This version of the page http://www.vip-shina.com.ua/company.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-14. The original page over time could change.
Магазин шин і дисків для авто з доставкою по Україні | Магазин шин и дисков для авто с доставкой по Украине

Про компанію «Шинний Ряд»

Магазин з продажу автомобільних шин і колісних дисків «Шинний Ряд» (СПД Бондаренко Олександр Анатолійович) було засновано в 2001 році. Основа діяльності нашого магазину – це гуртово-роздрібна торгівля автомобільними шинами та дисками.

Ми не ставимо перед собою цілі отримання надприбутків. Ми, самі автомобілісти з багаторічним стажем, добре розуміємо наших клієнтів і на цьому розумінні будуємо не лише нашу цінову політику, щоб зробити найкращу для Вас пропозицію, а й забезпечити відповідний рівень сервісу.

Особливою гордістю нашої компанії є кваліфіковані спеціалісти з великим досвідом, які нададуть Вам професійну консультацію при підборі автошин і колісних дисків до Вашого автомобіля.

Хороше знання автомобільного ринку допомагає нам при формуванні товарного асортименту, завдяки чому на нашому складі завжди представлено широкий вибір продукції від світових виробників.

Поставки під замовлення в прийнятний термін, гнучка система знижок та індивідуальний підхід при роботі з кожним клієнтом роблять співробітництво з нами зручним та приємним.

Двері нашого магазину завжди відкриті для Вас!

Бондаренко Олександр Анатолійович, 1971 року народження.

Відповідає за фінансово-адміністративний блок, закупку товарної продукції.

Кметь Геннадій Леонідович, 1976 року народження.

Ведучий спеціаліст відділу продажів автошин і дисків.

Головна » Про компанію «Шинний Ряд»
Магазин шин і дисків для авто, доставка шин і дисків по Україні | Магазин шин и дисков для авто, доставка шин и дисков по Украине
0 шин, 0 дисків
на суму 0,00 грн.
ERA.COM.UA
интернет портал