Укр   Рус   Eng   
Про компанію
Новини
Архів 2008
Архів 2007
Архів 2006
Архів 2005
Архів 2004
Продукція
Виробництво
Доставка води
Для преси
Акції
Вакансії
Контакти

ПIДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ
НОВИН КОМПАНIЇ     




  Головна   Карта сайту   Зворотний зв'язок
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Головна  / Новини  / IDS Group впроваджує систему ECOD «Дистрибуція» – продукт компанії COMARCH
23.04.2009 

Інноваційна система забезпечить оперативний обмін даними про вторинні продажі

22 квітня 2009 року, Київ, Україна – IDS Group, лідер українського ринку мінеральних вод, впроваджує інноваційну систему автоматизованого обміну даними, отриманими від роздрібних дистрибуторів. Із цією метою IDS Group активно співпрацює з провідним постачальником і розробником ІТ-рішень для бізнесу, компанією COMARCH, і до осені 2009 року планує запустити платформу ECOD (Electronic Center of Documents) «Дистрибуція».

Сучасні роздрібні продажі вимагають ефективного управління потоками даних, які постійно ростуть. IDS Group поступово переходить до автоматизації цього процесу, використовуючи інноваційне технічне рішення, яке дає змогу налагодити зв’язок між бізнес-процесами виробника і дистриб’ютора. Суть нової послуги від COMARCH полягає в тому, що програма щодня збирає інформацію про стан дистриб’юторських складів  і вторинні продажі продукції до роздрібних торгових точок, перевіряє, консолідує і аналізує цю інформацію за допомогою системи звітності. Це дозволяє здійснювати більш точний контроль за продажами, швидко приймати рішення, а також підвищує ефективність роботи компанії – через оптимізацю запасів готової продукції.

«Успіх на ринку багато в чому залежить від швидкості отримання інформації і своєчасної реакції. За останній час зросла потреба мінімізувати помилки і оперативно збирати інформацію. На відміну від поширеного способу обробки даних за допомогою програми Excel, що вимагає значних витрат часу та людських ресурсів, і не передбачає глибшої деталізації у звітах, система  ECOD дає змогу не лише пришвидшити складний процес, але й усунути численні помилки й підвищити ефективність роботи дистриб’юторів», - упевнений Марко Ткачук, генеральний директор IDS Group.

Основною, однак не єдиною, перевагою системи ECOD від COMARCH є те, що вона допомагає позбутися величезної маси звітностей, пропонуючи натомість зрозумілий інтерфейс.

Безумовно, це допоможе підвищити ККД у декілька разів.

Про компанію COMARCH
Компанія COMARCH (www.comarch.com) є одним із найбільших у Східній Європі розробників і постачальників програмного забезпечення для управління бізнес-процесами компаній. До спектру програмних рішень COMARCH входять системи класу ERP, фінансово-бухгалтерські системи, системи CRM і програми лояльності, системи підтримки продажів і електронний обмін документами, управління знаннями, Business Intelligence, безпеки даних та ін. Уже 16 років розробками компанії користуються понад 4000 фірм в усьому світі.

 
  Назад Версія для друку Вгору  


































 
Із пропозиціями та зауваженнями телефонуйте за безкоштовним номером «гарячої лінії» 8-800-501-92-10  Розроблено Inline  
© ЗАТ «IДС » 2005-2009. Всi права захищенi.