This version of the page http://www.foxtrot.ua/Article.aspx?AreaID=61 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-21. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Відповідальність/Екологія

Екологія


    ГК «ФОКСТРОТ» бере активну участь у розв'язанні екологічних проблем сучасності, мінімізуючи негативний вплив на навколишнє середовище. Внутрішніми корпоративними правилами обумовлено обов'язкове упорядкування території, прилеглої до магазинів торговельних мереж холдингу, економне використання природних ресурсів — води та електроенергії.

    Соціальні центри «Перспектива» ГК «ФОКСТРОТ» постійно виступають ініціаторами сезонних суботників, під час яких волонтери спільно з мешканцями мікрорайонів висаджують придбані «ФОКСТРОТом» дерева та кущі, облаштовують газонами та клумбами довкілля, прибирають приміські лісосмуги від сміття та бруду.

    До того ж, зусиллями волонтерів київського СЦ «Перспектива-Виноградар» у рамках програми «Похід Пам'яті» регулярно організовуються виїзди громадськості до пам'ятних місць оборони Києва на Лютізькому плацдармі. Волонтери разом зі школярами упорядковують території пам'ятних місць періоду Великої Вітчизняної війни, прибирають ділянки парку Державного музею-заповідника «Битва за Київ» у селі Новопетрівці (Київська область).



Донецький «Фокстрот» — найтурботливіший
Всеукраїнська відкрита учнівська олімпіада з енергозбереження, екології та охорони довкілля „Моє майбутнє в моїй Україні”
 
 







10.11.2009
Керуюча компанія Групи компаній «ФОКСТРОТ» відкрила блог в Twitter.
КК ГК «ФОКСТРОТ» відреагувала на стрімко зростаючу популярність сервісу мікроблоггінга Twitter і завела на порталі власну сторінку - @ foxtrot_ua.
10.11.2009
6 листопада - «зелений» день календаря
Ініціатива Керуючої компанії Групи «ФОКСТРОТ» про цілеспрямоване зборі відпрацьованої офісного паперу в рамках всесвітньої ініціативи «Зелений офіс» набирає обертів.
31.10.2009
«FoxMart» - партнер запуску «Windows 7»
31 жовтня протягом всього дня відвідувачі гіпермаркету «FoxMart» змогли довідатися докладніше про можливості нової супершвидкісний ОС, побачити її в дії і придбати продукт за унікальною ціною. Також у поестітелей був шанс виграти Windows 7 та ноутбуки з встановленою "сімкою".



© 2007 Група компаній «ФОКСТРОТ»
© 2007 Розробка "N3"
Дизайн студії Webkomora
Новини Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції