This version of the page http://uamedia.visti.net/mediawave/?nrub=srd00626 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-02. The original page over time could change.
Медіа Хвиля
 Проект Інформаційного Центру "Електронні Вісті" :::
Головна сторінка / Результати пошуку
Навігатор :

.: Головна сторінка
.: Про проект
.: Технологія
.: Джерела
.: Параметри Хвилі
.: Контакт
 

Посилання :

.: ElVisti
.: UAport
.: UAmedia
.: IT Server
.: Prise4All
 

Реклама :





 
 Пошук в українській пресі
 
Текст запиту:
 Допомога

  Результати пошуку
02.12.2009

Хочу познакомиться с получением новостей в полном объеме по е-mail

Сторiнка
1 з 4
Знайдено 35 документiв
  1. Віктор Янукович: Партія регіонів вимагає збільшити грошове утримання військовослужбовців на 40-60%". new
    Під час виступу у прямому ефірі Чернігівської обласної ТРК Віктор Янукович розповів про свої плани щодо покращення стану справ у Збройних Силах України після перемоги на президентських виборах.
    Партія регіонів, 2009.12.01 19:50
  1. Віктор Янукович: Нинішній уряд не спроможний запропонувати реальний бюджет, який би створив справедливі умови щодо ставлення держави до промисловості, до регіонів
    У прямому ефірі Чернігівської обласної телерадіокомпанії Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що держбюджет на 2010 рік може бути прийнятий не раніше лютого - березня 2010 року.
    Партія регіонів, 2009.12.01 19:50
  1. Анатолий Толстоухов: В будущее нужно идти, выучив уроки истории
    Народный депутат, член парламентской фракции Партии регионов, министр охраны окружающей среды в Оппозиционном правительстве Анатолий Толстоухов ответил на вопросы корреспондента "КИД".
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. ЦИК утвердила положение о проведении телевизионных дебатов между кандидатами в Президенты Украины в рамках избирательной кампании
    Центральная избирательная комиссия Украины утвердила положение о проведении телевизионных дебатов между кандидатами в Президенты Украины в рамках избирательной кампании.
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. Вадим Колесниченко: Пока Тимошенко спекулирует на эпидемии гриппа, миллионы украинцев умирают от СПИДа
    Сегодня во всем мире отмечается день борьбы со СПИДом. В то же время Украина то ли борется, то ли не борется с эпидемией гриппа. Ниже мы предлагаем небольшое интервью на эту тему народного депутата от Партии регионов Вадима Колесниченко.
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. Віктор Янукович: Ми хочемо змін на краще, ми хочемо, щоб до влади прийшли люди, які кажуть і роблять, а не ті, які лише говорять, але жодної своєї обіцянки не виконали new
    Перебуваючи на Чернігівщині, Віктор Янукович взяв участь у багатолюдних мітингах, що проходили у Прилуках та Ніжині. Площі Ніжина та Прилук зустрічали кандидата на посаду Президента України Віктора Януковича прапорами Партії регіонів, гаслами "Янукович - наш народний президент!", "Майбутнє України - це Янукович!", "Молодь Ніжина - за Януковича!".
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. Віктор Янукович відвідав Центральну клінічну лікарню Прилук new
    В ході робочого візиту на Чернігівщину Віктор Янукович відвідав Центральну клінічні лікарню міста Прилуки, де зустрівся з персоналом цього медичного закладу. Спілкуючись з медпрацівниками, Лідер Партії регіонів коротко охарактеризував економічну та соціальну ситуацію в країні.
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. Віктор Янукович: Місцева влада сьогодні не може виконувати свої безпосередні обов'язки. Держава забрала все new
    Виступаючи у прямому ефірі Чернігівської обласної ТРК, Лідер Партії регіонів Віктор Янукович сказав стосовно перспектив функціонування в Україні вільних економічних зон і територій пріоритетного розвитку: - Цю роботу не було закінчено.
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. Елена Лукаш: Законопроект о внесении изменений в закон о выборах президента инициирован теми, кто боится результатов голосования как приговора
    Народный депутат, член парламентской фракции Партии регионов Елена Лукаш прокомментировала "ИМК" законопроект о внесении изменений в закон о выборах Президента Украины, инициированный представителями коалиции.
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
  1. Алексей Журавко: Истерия на грани шизофрении
    Народный депутат от Партии регионов Алексей Журавко - инвалид детства и воспитанник детдома. Однако это не помешало ему реализоваться в жизни так, как порой бывает не по плечу и здоровым людям.
    Партія регіонів, 2009.12.01 18:50
Знайдено 35 документiв Сторiнка
1 з 4

© 2002 ElVisti IC