This version of the page http://www.foxtrot.ua/LegalServices.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-21. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Юридичні послуги

Юридичні послуги


Спеціалісти юридичного департаменту надають різноманітні юридичні послуги: комплексне юридичне обслуговування фінансово-господарської діяльності суб’єктів підприємницької діяльності; створення, зміна та припинення суб’єктів підприємництва «під ключ»; угоди «злиття та приєднання» (т.з. М&А); захист прав під час спорів з податковою; надання консультацій (усних та письмових); правова експертиза правочинів та складання юридичних документів; представництво інтересів клієнта у державних, правоохоронних, судових та інш. органах; послуги арбітражного управляючого; послуги з реєстрації знаків для товарів та послуг; послуги в галузі фондового ринку та багато інших.

З переліком видів послуг та їх вартістю Ви можете ознайомитися на нашому сайті. Зв’яжіться з нами за допомогою зворотного зв’язку та отримайте попередню інформацію про послугу.
Багаторічний досвід юристів ГК «Фокстрот» в галузі господарського та цивільного права, податкового законодавства, фінансового права, банківської діяльності, страхування, зовнішньоекономічної діяльності та багатьох інших юридичних питаннях допоможе Вам вирішити нагальні проблеми, укласти правочин, захистити Ваші інтереси, тощо.
Звертайтеся, пишіть, приходьте – ми завжди раді допомогти Вам!

Ми знаходимося: місто Київ, вул. Дорогожицька, 1, 8 поверх,
Контакти: тел./факс. (044) 537-48-49
e-mail: jurist@foxtrot.kiev.ua, jurist@pidtrymka.kіev.ua

Попередньо Ви можете заповнити замовлення в розділі "ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК" на отримання послуги. Ми обов’язково зв’яжемося з Вами!


Інші послуги


комплексне юридичне обслуговування
юридичні консультації
розробка юридичних концепцій впровадження продуктів (робіт, послуг)
представництво інтересів замовника
реєстрація суб'єктів господарювання
юридична експертиза документів
навчання персоналу
зворотній зв"язок
 
 







10.11.2009
Керуюча компанія Групи компаній «ФОКСТРОТ» відкрила блог в Twitter.
КК ГК «ФОКСТРОТ» відреагувала на стрімко зростаючу популярність сервісу мікроблоггінга Twitter і завела на порталі власну сторінку - @ foxtrot_ua.
10.11.2009
6 листопада - «зелений» день календаря
Ініціатива Керуючої компанії Групи «ФОКСТРОТ» про цілеспрямоване зборі відпрацьованої офісного паперу в рамках всесвітньої ініціативи «Зелений офіс» набирає обертів.
31.10.2009
«FoxMart» - партнер запуску «Windows 7»
31 жовтня протягом всього дня відвідувачі гіпермаркету «FoxMart» змогли довідатися докладніше про можливості нової супершвидкісний ОС, побачити її в дії і придбати продукт за унікальною ціною. Також у поестітелей був шанс виграти Windows 7 та ноутбуки з встановленою "сімкою".



© 2007 Група компаній «ФОКСТРОТ»
© 2007 Розробка "N3"
Дизайн студії Webkomora
Новини Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції