This version of the page http://www.personal-plus.net/281/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-14. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №29 (281) 29 липня - 4 серпня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Провокаторам не спиться

В суспільно-політичному житті України останнім часом все помітнішим явищем стали небезпечні і надто зухвалі спроби деяких політичних сил, громадських об’єднань та навіть окремих громадян планомірно спричинити та поглибити загрозливу соціальну напругу, посіяти недовіру та протистояння між людьми, соціальними групами, а відтак, дестабілізувати суспільну ситуацію.
[ читати далі... ]

Футболісти МАУП – срібні призери

26 липня у Києві закінчився шостий чемпіонат Європи з футболу серед студентів. У фіналі зустрілися команди Міжрегіональної Академії управління персоналом та Канського університету (Франція).
[ читати далі... ]
Актуально

Вагомий внесок в державну скарбницю

[ читати далі... ]

Добровільна участь

Якщо Ви працюєте за кордоном, навчаєтесь у вищому навчальному закладі, є іноземцем або особою без громадянства і проживаєте або працюєте на території України, ця інформація може бути корисною для Вас!
[ читати далі... ]

СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ ЗРОСТАЮТЬ

[ читати далі... ]

ФПУ та Еліта-Центр співпрацювали...

Федерація профспілок України співпрацювала з компанією, яка входила в структуру для відмивання грошей вкладників Еліта-Центру.
[ читати далі... ]

МАУП – не місце для цирку

Минулого четверга під стінами Міжрегіональної Академії управління персоналу розпочалася акція «Скажи ксенофобії - ні!», «Ні - антисемітизму!». Проводять її Український Єврейський комітет та молодіжна громадська організація «Молодь. Європа. Майбутнє».
[ читати далі... ]

Горе переможеному!

Найімовірніше, колишнього лідера бос­нійських сербів Радована Караджича «знайшли» і заарештували саме зараз, тільки для того, щоб євроамериканським ЗМІ було про що писати.
[ читати далі... ]
Фоторепортаж

Відродження села

Ніка Костенко Сьогодні ми хочемо познайомити читачів з Михайлом Никоновичем Стратійчуком, керівником елітгоспу Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Україна», що в селищі Кордишівка Вінницької області Козятинського району. Підприємство було засновано 1997 року. Тут вирощується велика кількість зернових культур для подальшого розповсюдження насіння в інших господарствах.
[ читати далі... ]
Історія

Ігри IV Олімпіади

Лондон, Великобританія 27 квітня – 31 жовтня 1908 року
[ читати далі... ]
Трибуна

Газові зловживання

[ читати далі... ]

Україна напередодні великого вибору

Розташування і просторовий потенціал України намагаються використовувати всі активні геополітичні гравці, за винятком самої України.
[ читати далі... ]
Урок історії

Про честь і сумління землі нашої

Анатолій Венцковський Коли пишеш про цю книжку, мимоволі поринаєш у піднесено-урочистий тон. Ідеться ж бо про людей, які мають у собі частку Святого Духа. Того Духа, який перетворив їхні діяння на подвижництво в ім’я віри Христової, а їх самих – на прославлених святих землі нашої.
[ читати далі... ]
Урок історії

ТАМ, ДЕ ЮР’ЄВА БОЖНИЦЯ. Остерський музей готується відзначити 100 років

У цьому тихому містечку на Чернігівщині за часів, про які йдеться в Іпатіївському літописі, нуртували найбурхливіші політичні пристрасті.
[ читати далі... ]
Розслідування

НОВИЙ «ЕЛІТА-ЦЕНТР»?

«Еліта-Центри» та ошукані наші співвітчизники стають звичним явищем у нашому житті. До цього часу шахраями виступали різні фірми та їх керівники, зараз черговий «Еліта-Центр» створює влада, яка замість контролю та допомоги громадянам-виборцям в цільовому використанні їх коштів, переданих забудовникам житла, відібрала у останніх земельну ділянку, а значить право будувати.
[ читати далі... ]

Відкритий лист прем’єр-міністру України Тимошенко Ю.В.

[ читати далі... ]
Релігія

Українські церкви на шляху повернення до історичної Церкви-Матері –Константинопольського патріархату

Київ – Відзначення 1020-річчя Хрещення Київської Русі можна без усяких умовностей назвати Другою сесією великого ювілею Тисячоліття Хрещення нашого народу і нашої держави. Необхідність такої другої сесії давно назріла, тому що в міжчассі сталася подія всесвітнього значення – розпад імперії СРСР, розпад, який ще не закінчився...
[ читати далі... ]

Церкву яка відкрита до діалогу з різними конфесіями

Євген Сверстюк [ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

ШЕШОРИ-2008

Ника БОЙКО [ читати далі... ]

Чому в МАУП?

(Путівник для тих, хто обирає Майбутнє, та для їхніх батьків. І не тільки...)
[ читати далі... ]
Автосалон

КИТАЙСЬКА CHERY ВЖЕ ТИСНЕ НА «КОРЕЙЦІВ»

Володимир РЕПАЛО За заявою фірмових маркетологів, на відміну від більшості китайських автомобілебудівних фірм Chery, не почала тиражувати копії чужих автомобілів. Звичайно, це не зовсім так! «Діляться досвідом» абсолютно всі автомобілебудівні фірми світу, навіть гігантські.
[ читати далі... ]
Крим

Печерні міста Криму Мангуп-Кале(Частина 1)

Володимир Омелян На півдні Бахчисарайського району Криму на плато однойменної гори знаходяться руїни стародавнього печерного міста Мангуп-Кале.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85