This version of the page http://obk.lviv.ua/news/5104.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-25. The original page over time could change.
У Львові по-новому обслуговуватимуть пенсіонерів ||| ОБ’ЄКТИВНО про політику, економіку та життя міста
Середа, 25 листопада

Загрузка...

Новини України

Новини

26.08.2009 17:10

У Львові по-новому обслуговуватимуть пенсіонерів

версія для друку

У Львові створено Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Про це «Об’єктивно» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

  З метою забезпечення якісного та ефективного функціонування важливого для міста напряму роботи: соціального обслуговування осіб літнього віку та непрацездатних мешканців міста створено Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

  А 21 серпня виконавчим комітетом ЛМР затверджено Положення про цю установу. Згідно з цим Положенням, Центр підпорядковуватиметься управлінню соціального захисту ЛМР, що дозволить адміністративно регулювати його діяльність. Адже Центр надаватиме пенсіонерам, інвалідам, одиноким непрацездатним громадянам, іншим соціально незахищеним громадянам послуги, які спрямовані на підтримання їхньої життєдіяльності і соціальної активності в межах Львова.  

«Слід зазначити, що створення Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, не є початковим етапом підтримки соціальної роботи з пенсіонерами та одинокими непрацездатними громадянами. У Львові вже функціонує установа того ж спрямування, яка знаходиться у підпорядкуванні Львівської обласної державної адміністрації. Однак робота даного територіального центру в основному поширена на мешканців Львова, тому фінансування здійснюється з міського бюджету за рахунок коштів державного бюджету», – розповів начальник юридичного відділу управління соціального захисту Олег Бриковський.

  Діючий територіальний центр приймає на обслуговування пенсіонерів, інвалідів І і ІІ групи незалежно від віку, одиноких непрацездатних громадян та інших соціально незахищених громадян, які потребують соціально-побутової та медико-соціальної допомоги. Станом на серпень цього року Центр обслуговує вдома 2362 львів’ян, які в силу об’єктивних обставин потребують стороннього догляду.

  «Слід наголосити, що створення Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян дозволить ставити прицільні завдання, із гарантіями з боку міської влади, щодо належного забезпечення матеріально-технічної бази. А це у свою чергу зумовить ефективне функціонування механізму надання соціальних послуг особам, які потребують стороннього догляду», - каже начальник управління соціального захисту Ольга Лисюк.

  До слова, слід зазначити, що усі послуги, які надаватиме центр є безкоштовними.


Новини партнерів
Завантаження...

Відео новини

Завантаження...
Електронний mail

последние новости
Погода, Новини, завантаження...

Загрузка...


Архів новин

Інтерв'ю

Архиєпископ Львівський: «Церква також допомагає боротися з епідемією»

Ренато Гаравалья: Для оперного співака не достатньо мати лише гарний голос

Світлана Кміть: «Як і кожна сім’я, ми маємо гарні традиції»

Статті

Львів архітектурний – «заручник» фінансування

Нафтополітика: що буде із бензином?

«Дохнут, потому что больные»

Від редактора

Україна залишилась без прем’єра, всі пішли на вибори!

Опитування

Якщо би вибори Президента України відбулися завтра, за кого б Ви віддали свій голос?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   Результати

Новини від JOB.ukr.net

Загрузка...

Робота у Львові та Україні

Загрузка...
Тренінги, навчання

Технології

Загрузка...
работа на дому
Обирай собі авто

© 2009 ОБ’ЄКТИВНО
Використання матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.obk.lviv.ua

ищу работу Помощник руководителя - переводчик Одесса, прогноз погоды в Житомире на завтра, новости тернополя, Белые цыпочки, таджикская музыка

створення сайту