This version of the page http://www.blch.kiev.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-30. The original page over time could change.
Новини - Блок Леоніда Черновецького. Офіційний сайт
Новини Наш блок Наш лідер Програма Інтерв'ю Прес-центр Фотобанк Форум

Новини

 

Архів новин

Актуально

Вітання Київського міського голови зі святом 1 травня

Дорогі кияни!

Прийміть мої найщиріші вітання зі святом Весни та Праці!

У ці теплі весняні дні світ навколо наповнюється світлими почуттями, новими планами. З Днем Першотравня ми пов'язуємо надії на краще майбутнє. Він як і раніше наповнює нас оптимізмом, змушує відчути себе частиною єдиного цілого, частиною суспільства, його історії.

1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя столиці та України в цілому. Чесна добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства. Людина праці заслуговує найщирішої шани та захоплення.

Дорогі кияни! Майбутнє нашого прекрасного міста, його соціальний і економічний розвиток залежать сьогодні від кожного з нас. І вирішити проблеми ми зможемо лише за допомогою повсякденної, ефективної праці та самовіддачі.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил вам для здійснення всіх планів і починань. Нехай гарний весняний настрій супроводжує вас протягом всього року!

З повагою

Київський міський голова                                Леонід Черновецький

 

Фотобанк

29.06.2006 14:12:38

Фото 8

 

Опитування

Депутати якої з фракцій Київради найефективніше відстоюють інтереси киян?

 

Наш блок

Блок Леоніда Черновецького

Передвиборна програма

БЛОКУ ЛЕОНІДА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

на виборах депутатів до

КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

„З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ”  

 

У світі є міста, які відіграють особливу роль в історії людства, і Київ – одне з них. Всі, хто живе в українській столиці сьогодні, та їх попередники наполегливо працювали, і своєю працею створили це диво. Київ – місто нашої долі й нашої любові!

На жаль, протягом останніх років, київська влада крок за кроком губила свою головну складову, головне виправдання свого існування – відкритість  і доступність для тих, хто в цю владу повірив.

 

Наш лидер

Леонід Михайлович Черновецький. Шлях перемог

Почетный президент Правекс Банка, Леонид Михайлович Черновецкий —народный депутат Украины второго, третьего и четвертого созывов. Заслуженный юрист Украины, кандидат юридических наук, почетный работник Прокуратуры Украины. Имеет опыт прокурорско-следственной, а также преподавательской работы.

 

Статистика