This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4a83de7987e93/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-12. The original page over time could change.
Метрополітен просить відновити пересувну торгівлю | Українська правда - Київ

Метрополітен просить відновити пересувну торгівлю

Версія для друку     Додати коментар - 2
13.08.2009  12:35

КП "Київський метрополітен" пропонує Київській міській держадміністрації відновити пересувну торгівлю на території метрополітену, заборонену з 1 липня 2005 року.

Про це йдеться у проекті розпорядження КМДА, пише "Київ.proUA.com" з посиланням на "Українські новини".

Підприємство пояснює необхідність офіційного дозволу на пересувну торгівлю в метро   прагненням забезпечити безпеку пасажирів, поліпшити свій фінансовий стан і ліквідовувати стихійну торгівлю.

У проекті розпорядження пропонується дозволити метрополітену укладати з підприємцями тимчасові договори на право розміщення пересувних торгових точок строком на 1 місяць із правом переукладання.

За проектом допускається анулювання пунктів розпорядження мерії від 24 лютого 2005 року, які стосуються заборони на  укладання договорів, щодо розміщення пересувної торгівлі на території метро, "Київпастрансу" та "Київавтодору".

Також, передбачається, що метрополітен розробить економічно обґрунтовані тарифи на розміщення пересувної торгівлі та ліквідацію торгових точок тих підприємців, які відмовляться укладати тимчасові договори.

До переліку товарів, які дозволять продавати в метро, входитимуть книги, преса, сувеніри, квіти, батарейки , картки для поповнення рахунків та канцелярські товари.

А можливість продажу інших непродовольчих товарів пропонують погоджувати у кожному окремому випадку з Головним управлінням торгівлі та побуту.

Коментарі - 2
svet03 - 13.08.2009 21:41
Заметили как интересно просят ? Чтоб разрешили договора на 1 месяц, а потом чтоб бежали со взяткой к чинуше из метро, чтоб он ходил "царем" - хотел продлевал договор, а хотел выгонял лоточника, если он мало в конверте принес!
Еще одно "жирное" место взяточники себе готовят за счет киевлян???
viktorzvv - 13.08.2009 13:15
Зачем в метро продавать (покупать) "сувеніри, квіти, батарейки , картки для поповнення рахунків та канцелярські товари"??? Всего этого хватает на входе (выходе) метро. К списку еще добавьте презервативы, т.к. многим ехать с конца в конец...
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
У метро буде лише 1 вид річних проїзних
Жінка, що померла від свинячого грипу, заразилася від доньки?
У Києві 6 смертей від свинячого грипу
Київських даішників зобов’язали вмикати фари навіть вдень
Кияни самі вирішать, хто має бути на Площі Зірок
    ПУБЛІКАЦІЇ
4
Влада
30.10, 11:18

Яким має бути новий закон про столицю

У новій редакції передбачено запровадження трьох центрів влади на районному рівні – керівник структурного підрозділу міської держадміністрації, голова районної ради та голова виконавчого комітету районної ради.
Вибори-2010: хто першим скине "київський баласт"?
Звичайне непорозуміння, чи здирництво столичного масштабу?
Керівник "Кінгз Кепітал": Вкладники можуть повернути гроші
    КОЛОНКА АВТОРА
10.11.2009, 09:45
Олексій Василюк

"Подесіння" – "заповідний камінь спотикання"

Заплава Десни, якщо національний парк таки не буде вчасно створений, може стати такою ж "Конча-Заспою", як і вже забудована заплава Дніпра на півдні Києва. Багато пайщиків не соромляться того, що серйозно розраховують заробити, продавши свою землю під елітну забудову.