This version of the page http://fleet.sebastopol.ua/index.php?article_to_view=606 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-01. The original page over time could change.
газета ''Флот України''::Головна сторiнка - Анонси"Флот України" :: Головна сторінка

Видання
Міністерства оборони України


Видання нагороджене орденом Рівноапостольного князя Володимира Великого III ступеня, відзнакою "За заслуги перед містом-героєм Севастополем", почесною відзнакою "Український орден Морський Хрест", відзнакою "За заслуги перед ВМС України" та почесною відзнакою "Державна прикордонна служба України".
Офіційно
Бойова підготовка
З перших вуст
Хроніка, факти, події
Актуально
Техніка та озброєння
Морський календар
Історія
Культура
Севастопольський калейдоскоп
Головна сторiнка



Володимир ЛИТВИН РОЗПОЧАВ “ПОХІД” ЗА НОВОЮ ЗІРКОЮ ГЕРОЯ, АЛЕ ЦЬОГО РАЗУ — РОСІЙСЬКОЮ?


ВСТАНОВЛЕНО ГРАФІК ПРИЙОМУ З ОСОБИСТИХ ПИТАНЬ КОМАНДУВАННЯМ BMC


Микола ВОРОБЙОВ, “Флот України”

Про це офіційно заявив перший заступник голови Севастопольської міської держадміністрації Ігор Локтіонов під час позачергового засідання протиепізоотичної комісії. А присутній на засіданні начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Пологов запевнив журналістів, що “звичайний” людський грип набагато небезпечніше, аніж пташиний.
Попереднє засідання протиепізоотичної комісії проходило у Севастополі ще на початку листопада. І вже тоді члени комісії відпрацьовували дії у можливому випадку спалаху у місті епідемії. Така запобігливість, за словами членів комісії, дозволила уникнути виникнення пташиного грипу в Севастополі сьогодні.
— Усі наші дії зараз спрямовані на те, щоб у місті не спалахнула епідемія, — заявив Ігор Локтіонов. — Під особливий контроль взяті пункти громадського харчування. Чимала увага приділяється харчуванню в дитячих та дошкільних закладах — з раціону повністю вилучено пташину продукцію.
Також, як поінформував перший заступник міського голови, з метою недопущення сумнівної пташиної продукції на в’їздах у Севастополь цілодобово чергують дев’ять спільних постів службовців УМВС України та працівників управління ветеринарної медицини. На думку комісії, це виключить можливість ввозу на територію Севастополя птиці та продукції птахівництва, що не мають відповідних сертифікатів.
З метою попередження хвороби Севастопольська протиепізоотична комісія звертається до мешканців та гостей міста з проханням не купувати м’ясо птиці чи продукцію з птиці в людей, які не мають дозволу на торгівлю та встановлених сертифікатів, а також, за можливості, обмежити себе у вживанні продукції птахівництва.

Версія для друку

Пошук по сайту
Редакція
Архів газети
Гостьова книга
Опитування
результати
Розсилка анонсiв
E-mail:
E-mail:











Веб-майстер: Твистер-Студио
НАША АДРЕСА:
99011, м. Севастополь-11, а/с 253; вул. Комунiстична, 3а
тел./факс 54-78-38
e-mail:info@fleet.sebastopol.ua
Адмiнiстратор сайту