This version of the page http://www.star-ukraine.org.ua/news/2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-18. The original page over time could change.
Архив материалов - ЗВЕЗДА УКРАИНЫ
Среда, 18.11.2009, 19:31
НОВАЯ ПОЛИТИКА В УКРАИНЕ Приветствую Вас Гость | RSS
ЗВЕЗДА УКРАИНЫ

Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Верите ли Вы в возможность появления в Украине истинно народной политической силы?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 20
Форумы "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Реклама
Каталоги сайтов
Газета "Сегодня"
Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Професія вчитель
Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Роботу вчителя можна порівняти з роботою лікаря, так багато хто зауважить що від вчителя життя людини не залежить, алеж саме те що буде закладене у свідомість дитини під час навчання у школі і відображатиметься на всьму подальшому дорослому житті.
Всім нашим майбутнім перемогам на професійному рівні ми завдячуємо саме вчителям.
Вітаючи викладацький склад загально освітньої школи № 289, депутат Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Валентина Руденко зазначила: «Усі батьки, віддаючи свою дитину до школи, перше, про що турбуються, - до якого ж учителя віддати вчитися свою дитину. Одні намагаються знайти тихого, доброго, не надто суворого вчителя, інші шукають суворого й вимогливого. Це говорить хіба що про те, що вчитель, як у нашій державі, так і в усьому світі, є дуже важливою складовою у вихованні учнів. Від учителя залежать 60 % здобутих учнем знань, від нього ж залежить формування світогляду дитини, а також чітке розуміння доброго й поганого, правди й обману, співчуття й егоїзму. Кожна мама, мабуть, не раз чула від свого юного школяра фразу «Нам так учителька казала». Ну що тут зробиш? Авторитет. Тож Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Отже, учитель відіграє одну з основних ролей у житті учня, і йому просто необхідний день, коли всі йому дякуватимуть (щиро) й висловлюв... Читать дальше »
Просмотров: 70 | Дата: 06.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Майбутнє дітей залежить від нас, наше майбутнє від них
Добре розуміючи цей постулат депутати Дарницької районної партійної організації «ВО «Батьківщина» Людмила Алентьєва, Світлана Святенко, Юрій Міронов, Андрій Гордієнко, Віталій Левчук, Микола Кухар та активісти партійної організації, 27 вересня в парку Воїнів інтернаціоналістів (вул.Вербицького), влаштували справжнє свято для дітей та їх батьків.
В святі взяла участь талановита молодь Дарницького району, зокрема студенти Коледжу театру та кіно. Для дітей було влаштовано конкурс малюнку на асфальті, малеча мала змогу продемонструвати свої художні здібності та отримати чудові призи та подарунки. Батьки зі щасливими посмішками мали змогу подивитись як їх дітки приймали участь у хороводах та інших забавках.
Кожного місяця Дарницький осередок БЮТ намагається влаштовувати маленькі свята для дітлахів та їх батьків.
Добро завжди повертається сторицею, ця мудрість стара, але правдива і розуміючи це Дарницький осередок БЮТ має намір і надалі приємно дивувати дітей та юнацтво Дарниці.
Кияни варті кращого!
Просмотров: 78 | Дата: 01.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Посвята у гімназисти
Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. Один місяць навчання маленьких першокласників швидко минув. І, як винагорода за напружену працю, 25 вересня відбулося в гімназії міжнародних відносин традиційне свято для молодших гімназистів – "Посвята у гімназисти".Цього дня до гімназійної родини приєдналося ще 104 учні.
Змінювалися часи, змінювалися традиції, інші тепер учні, азбуку вони твердо знають ще в дитсадочку, а до гімназії приходять, закінчивши чотири класи загальноосвітньої школи. Педагогічний колектив гімназії на чолі з директором Жуковою Аллою Георгіївною, плекають в стінах цього навчального закладу особливу атмосферу, що ґрунтується на християнських та народних традиціях. На свято, як і годиться, запросили шановних гостей: депутатів Дарницької районної в м.Києві ради Міронова Ю.А., Большакова Г.Ю. Майбутні гімназисти підготували концерт, переконавши присутніх у тому, що вони гідні носити почесне звання. З законами гімназійного братства молоде поповнення познайомили старшокласники. Потім винуватців свята з на довгу і щасливу дорогу до знань їх благословив отець Григорій, окропивши учнів, учителів та батьків свяченою водою.
Хай сіється на щастя, на здоров'я
Оце зерно, що зрощене з любов'ю,
На успіхи, на злагоду, удачу,
На щедре серце - чесне і гаряче.
Просмотров: 86 | Дата: 30.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Молоді БЮТівці навчаються в Криму
З 24 по 26 вересня в АРК (Малий Маяк) з ініціативи ГО «Центр політичних студій та аналітики» та сприяння Фонду Фрідріха Науманна в Україні був проведений семінар на тему «Посилення ролі неурядових організацій . Можливості впливу на розробку та впровадження регіональної політики». У семінарі взяли участь 26 активістів ВМГО «Батьківщина Молода» з південних областей України (Кіровоградська, Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізької та АР Крим (Сімферополь) та 3 представники ГО «Молодіжна демократична організація» з Білорусі.
Організаторами, модераторами та доповідачами на семінарі були Віктор Таран, заступник голови ВМГО «Батьківщина молода» та директор Центру Політичних студій та аналітики, Андрій Шекета, заступник голови «Батьківщина молода», керівник Виконавчого Секретаріату ВМГО «Батьківщина молода», міжнародний секретар ВМГО «Батьківщина Молода» заступник директора ГО «Центр політичних студій та аналітики» Олена Медвєдєва та керівник департаменту навчання ВМГО «Батьківщина Молода» заступник директора ГО «Центр політичних студій та аналітики» Олександр Коваленко». На семінарі була присутня Гайке Дьорренбехер, керівник Проекту Фонду Ф. Науманна в Центральній та Східній Європі. З лекцією виступила Вікторія Сюмар, журналіст, виконавчий директор ГО «Інститут Масової Інформації».В ході дискусій, рольових ігор, брейн-рингу між учасниками семінару були розглянуті та обговорені такі питання:
- Механізми прямої демократії на місцевому рівні; громадські слухання, місцеві ініціативи, місцевий референдум (з якою виступив депутат Деснянської райради від БЮТ Олександр Коваленко)
- Питання співпраці місцевих рад та адміністрацій (доповідач депутат Дарницької райради від БЮТ Віктор Таран)
- Проведення лоббіської кампанії на місцевому рівні (представляв Андрій Шекета, депутат Закарпатської облради)
- Робота зі ЗМІ. Проведення PR-кампанії на міс... Читать дальше »
Просмотров: 90 | Дата: 30.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Майбутнє дітей залежить від нас, наше майбутнє від них
Добре розуміючи цей постулат депутати Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Людмила Алентьєва, Світлана Святенко та ін., 27 вересня в парку Воїнів інтернаціоналістів (вул.Вербицького), влаштували справжнє свято для дітей та їх батьків.
В святі взяла участь талановита молодь Дарницького району, зокрема студенти Коледжу театру та кіно. Для дітей було влаштовано конкурс малюнку на асфальті, малеча мала змогу продемонструвати свої художні здібності та отримати чудові призи та подарунки. Батьки зі щасливими посмішками мали змогу подивитись як їх дітки приймали участь у хороводах та інших забавках.
Кожного місяця Дарницький осередок БЮТ намагається влаштовувати маленькі свята для дітлахів та їх батьків.
Добро завжди повертається сторицею, ця мудрість стара, але правдива і розуміючи це Дарницький осередок БЮТ має намір і надалі приємно дивувати дітей та юнацтво Дарниці.
Просмотров: 93 | Дата: 29.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Євроінтеграція України не можлива без знання Європейської культурної спадщини
Свій намір вступити в Євросоюз наша країна задекларувала ще 1993 року в «Основних напрямах зовнішньої політики України».
Європейська інтеграція – це не суто пріоритет зовнішньої політики, а, передусім, це план дій для проведення внутрішніх реформ та забезпечення подальшого людського розвитку, європейська інтеграція є складним процесом та містить в собі реалізацію далекосяжних політичних, економічних та соціальних реформ, які необхідні не лише задля досягнення Україною стратегічних цілей приєднання до ЄС, а й також для визначення принципів та основ подальшого розвитку країни взагалі.

Тож з метою ознайомлення з особливостями культури країн Європи за підтримки депутатів БЮТівців Дарницької районної в м.Києві ради Віктора Тарана та Георгія Беженара 25 вересня 2009 в «Слов’янській гімназії» відбулось районне мистецьке свято «Європейська культурна спадщина».

Учні не лише продемонстрували добре знання культури та мови, але й захопили глядачів чудовим виконанням пісень та запальними танцями. Під час заходу гостям вдавалось поринути у культуру та звичаї країн Європи.
Безумовно, Україна має прагнути до підвищення свого потенціалу, брати найкраще з досвіду іноземних, в першу чергу, європейських країн.
« Прикладом співробітництва країн Європи з нашою державою є функціонування в Україні представництв європейських урядових та неурядових організацій, які займаються дослідженнями стану політичного, економічного та соціального розвитку нашої держави. а як відомо розвиток майбутнього не можливий без знання історії, тож ми з Вами маємо як найкраще знати не лише власну спадщину але й своїх Європейських сусідів»,- зазначив у вітальному слові Віктор Таран.

Кияни варті кращого!

Просмотров: 81 | Дата: 29.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Дарницька «Батьківщина» відсвяткувала 10 – річчя
26 вересня у конференц-залі «Партнерство» ( вул. А.Ахматової 16-а) , пройшли урочисті збори Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» з нагоди 10-річчя утворення партії . Відкриваючи збори в.о.Голови Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Валентина Руденко зазначила, що ці збори свято для кожного партійця.Сьогодні ВО «Батьківщина» це потужна політична організація, лідер серед демократичних сил столиці, що об’єднала активних і цілеспрямованих людей, які відкрито захищають інтереси киян у політичній боротьбі та займаються конкретними справами, зазначила Валентина Руденко.Участь у святковому заході взяли близько 200 партійців, серед почесних гостей були присутні Занько Галина Іванівна член бюро Київської міської партійної організації ВО «Батьківщина», Голова Дарницької районної партійної організації Української соціал-демократичної партії Шкарпітко Володимир Анатолійович, директор будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Лук’янюк Надія Володимирівна, Голова Київської організації ветеранів, член Правління Громадського центру сприяння житлово – комунальної реформи у Дарницькому районі м.Києва Ярусевич Анатолій Іванович, ветеран партії «Батьківщина» Коваленко Валентин Тимофійович.Дарницька районна партійна організація, яка складається з депутатського корпусу , керівників установ та підприємств, активістів під керівництвом парторганізації веде щоденну кропітку роботу спрямовану на поліпшення життя киян через реалізацію конкретних справ. Вже тривалий час в Дарниці працює громадська приймальня Блоку Юлії Тимошенко. З липня цього року відкрилась приймальня у мікрорайоні Бортничі. Кожен мешканець району може звернутись до нас за допомогою у вирішенні своїх проблем або щоб висловити свої пропозиції. З початку року до громадської приймальні БЮТ звернулось майже 1500 осіб. Також, в приймальні працюють юристи та психологи, які безкоштовно... Читать дальше »
Просмотров: 98 | Дата: 29.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Державна історична бібліотека святкує своє 70-ти річчя
Державна історична бібліотека України була заснована у 1939 році та знаходиться на території Національного Києво – Печерського історико – культурного заповіднику . Вже на передодні Великої Вітчизняної війни її фонди налічували понад 500 тис. видань, серед яких книги Київського державного історичного музею, зразки вітчизняного та світового друкарського мистецтва та багато ін. Звісно окупація Києва нанесла великий удар по цій скарбниці: приміщення було зруйноване, фонди частково розграбовані та вивезені до Германії оба частково знищені , але завдячуючи наполегливому труду багатьох поколінь бібліотекарів ми сьогодні, 25 вересня 2009 року святкуємо її 70-ти річчя.
На урочистостях було присутньо багато гостей, зокрема міністр культури та туризму Василь Вовкун, представники посольств, спілки краєзнавців, інституту історії, фонду ім..Олеся Гончара, представники національної парламентської бібліотеки та багато інших. В привітаннях з нагоди ювілею також взяли участь в.о.голови Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Валентина Руденко та голова первинки №9 Валентина Плахотнюк, які окрім привітань з нагоди ювілею також вручили подяки за активну участь у громадській діяльності співробітникам бібліотеки - членам партій ВО «Батьківщина».
Варто додати, що завдяки депутатам БЮТівцям Голові Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Володимиру Яворівському та віце-спікеру Миколі Томенко бібліотека повністю укомплектована шафами для зберігання раритетних видань, а не слід забувати їх що зберігання має бути в особливих умовах, щоб наші нащадки також мали можливість доторкнутись до історичних пам’яток серед яких Острозьке видання Івана Федорова, зажиттєві видання українських та зарубіжних класиків, багато видань що є в фондах існують лише в одному екземплярі та не зустрінуться в жодній бібліотеці світу.
У вітальному слові Валент... Читать дальше »
Просмотров: 96 | Дата: 25.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Захищати й охороняти
Щороку в Україні проводиться Національний бізнес-рейтинг підприємств. Це програма, яка визначає лідерів у 136-ти видах економічної діяльності. У відборі беруть участь 300 тис. підприємств різних форм власності. Вшановують тих, хто сприяє зростанню економіки і створенню добробуту та соціального захисту людей. Національний бізнес-рейтинг покликаний стимулювати підприємців, які дбають не лише про прибутковість власного бізнесу, але й роблять великий внесок у майбутнє нашої держави через наповнення бюджету, соціальні програми та відрахування до пенсійного фонду, дбають про своїх співробітників, створюють нові робочі місця, розвивають технології, формують новий тип економіки.
За підсумками 2008 року одним із лідерів рейтингу в номінації "Лідер галузі" стало охоронне підприємство "ШЕРИФ". Це підприємство Дарницького району. А його керівник Дмитро Стрижов отримав нагороду "Професіонал галузі". Приємно відзначити що Дмитро Стрижов устигає не лише керувати великим холдингом, а й займається громадською роботою. Він є депутатом Дарницької районної ради (фракції БЮТ).
Ми вирішили розпитати Дмитра Стрижова, як йому вдалося вивести підприємство на такий високий рівень і поцікавитися планами на майбутнє.
Розкажіть історію створення вашого підприємства.
- Приватне підприємство «ШЕРИФ» було зареєстровано у березні 2003 року. А вже через п'ять місяців, після того, як отримало ліцензії Міністерства внутрішніх справ на право здійснювати охоронну діяльність, розпочало роботу.
Можете пригадати, з чого все розпочиналося. Хто був першим клієнтом "ШЕРИФА"?
- Це була середня спеціалізована школа № 274, що на столичному Харківському шосе, - каже Стрижов. - Уже за перший рік роботи у нас з'явилося кілька постійних клієнтів.
Скільки людей працюють у "ШЕРИФІ"?
- Розпочинали ми зі штатом у 20 працівників. З року в рік він поповнювався, - зазна... Читать дальше »
Просмотров: 84 | Дата: 25.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Подвиг крізь віки
День партизанської слави відзначають щорічно 22 вересня для вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної Війни, це данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в тилу ворога, не шкодуючи крові і життя. 6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території.

Вшановуючи ратний подвиг людей яки не вагаючись стали на захист рідної землі депутати та активісти Дарницької районної партійної організації ВО «Батьківщина» взяли участь у покладанні квітів до пам'ятного знаку бойовій співдружності партизанських бригад у парку Партизанської слави.

Ветерани розповіли присутнім про те, як вони 15-17 річними підлітками розпочали боротьбу за визволення рідної землі, яку ставили перед собою мету і якою ціною її здобували. Присутні вшанували пам’ять героїв, загиблих у боях за визволення України і нашого краю хвилиною мовчання.

Ті, хто поліг у роки Великої Вітчизняної війни, мають назавжди бути міцним ланцюгом, який пов’язує минуле з сучасним і майбутнім. Наш святий обов’язок— передати майбутнім поколінням всю правду про війну та її героїв, правду, на яку не вплинули ні час, ні нинішні суспільно-політичні реалії.

Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, сімейного затишку та добробуту, активної участі у патріотичному вихованні підростаючого покоління, привітала присутніх ветеранів Валентина Руденко.

Мужність та героїзм проявлений у Великій Вітчизняній війні навіки залишиться а наших серцях. Слава героям!

Просмотров: 86 | Дата: 24.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Інтеграція як шлях до духовновності
17 вересня 2009 року в гімназії міжнародних відносин № 323 з поглибленим вивченням англійської мови відбулась учнівська конференція, присвячена Дням європейської культурної спадщини. Серед учасників були присутні заступники директорів відповідальні за питання міжнародного співробітництва Слов’янської гімназії, Скандинавської гімназії, гімназії № 315, гімназії № 267, гімназії «Діалог», ліцею «Наукова зміна», школи № 329 , представники учнівського самоврядування та шкільних євроклубів навчальних закладів Дарницького району.
Основними темами обговорення стали питання формування європейської культури, охорона культурної спадщини народів світу, культурні цінності, які перебувають під захистом ЮНЕСКО та основні проекти ЮНЕСКО над якими працює гімназія№ 323.
На початку роботи перед присутніми учнями та вчителями з привітальним словом виступив заступник голови Дарницької в місті Києві державної адміністрації, депутат районної ради від БЮТ Віктор Таран. Він висловив упевненість в тому, що знання своєї культури збагачує духовно громадянина європейської держави, якою Україні все одно бути, незважаючи на всі несприятливі обставини та об’єктивні чи суб’єктивні перешкоди.
«Духовно багата людина гордо нестиме віру в перемогу ідеї європейського єднання, палко працюватиме над втіленням її в життя» – зазначив депутат, представник столичного БЮТу.
Президент учнівського самоврядування гімназії міжнародних відносин Ганна Кравчук (учениця 11б класу) та міністр суспільних зв’язків учнівського самоврядування Юлія Рябець (учениця 11б класу) разом з керівниками проектних програм А.М.Коваль, Г.В.Кленчен, О.В. Жилінською, В.А.Липою на прикладі досвіду гімназії розповіли своїм юним колегам про роботу, яка ведеться гімназією в рамках міжнародних проектів та програм ЮНЕСКО. Розповідь вдало доповнювало використання засобів мультимедійних технологій.
Керівники проек... Читать дальше »
Просмотров: 98 | Дата: 23.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Минуле –це наш досвід
Як вияв незламності духу української нації, наприкінці 80-х років зародилася перша у новітній українській історії масова громадсько-політична організація національно-демократичного спрямування – Народний Рух України
Найголовнішим завданням Руху стало здобуття незалежності України, звільнення її від впливу більшовицької ідеології, відродження патріотизму, поваги до своєї історії, мови, культури.
Народний Рух України очолив боротьбу українського народу за незалежність, демократію, права і свободи людини та нації. Двадцять років тому цю самовіддану боротьбу увінчало здобуття Україною державної незалежності та відкрито задекларували право української нації на самовизначення.
З нагоди 20-ої річниці Народного Руху України в Спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступеню з поглибленим вивчення художньо-естетичного циклу №302 м.Києва відбулось урочисте засідання круглого столу на тему: «Роль Народного Руху України за перебудову у становленні незалежної України» у якому взяли участь, як нинішні члени Руху, так і ті, хто 20 років тому стояв біля витоків його створення.
Захід відбувся за підтримки депутата Дарницької районної ради від Блоку Юлії Тимошенко Віктора Тарана.
Учасники засідання провели плідну дискусію, на якій обговорили історичну роль Народного Руху України та його перспективи. Багато спогадів лунало і про легендарну постать Героя України, багаторічного лідера НРУ Вячеслава Чорновола.
«Саме два останні десятиліття стали переломними у житті українського народу, сповненими такою кількістю вагомих подій суспільного життя, пов’язаних, насамперед, із здобуттям Україною незалежності та становленням молодої держави, яких у інші, більш спокійні часи, вистачило б на ціле століття» – наголосив депутат-БЮТівець Віктор Таран.
Як було наголошено в ході заходу, сьогодні головне завдання всіх громадян України – спільно розбудо... Читать дальше »
Просмотров: 84 | Дата: 23.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Добрі традиції мають тривати
Дитячі ігрові майданчики - це невід`ємна частина життя дитини та її батьків. Всі найкращі дитячі спогади пов`язані з іграми у дворі, друзями із сусідського під`їзду, веселими розвагами. Вже стало доброю традицією відкриття та оновлення дитячих та спортивних майданчиків силами депутатів Блоку Юлії Тимошенко Дарницького району, тож нещодавно за підтримки БЮТівців депутата Київради Сергія Козира та депутата Дарницької районної в місті Києві ради Дмитра Стрижова було відкрито дитячий майданчик по вул.. Харківське шосе, 56.

Майданчик укомплектований кількома гойдалками, каруселлю, драбиною-перелазом, кількома турніками та спортивними брусами, а також кількома лавочками. Усе це пофарбоване у яскраві кольори, щоб радувати око найменших мешканців Дарниці та приваблювати їх до майданчика, а відповідно до здорового і корисного проведення часу, що сприяє фізичному розвитку дітей.

За словами Дмитра Стрижова проблема з недостатньою кількістю та поганим станом дитячих майданчиків є надзвичайно болючою для нашого району: «Багато хто з нас виріс на дитячому майданчику. Адже раніше багатоквартирні будинки проектувалися тільки за умови, що поруч буде збудована зона відпочинку - як для дорослих, так і для дітей. Саме тому БЮТ сприяє покращенню інфраструктури і постійно відкриває нові дитячі та спортивні майданчики в районі».

Варто відзначити, що також нещодавно за підтримки депутата Дарницькох районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Світлани Святенко було відремонтовано та оновлено дитячий майданчик по вул.. Дяченка,10 (ж/м Бортничі). Оновлений майданчик один на декілька багатоповерхівок був в жахливому стані, тож депутат не могла залишити це поза увагою. Сьогодні , на превеликий жаль, влада залишила на призволяще дитяче дозвілля, стан дитячих майданчиків не лише занедбаний а часто й аварійний та небезпечний для здоров’я маленьких дарничан, тож депутатський корп... Читать дальше »

Просмотров: 84 | Дата: 23.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Щасливі посмішки - найкращій подарунок
Цими вихідними на території будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» відбулось свято для дітей та батьків Дарниці організоване Дарницькою районною партійною організацією ВО «Батьківщина» на святі були присутні депутати Дарницької районної в місті Києві ради від БЮТ Валентина Руденко та Дмитро Стрижов .

У заході взяли участь дитячі художні, вокальні та хореографічні колективи Дарницького району. Чудове свято на якому всі учасники демонстрували свої таланти пройшло під супровід посмішок дорослих та сміху дітей. На окремих стендах були представлені роботи з прикладного та образотворчого мистецтва. Дефіле юних моделей, які демонстрували свої вироби особливо пройшлось до душі глядачам, а театралізована мініатюра викликала бурхливі оплески. Під час свята було проведено конкурс серед художніх колективів, що прийняли участь у заході, та за рішенням глядачів було визначено переможця яким став, хор «Соняшник» будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт». Переможці отримали від дарницького БЮТу музичний центр.

БЮТ завжди підтримував та підтримуватиме й надалі талановиту молодь, саме талановита, активна, освічена та амбіційна молодь майбутнє нашої держави, і саме закладене у дитинстві відбивається на всьому подальшому житті дорослої людини, сьогодні всі маленькі учасники показали себе як досвідчені творчі особистості, і ми маємо дякувати художнім керівникам, батькам та дітям за їх прагнення до прекрасного, зазначила Валентина Руденко.

Просмотров: 84 | Дата: 23.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

БЮТ подарував підприємцям Дарниці екскурсію до «Софіївки»
Підприємець – це людина, яка організовує власну справу, керує нею і водночас бере на себе відповідальність і ризикує з метою отримання прибутку. З нагоди Дня підприємця депутат Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Дмитро Стрижов та активісти первинної партійної організації № 18 влаштували екскурсію до національного дендрологічного парку «Софіївка». Саме так БЮТівці вирішили привітати з професійним святом представників малого та середнього бізнесу, що налагоджують роботу своїх підприємств у Дарницькому районі.
«У цей урочий день бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів», – привітав усіх депутат Дмитро Стрижов.
Делегація відвідала дендропарк та взяла участь у екскурсійному турі парком.
В свою чергу підприємці подякували БЮТівцям за такий несподіваний та цікавий подарунок.
«Не вистачає часу сходити до театру, не те що вибратися де-інде. Тож ми з задоволенням прийняли від представника Блоку Тимошенко ось такий подарунок до нашого професійного свята» – у відповідь зазначили підприємці.
Просмотров: 106 | Дата: 10.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Дарницький БЮТ привітав школярів із 1 вересня
Депутат Дарницької районної в місті Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко Валентина Руденко під час урочистої лінійки привітала учнів та вчителів загально – освітньої школи № 289 із Днем знань, та від імені всього депутатського корпусу БЮТ Дарницької райради побажала всім учням здобувати освіту за для здійснення своєї мети у житті, адже, беззаперечно, свято першого дзвоника – важливе для кожного з нас. Хтось сьогодні ще невпевненим кроком переступить шкільний поріг, а хтось вкотре розпочне навчальний рік та незабаром стане на порозі дорослого життя перед вибором майбутньої професії.

Також Валентина Руденко взяла участь у відкритому уроці в одинадцятих класах « Україна – наш спільний дім», учні прийняли активну участь у обговоренні таких тем як: роль молоді у сучасному суспільстві, майбутні вибори, стан розвитку Дарницького району та ін.
В ході зустрічі учні виявили себе як амбіційні, активні та оптимістичні інтелектуали, які впевнені в тому що саме за їх поколінням майбутнє нашої молодої держави.
В свою чергу Валентина Руденко запевнила що БЮТ й надалі буде робити все за для покращання якості освіти та всіляко сприяти підтримці освітянської галузі в районі.

Просмотров: 111 | Дата: 04.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Павел Глоба прогнозирует дефолт Украины
 
 
Экономический кризис, который продлится до 2020 года, в итоге перекроит политическую карту мира и в корне изменит весь геополитический расклад сил. США ждут тяжелые времена, а Украина и Евросоюз прекратят свое существование. С таким прогнозом выступил российский астролог Павел Глоба.

Он отметил, что президента США ждет незавидная участь, предсказанная еще средневековым русским астрологом.

“Еще в 1999-м году я говорил, что мир столкнется с невиданным кризисом, который начнется после прихода 44-го президента США, — подчеркнул Глоба.

По его словам, указания на это есть еще в работах XVI века русского астролога Василия Немчина, который указывал на потрясения, которые придут из-за океана, когда в заокеанской стране будет у власти 44-й правитель. Его Немчин называл “черный человек”.

“В 1999-м году я считал, что “черный человек” был упомянут в иносказательном смысле, но оказалось, что “черный” употреблялось в прямом значении. В итоге, мы ошиблись на несколько месяцев, так как к... Читать дальше »

Просмотров: 127 | Дата: 03.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Відбулась щорічна районна конференція«Освіта Дарницького району - стан та перспективи розвитку»
Вже стало доброю традицією проведення у приміщенні Дарницької районної в м.Києві ради щорічної конференції за участю освітян Дарницького району. Адже освіта - основа інтелектуального, культурного, духовного, соціального розвитку району.

В конференції взяли участь представники Дарницької районної в місті Києві ради, Управління освіти, представники профспілки , освітяни Дарницького району та депутати Дарницької районної ради від БЮТ які активно допомагають освітянам а саме Таран В.В., Перепелиця О.А., Беженар Г.Д., Руденко В.А. та ін..

В ході конференції піднімалось багато важливих для освітян питань, а саме: забезпечення умов для надання якісної освіти, проблеми комунальної сфери, рівень підготовки навчальних закладів до початку нового навчального року, кадрове комплектування, своєчасна виплата заробітної плати та ін..

Багато слів вдячності лунало на адресу керівників та співробітників освітньої галузі, адже педагог – це скоріше покликання, аніж професія, особливо в умовах сьогодення коли діти, як кажуть, стали іншими, та умови сучасного життя стрімко змінюються. Педагог має йти в ногу з часом та встигати за постійними зростаючими вимогами до нього.

В свою чергу керівники шкіл та дошкільних закладів подякували за постійну увагу з боку депутатського корпусу БЮТ та допомогу у вирішенні різноманітних проблем, а їх в умовах кризи та недосконалого міського бюджету насьогодні чимало.

З побажаннями добра, наснаги, терпіння та з обіцянкою підтримувати освітянські заклади району, депутати Дарницької районної ради від Блоку Юлії Тимошенко привітали всіх освітян з початком нового навчального року.

Просмотров: 112 | Дата: 31.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

"Солдат" скоротили, "генералів" залишили.
Наприкінці червня відбулася чергова сесія Дарницької райради. На ній депутати прийняли рішення про, яке б у народі сказали: "Танцювали, танцювали, і не вклонилися". Так само вийшло і в Дарницькій райраді. Депутати прийняли рішення, аби зменшити склад чиновників з метою економії коштів.
Але виявилося, що під скорочення попали прості "служащие", тобто підлеглі начальства. Одинадцятьох заступників голови райдержадміністрації залишили на своїх посадах. Чим вони будуть займатися, ким керувати після такого скорочення своїх підлеглих. За які напрямки Дарницького господарства вони будуть відповідати, по кожному з цих заступників чітку відповідь надати неможливо. Краще разом із скороченням цих заступників включили б до порядку денного сесії питання про те, щоб відмовитися і від їхніх службових імпортних автомобілів. Цю пропозицію фракції БЮТ у райраді більшість депутатів не підтримало, так як більшість цих заступників і є депутатами райради.
- Напевно, - як зазначає депутат Дарницької райради (БЮТ) Денисенко Володимир - немає сили відмовитися не від посад, не від дорогих авто.
Просмотров: 73 | Дата: 30.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Все під контроль?
Наприкінці червня відбулася чергова сесія Дарницької райради. Повноважень у районних депутатів залишається все менше. Але районні обранці не залишають себе без роботи. Ось і цього разу на сесії було прийнято рішення про створення тимчасової контрольної комісії щодо питань встановлення малих архітектурних форм у районі тобто ларкiв. Тільки конкретні дії цієї комісії дадуть зрозуміти мету її створення.
- Особисто я голосував за створення комісії, - говорить Дарницький депутат (БЮТ) Дмитро Стрижов. – Вже котрий місяць я намагаюсь допомогти мешканцям мікрорайону прибрати незаконний «генделик» на вул. Ревуцького навпроти Хати рибака. Не дивлячись на те, що цей «генделик» стоїть незаконно та став клоакою та злощасним місцем цілого мікрорайону, прибрати влада його неспроможна. Тепер хочу подивитися, як комісія буде вирішувати питання не тільки з цим «генделиком», а й із подібними.
Роботі комісії буду сприяти. Всі матеріали та підстави знесення цього «генделика» надам на перше її засідання. Ось і побачимо, чи ця комісія зробить щось для людей, чи вона була створена деякими лобістами у нашій райраді з іншою певною метою, а саме створити преференції для «потрібних» осіб.
Просмотров: 72 | Дата: 30.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Меню сайта
  • Главная страница
  • Информация о сайте
  • Актуальные материалы
  • Форум
  • Голос народа
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Реклама
Поиск
Информ-Эхо
Новые сайты
[18.11.2009][Товары и услуги]
Мы предлагаем: купить кухню, купить стол для кухни (0)
[18.11.2009][Медицина и здоровье]
Алтай Вест Белокуриха, Белокуриха Алтай Вест - цены - заказывайте у нас! (0)
[18.11.2009][Культура и искусство]
Молодежные мелодрамы - онлайн - на сайте Vidachok.su (0)
[18.11.2009][Наука и образование]
Купить готовый диплом и курсовые контрольные на заказ - качественно! (0)
[18.11.2009][Товары и услуги]
Дизайн интерьера коттеджа, перепланировка однокомнатной: студия Innt-Design (0)
[18.11.2009][Товары и услуги]
Магазин мебели - диваны, столы и стулья - магазин: цены на Modern-style.su (0)
[18.11.2009][Медицина и здоровье]
Боярышник - свойства, а также лопух - применение - найдете на нашем сайте! (0)
[18.11.2009][Автомобили]
Дрифтинг: экстремальное вождение - Москва и обучение дрифтингу Москва (0)
[18.11.2009][Автомобили]
Бонусы или салон красоты - каталог товаров на Yo-market.ru (0)
[18.11.2009][Автомобили]
Yo-market.ru: интернет или пылесосы (0)
[18.11.2009][Товары и услуги]
Куплю футболки оптом и промо ветровки оптом со склада - высокое качество! (0)
[18.11.2009][Товары и услуги]
Foldup и изготовление POS-материалов найдете в нашей компании! (0)
[18.11.2009][Товары и услуги]
Не проходите мимо: Москва - тур, турфирма, а также поиск туров в Болгарию (0)
[18.11.2009][Товары и услуги]
3D Blender и Blender - развертка - на нашем сайте! (0)
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Политика Украины
Новости экономики
Новости Украины

Copyright MyCorp © 2009