This version of the page http://www.mercury-bank.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-17. The original page over time could change.
Головна - Mercury Bank
Мапа сайту
 
АТ БАНК "МЕРКУРІЙ": ласкаво просимо!

Шановні пані та панове!

   
    Ми раді вітати Вас на корпоративному сайті ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА БАНКУ  "МЕРКУРІЙ". Ми пропонуємо до Вашої уваги розгорнуту інформацію про діяльність нашого банку.

   У Вас є можливість ознайомитися з переліком послуг, що надає банк, тарифами, процентними ставками та іншими умовами користування банківськими послугами, отримати типові пакети документів на банківське обслуговування, а також скористуватись консультацією експертів банку. На сайті також представлена інформація про основні фінансові показники діяльності банку, оприлюднена щоквартальна та щорічна фінансова звітність.

   Цей web-сайт створений для того, щоб користування банківськимим послугами було для Вас приємною та зручною подією.


Правління АТ БАНК "МЕРКУРІЙ"
 
Підписка на новини






Про банк
     Харківський акціонерний комерційний банк “Меркурій” заснований 18 листопада 1992р. Рішенням позачергових Загальних зборів акціонерів від 7 жовтня 2009р.  АКБ "Меркурій" у зв`язку із приведенням Статуту до норм Закону України "Про акціонерні товариства" змінив своє найменування на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО БАНК «МЕРКУРІЙ»  (скорочено АТ БАНК «МЕРКУРІЙ»). 
   Сьогодні АТ БАНК "МЕРКУРІЙ"  - це сучасна універсальна фінансова установа, яка в своїй діяльності спирається на передові банківські технології та надає повний комплекс банківських послуг.  Банк є членом фінансових та громадських організацій: Асоціації українських банків, Харківського банківського союзу, Української асоціації інвестиційного бізнесу, Суспільства всесвітніх міжбанківських фінансових телекомунікацій S.W.I.F.T., Національної Системи Масових Електронних Платежів, Системи MasterСard International, Visa International, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Асоціації «Регіональне будівництво», також банк є учасником міжнародних систем грошових переказів  Western Union та  MoneyGram.  
   дивитися далi...
Курси валют

Курси обміну валют на 16.11.2009

валюта купівля продаж
EUR 12.18 12.35
RUB (10) 2.78 2.86
USD 8.13 8.20
Останні події
03.11.2009

З нагоди свого 17 річчя банк ”Меркурій” проводить розиграш квартири серед вкладників депозиту “Призовий”. Чотирьохкімнатна квартира від банку «Меркурій» вже чекає свого власника! Розиграш відбудеться 16 листопада в Головному офісі банку за адресою вул. Петровського,23.
дивитися далi...


17.10.2009
З 17 жовтня 2009р. в АКБ «Меркурій» розпочалась акція для суб’єктів господарювання, присвячена 17-річчю банка. В період проведення акції при відкритті поточного рахунку в національній валюті застосовуються акційні тарифи на певні послуги розрахунково-касового обслуговування згідно діючих тарифних пакетів “Базовий” та “Оптимальний” в національній валюті. Відкриття поточного рахунку – безкоштовно. Підключення до системи “Клієнт-Банк-Стиль” всього 17 грн. Акція діє з 17 жовтня по 17 грудня 2009 року включно. 

дивитися далi...

Mercury Bank Головна - Mercury Bank - Mercury Bank

Корисна iнформацiя

Ласкаво просимо до  Головного офісу АТ БАНКУ "МЕРКУРІЙ"!

Будинок, де зараз розташовано Головний офіс БАНК "МЕРКУРІЙ" - це пам'ятка архітектури початку минулого століття, яку було споруджено в 1914 році за проектом популярного в Харкові в ті часи архітектора  Олександра Івановича Ржепишевського – видатного майстра стилю модерн у його західноєвропейському варіанті.

дивитися далі... 

Житло, доступне кожному!

Програма житлового будівництва АТ БАНК "МЕРКУРІЙ"  орієнтована на широкомасштабне фінансування житла економ-класу, офісних будинків і готельних комплексів. Якісне будівництво і дотримання запланованих термінів обумовлено постійним контролем і безперебійним фінансуванням, що здійснює АТ БАНК "МЕРКУРІЙ".
дивитися далі...