Новини
08 Вересня
Увага! Одразу три чудові новини!

1. УАРНЕТ оголошує акцію на підключення успішних школярів, студентів та випускників навчальних закладів діючою на постійній основі! Ми турбуємося про тих, хто успішно навчається та даємо змогу безкоштовно отримати підключення до найбільшого провайдера Інтернету в Україні та отримувати високоякісні послуги!
2. УАРНЕТ продовжує акцію «Турбо-режим» до 1 жовтня 2009р.
3. УАРНЕТ продовжує акцію на підключення нових користувачів в домашніх локальних мережах до 31-го грудня 2009 р.

21 Серпня
Шановні абоненти!

 В локальних мережах Рівного (якщо будинок включений в загальноміську мережу) знову з'явилася можливість використати режим «Турбо»! Принцип відомий — «Заплати і лети!». Заплатіть до 1 вересня за всю осінь, перевірте надходження коштів на Ваш особовий рахунок та повідомте офісного працівника. Після чого Вам буде активовано «Турбо-режим» — піднято швидкість в 4 рази до 1 грудня. В акції беруть участь пакети до 2М включно. Для пакету 4М швидкість піднімається до 8М.

Приємного польоту!
31 Липня
Сьогодні — день мережевих богів. Зі святом, шановні сисадміни!

 Є така професія, представників якої всі звичайні користувачі комп’ютерів ненавидять найпалкішою любов’ю. Діяння цих людей окутані міфами, схоже діянням древньогрецьких героїв. До них приходять, як приходили до древніх шаманів: зі страхом в душі, але надією в серці. Вони королі комп’ютерних гір і локальні боги мереж. Від їх настрою залежить життя корпорацій-гігантів і фірм-маляток. Одним кликом миші, або натисненням клавіші вони можуть перевертати світи, часто без будь-якої точки опори. Їх покликання — Рятувати і Карати. Їх ім’я — Сисадміни!
  Засновником цього свята рахується американець, системний адміністратор з Чикаго Тед Кекатос(Ted Kekatos), який рахував, що хоча б раз у рік системні адміністратори мають відчувати вдячність зі сторони користувачів. Вперше свято відзначалось 28 липня 1999 року.

 УАРНЕТ бажає системним адміністраторам у своє професійне свято не мати на роботі ніяких прикрощів і почути від навколишніх заслужене «дякуємо».

21 Липня
Увага!
УАРНЕТ припиняє послугу комутованого доступу(Dial-up) у м.Рівне та Рівненській області. Просимо використати всі залишки на рахунку до 1-го вересня 2009 року.
Архів новин
Опитування
Чому Ви обрали своїм провайдером саме Уарнет?
Завдяки службі технічної підтримки
Інша причина
Я не є абонентом Уарнет
Через компетентність персоналу
Через пораду знайомого
Через ціни
Завдяки репутації компанії
Завдяки потужним каналам зв'язку
Через широку клієнтську базу
Через гарні відгуки в ЗМІ
   Результати
Архів опитувань
УАРНЕТ оголошує акцію на підключення успішних школярів, студентів та випускників навчальних закладів.
Умови акції