This version of the page http://obk.lviv.ua/news/5099.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-26. The original page over time could change.
Львівська «Політехніка-Галичина» має сплатити 800 тис. грн. ||| ОБ’ЄКТИВНО про політику, економіку та життя міста
Четвер, 26 листопада

Загрузка...

Новини України

Новини

26.08.2009 16:10

Львівська «Політехніка-Галичина» має сплатити 800 тис. грн.

версія для друку

  Цьогоріч, щоб взяти участь у чемпіонаті України, баскетбольній команді «Політехніка-Галичина» доведеться сплатити внесок – 800 тис. грн., як і іншим клубам. Про це у коментарі «Об’єктивно» повідомив генеральний директор клубу Ігор Савицький.

«Скоріше за все, що не кожен клуб зможе здійснити внесок для того, аби взяти участь у чемпіонаті, – каже він. - Щоб провести чемпіонат якісно, потрібна саме така сума. До четвертого вересня усі клуби мають здати усі внески, і після того, як їх здадуть, - визначать календар спортивних зустрічей. А 4 вересня у Києві відбудеться нарада щодо участі клубів у чемпіонаті».

Результат високої суми внеску, як каже Савицький, може бути таким: «Можливо, буде не 16, а 14 клубів, адже, можливо, не всі «витягнуть» сплатити внесок». Проте сам вважає, що збільшення вимог, особливо – фінансових, має покращити рівень проведення чемпіонату. Адже платоспроможні клуби хочуть мати гарантії щодо участі інших команд, що має забезпечувати Українська професійна баскетбольна ліга.

  А вже 3 жовтня -  відкриття сезону. Ще до його початку у БК «Політехніка-Галичина» планують взяти ще одного-двох гравців. «Нас на сьогодні турбує розігруючий, - каже він. – На сьогодні над кандидатурою ми ще роздумуємо, є кілька варіантів».

Савицький нагадав, що «Політехніка-Галичина» вже зіграла два товариські матчі. У першій зустрічі виграли у «Алпос Кемопласт» з рахунком 72:70. А протистояння з учасником хорватським єврокубків «Задаром» завершилося поразкою львівської команди - 83:88. Наступний матч «Політехніка-Галичина» проведе 28 серпня проти боснійської «Босни».  


Новини партнерів
Завантаження...

Відео новини

Завантаження...
Електронний mail

последние новости
Погода, Новини, завантаження...

Загрузка...


Архів новин

Інтерв'ю

Архиєпископ Львівський: «Церква також допомагає боротися з епідемією»

Ренато Гаравалья: Для оперного співака не достатньо мати лише гарний голос

Світлана Кміть: «Як і кожна сім’я, ми маємо гарні традиції»

Статті

Львів архітектурний – «заручник» фінансування

Нафтополітика: що буде із бензином?

«Дохнут, потому что больные»

Від редактора

Україна залишилась без прем’єра, всі пішли на вибори!

Опитування

Якщо би вибори Президента України відбулися завтра, за кого б Ви віддали свій голос?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   Результати

Новини від JOB.ukr.net

Загрузка...

Робота у Львові та Україні

Загрузка...
Тренінги, навчання

Технології

Загрузка...
работа на дому
Обирай собі авто

© 2009 ОБ’ЄКТИВНО
Використання матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.obk.lviv.ua

трудоустройство Инвестор Днепропетровск, прогноз погоды в Остре на 30 дней, свежие черновицкие новости, Агент Вексилл, клипы Ленинград скачать

створення сайту