This version of the page http://www.ea-ua.info/news.php?news_id=11670&news_show_type=1& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-27. The original page over time could change.
В.Ющенко підписав указ про Цільовий план Україна - НАТО на 2009 рік    Євроатлантична Україна

НОВИНИ

04.03.2009 | В.Ющенко підписав указ про Цільовий план Україна - НАТО на 2009 рік
За матеріалами - УКРІНФОРМ

Президент Віктор Ющенко підписав указ про виконання Цільового плану Україна - НАТО на 2009 рік у рамках Плану дій Україна - НАТО. Текст документа оприлюднила прес-служба Глави держави.

 

Згідно з указом, Кабінету Міністрів України доручено забезпечити виконання заходів цільового плану з метою подальшої реалізації положень Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО, виконання схваленого під час засідання Комісії Україна - НАТО 22 листопада 2002 року Плану дій Україна - НАТО, а також зобов'язань України як держави-учасниці Програми "Партнерство заради миру" і пріоритетних завдань у рамках Інтенсифікованого діалогу між Україною та НАТО з питань членства та відповідних реформ, започаткованого на Вільнюському засіданні Комісії Україна - НАТО 21 квітня 2005 року.

 


До списку статей    
EN
| | |
Пошук
Підписка
Забули пароль?
Переваги реєстрації
Зареєструватись
Прокат авто в Киеве


ЗАКОНОДАВСТВО | ПЕРСОНИ | КОРИСНІ ЛІНКИ
Проект здійснено за підтримки
Міжнародного Фонду "Відродження"
Проект здійснено за підтримки
Центру інформації та документації НАТО в Україні
© 2004 - 2008. ЄВРОАТЛАНТИКА.UA
Всі права захищено.

Даний проект фінансується, зокрема, за підтримки Гранту Відділу зв'язків із громадськістю Посольства США в Україні. Точки зору, висновки або рекомендації відображають позиції авторів і не обов'язково збігаються із позицією Державного Департаменту США.
На головну Анонси подій Новини Аналітика Топ новини та коментарі Мережа експертів Про проект