеком». 

         Нагороджений:

1997 р. – Нагрудний знак «Почесна відзнака Міністерства зв’язку України»;

2000 р. – Нагрудний знак «Почесний зв’язківець України»;

2000, 2001 р.р. – Почесна грамота ВАТ «Укртелеком»;

2004 р. – Ювілейна медаль «За розвиток Запорізького краю»;

2007 р. – Нагрудний знак «Почесний працівник ВАТ «Укртелеком»;

2008 р. - Почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг».

2009 р. - Почесна грамота Державної адміністрації зв’язку Міністерства транспорту та зв’язку України.

 
 

Кулагіна Наталія Миколаївна

Заступник директора з технічних питань

         Народилася у 1954 році в селі Богизогон Самаркандської області. Освіта – повна вища. У 1977 році закінчила Ленінградський електротехнічний інститут зв’язку ім. професора М.А.Бонч-Бруєвича за спеціальністю «Автоматичний електрозв’язок». Працює в галузі зв’язку з вересня 1979 року та пройшла шлях від електромеханіка електрозв’язку станційного цеху до заступника директора з технічних питань Запорізької філії. З 2005 року обіймає посаду заступника директора з технічних питань.

         Нагороджена:

2003 р. – Почесна грамота ВАТ «Укртелеком»;

2007 р. – Нагрудний знак «Почесний працівник ВАТ «Укртелеком».

 

Пасічник Володимир Миколайович

Заступник директора з питань будівництва

         Народився у 1961 році в селі Клебань Вінницької області. Освіта – повна вища. У 1987 році закінчив Одеський електротехнічний інститут зв’язку ім. О.С.Попова. Працює в галузі зв’язку з 1989 року, пройшов шлях від інженера міського телефонного зв’язку до заступника директора з питань будівництва. З 2005 року обіймає посаду заступника директора з питань будівництва Запорізької філії ВАТ «Укртелеком».   

         Нагороджений:

2006 р. – Почесна грамота ВАТ «Укртелеком».

2009 р. – Нагрудний знак «Почесний працівник ВАТ «Укртелеком».

Єжов Сергій Володимирович

Заступник директора з питань економіки та фінансів

       Народився у 1978 році у місті Василівка Запорізької області. Освіта – повна вища. У 2001 році закінчив Запорізький державний технічний університет за спеціальністю «Радіоапаратобудування». В галузі зв’язку працює з 2001 року, займав посади електромеханік електрозв’язку, інженер електрозв’язку, начальник Центру технічної експлуатації міжміського телефонно-телеграфного зв’язку. З 2008 року обіймає посаду заступника директора з питань економіки та фінансів.

 

 Лоза Олексій Якович

Заступник директора з питань забезпечення життєдіяльності

       Народився у 1950 році в місті Новомосковськ Дніпропетровської області. Освіта – повна вища. У 1972 році закінчив Хіміко-технологічний інститут ім. Ф.Е.Дзержинського за спеціальністю «Хімічна технологія переробки нафти та газу». Питаннями охорони праці займається з 1995 року. В галузі зв’язку працює з 2007 року на посаді начальника служби охорони праці, з 2008 року обіймає посаду заступника директора з питань забезпечення життєдіяльності.

 

Ліпчина Ірина Олександрівна

Заступник директора з питань маркетингу
та організації продажу послуг

         Народилася в 1969 році в м. Джанкой Кримської області. Освіта – повна вища. У 1991 році закінчила Одеський електротехнічний інститут зв’язку ім. О.С.Попова за спеціальністю «Автоматичний електрозв’язок». Працює в галузі зв’язку з 1991 року. Обіймала посади інженера електрозв’язку, заступника начальника Центру електрозв’язку № 5 (м.Мелітополь) з питань маркетингу, продажу послуг та обслуговування споживачів, начальника відділу продажу послуг мобільного зв’язку. У вересні 2009 року призначена на посаду заступника директора з питань маркетингу та організації продажу послуг.

     Нагороджена:

2009 р. – Подяка Запорізької філії ВАТ «Укртелеком».

 

Садовий Олександр Євгенійович

Заступник директора з питань праці та персоналу

         Народився в 1979 році в м. Запоріжжя. Освіта – повна вища. У 2001 році закінчив Запорізький державний технічний університет за спеціальністю «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті». Працює в галузі зв’язку з 2001 року. Обіймав посади механіка технічної групи, інженера з безпеки руху, начальника Центру механізації. У жовтні 2009 року призначений на посаду заступника директора з питань праці та персоналу.

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Карта сайту

Запорiзька філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 177 (по Запоріжжю)
Поштова адреса: Україна, м. Запоріжжя-005, 69005, пр. Леніна, 133