Номер 149 за 15.08.2009
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи вплине епідемія грипу А/H1N1 на ваш спосіб життя в цей період?
так, буду уникати місць великого скупчення людей, підвищуватиму імунітет, носитиму маску
імунітет зміцнюватиму, натовпи обходитиму, але намордника - не начеплю
хіба що цибулі з'їм і перцівки перехилю
ніяк не вплине
а що, в нас є якась епідемія?
ще не визначився(-лася)
     

Павло Жебрівський: Зі шпагату ще ніхто не зробив ривка
Голова парламентського підкомітету з питань видатків — про «художній свист» довкола «оновленого» урядом Бюджетного кодексу
Василь НЕЇЖМАК   

Народний депутат України Павло Жебрівський приїхав до Полтави на установчу конференцію своєї партії «Українська платформа». Хоча донедавна його сприймали передусім як одного з активістів і «речників» іншої, набагато відомішої й потужнішої партії. Із «Народного союзу «Наша Україна» вийшов тому, що, за словами Павла Івановича, перестав відчувати можливість впливати на внутріпартійні процеси. Бути ж у «президентській» партії лише спостерігачем і спокійно чекати наступних парламентських виборів Жебрівський не хоче. Тому й заснував «Українську платформу», яка поки що всерйоз змагатиметься тільки за участь в органах місцевої влади.

Жебрівський не висуватиме своєї кандидатури на президентських виборах. У нинішніх умовах лідер «Платформи» — нардеп від «НУНС» — особисто не проголосував би за жодного з кандидатів, які «на слуху». Очолювана ним партія з цього приводу визначатиметься восени, на з’їзді.

Тим цікавіше було власкору «УМ» дізнатися про погляди Павла Жебрівського на таку «надпартійну» проблему, як нова редакція Бюджетного кодексу. Нагадаємо, її лобіює Юлія Тимошенко; за наполяганням глави уряду новий БК схвалила Верховна Рада, але невдовзі заветував Президент. Зараз на місцях БЮТівці розгортають потужну пропагандистську кампанію на підтримку нової редакції Бюджетного кодексу «від Тимошенко», аби здобути додаткову підтримку керівників низового рівня. Жебрівський коментує ситуацію як голова підкомітету з питань видатків Бюджетного комітету ВР.


Які перемоги починаються з Тернопілля
ВО «Свобода» хвалиться результатами свого перебування при владі
Руслан ЗАЄЦЬ   

У Тернопільській обласній раді розглядають можливість «регіональної» доплати до пенсій ветеранам ОУН–УПА та надання їм пільг на оплату житлово–комунальних послуг. Про це позавчора на прес–конференції в Києві повідомив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в облраді Тернопіл­ля Олег Сиротюк.


Вона працює. А Тимошенки відпочивають
На державній дачі в Криму засмагають родичі Прем’єрки. Їхній відпочинок охороняють... військові кораблі. Побувала на «Зорі» й Тимошенко

Самій Юлії Володимирівні, як відомо, ніколи — «вона працює». Про це ледь не на кожному кілометрів траси «Ялта—Севастополь» нав’язливо нагадують рекламні щити обабіч. Щоправда, на закріплений за Кабміном комплекс «Зоря» на мисі Сарич , більш знаний світу як дача останнього радянського генсека Михайла Горбачова, Прем’єрка все ж інколи при нагоді на день–два навідується, точніше заїжджає чи залітає на своєму чорному вертольотику. Про це «УМ» повідали будівельники «Планети–міст» — київської компанії, що веде тут протизсувні роботи.


От ми їм вріжемо! Тижнів через два...
На «чорнорубашечний» виступ Медведєва відреагувала Тимошенко. А ВР обіцяє затаврувати «дружні підступи» Кремля з 1 вересня
Тарас ЗАКУСИЛО   

«Чорнорубашечний» антиукраїнський виступ російського президента Дмитра Медведєва і досі стукає в серця наших справжніх політиків–патріотів. Можливо, серця їхні розташовані далеко, десь у районі п’ят, а може, звук погано доходить крізь товщі літнього відпочинку, але дехто з українських державників відгукнувся тільки вчора.


У БЮТі знову мають намір зібрати позачергову сесію ВР
Володимир СЕМКІВ   

Фракція Блоку Юлії Тимошенко знову ініціює скликання позачергової сесії Верховної Ради. Засідання має відбутися 21 серпня. Про це, посилаючись на свої джерела, повідомила агенція УНІАН.


НОВИНИ ПЛЮС


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ
Столиця
Суспільство
Культура
Спорт
Зірки
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ