This version of the page http://ultras.org.ua/00613.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-20. The original page over time could change.
ULTRAS.ORG.UA - Український ультрас-портал
 
 
         
 
На головну  ::  Новини  ::  Хто ми є  ::  Фотогалерея  ::  Відео  ::  Стадіони  ::  Ультрасліга  ::  Фанзіни  ::  Лінки  ::  Форум
Категорії новин    
Огляд супорту
Інтерв'ю
Статті
Ультрас в світі
Інше
 
Сортування по командам    
Арсенал Київ
Ворскла Полтава
Динамо Київ
Дніпро Дніпропетровськ
Закарпаття Ужгород
Зоря Луганськ
Іллічівець Маріуполь
Карпати Львів
Кривбас Кривий Ріг
Металіст Харків
Металург Донецьк
Металург Запоріжжя
Оболонь Київ
Таврія Сімферополь
Чорноморець Одеса
Шахтар Донецьк
Інші команди
Буковина Чернівці
Волинь Луцьк
Десна Чернігів
Дніпро Черкаси
Ігросервіс Сімферополь
Зірка Кіровоград
МФК Миколаїв
Нафтовик Охтирка
Нива Вінниця
Нива Тернопіль
Поділля Хмельницький
Прикарпаття Івано-Фр.
ПФК Олександрія
ПФК Севастополь
ФК Львів
ФК Харків
 
    Сталь Д. - Таврія 0:4 (15.08.2009) Кубок України. 1/16 фіналу
17 серпня 2009
 
Стадіон Металург налічує 2900 місць. Матч між цими командами викликав ажіотаж серед мешканців Дніпродзержинська, адже суперником був перший Чемпіон України. На цей поєдинок різко піднялася ціна на квиток з 2-3 гривень на рядовий матч до 10-ти. Важко сказати, що стадіон був переповнений вщент, але одна сторона стадіону була забита місцевими вболівальниками, інша майже спустошена. Варто сказати, що головний тренер Сталі давав надоптимістичні прогнози для своїх підопічних, наголошуючи на тому, що все під силу... цитую: "Пусть крымчане попробуют нас обыграть! "Звезда" тоже думала забросать шапками "Сталь", но это ей не удалось. У нас хоть и молодая команда, но она способна оказать достойное сопротивление парням из "высшего общества"".

*5 і *8 хвилини - Сталь двічі дістає м'яч із власної сітки. На гостьовій трибуні кримчан (15 осіб + представники Дніпра) вмить запалюється дим. Одразу йде відповідна реакція від акабів: спочатку наказують негайно покинути сектор, а потім змирюються з думкою, що такого більше не буде. Червоно-біло-сині покидають трибуну, яка була під наглядом акабів кількістью в 10 рил і фанатіють за сіткою стадіону, стоячи на тепло-трубах. Такого ще не було. Вивісили банера "One life-one love" і "Simferopol" і зайнялися підтримкою команди, яка протягом майже усього ігрового часу вела у рахунку 0:2.

Другий тайм був куди цікавішим: "Тогда мы идём к вам..." під сітку під*їхав бобік поліцаїв, пасажири якого на власні очі побачили, як технічно можна поцупити і сховати м'яч, який покинув межі стадіону. Потім два дима полетіли через сітку на газон "Металурга" і це не могло не розлютувати "правоохоронців", які приготували гостям десерт по закінченню матчу... *82 і *90+1 ще два голи у ворота сталеварів і фінальний свисток, команда подякувала за підтримку, підійшовши до сітки. Було вирішено привітати футболістів з перемогою перед посадкою у клубний автобус - все пройшло гладко... приємні, теплі слова, рукопотискання та побажання удачі на найближчі матчі, все як у фільмі...

"П*зд*ц подкрался незаметно"... Вмить зі всіх сторін оточили блакитні сорочки (рил 15) і примусили показати портфель, в якому на їхню думку був м*яч... Хазяїн, діставши лише футболоку з рюкзака промовив: "Вот..., ничего нету", при цьому скривив найчесніше лице на планеті Земля, хоча форма рюкзака - ну п*з*ец... Врешті решт родили м'яч. "Голубі" прийнялися до наступу, на меті було пов'язати хлопця, але колективне втручання "ланцюжком-ланцюжком" дало свої плоди... Порубитися між собою в футбол не вдалося, але... оригінальний виїзд, що не кажи. На секторі Сталі було приблизно 25 осіб, які зайняли позицію на протилежній від основної маси вболівальників стороні. На секторі висіли банери, а також із зарядами використовували барабан. Можливо від них ще буде доповнення звіту, а поки маємо що маємо.

Cектор Таврії

 
обговорення статті
    Звіт: Semon     Фото: Кабелёк
 
  Партнери :: Обмін кнопками :: Контакти