This version of the page http://www.fg.org.ua/ua/Bank_viplati_rost.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-18. The original page over time could change.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
 Виплати » Банки по яких Фонд здійснював виплати » АКБ "Росток Банк"

 

 

Інформація про виплати гарантованих сум відшкодування вкладникам банку.

....................................................................................

АКБ "Росток Банк"

   Постановою Правління Національного банку України за № 71 від 11.03.2004 року було  прийнято  рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію  з   11 березня   Акціонерного комерційного банку  „Росток Банк” (м. Київ).
   У зв’язку з цим, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснював виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам зазначеного банку.
   Відповідно до чинного законодавства строк позовної давності по зверненнях до Фонду за отриманням відшкодування становить три роки з дня настання недоступності вкладів.
   За три роки виплат відшкодування отримали 325 вкладників, що складає 42,3% від загального числа осіб, які мали право на відшкодування за вкладами. Отримана вкладниками сума складає 4,0 млн. грн. або 98,8%  від загальної суми відшкодування за вкладами. В процентному відношенні не отримали відшкодування 57,7% вкладників, при цьому частка належної їм суми відшкодування складала лише 1,2% або 50,5 тис. грн. від загальної суми виплат, що говорить про замалий розмір належних їм сум відшкодування за якими вкладники і не звернулися.
   Виплата гарантованої суми відшкодування вкладникам Акціонерного комерційного банку  „Росток Банк”  Фондом завершена.

            Довідки у Фонді за телефонами: (044) 495-24-12, 495-24-16.
            “Гаряча” телефонна лінія Фонду: (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів)

....................................................................................