This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4a83d63cb99d8/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-12. The original page over time could change.
Черновецький розказав, як грачував ночами і розбирався з бандитами | Українська правда - Київ

Черновецький розказав, як грачував ночами і розбирався з бандитами

Версія для друку     Додати коментар - 4
13.08.2009  12:00


Незабаром у столичних магазинах з'явиться нове творіння київського мера книга "Історія успіху. Леонід Черновецький".

Чорновий варіант історії про "розбори 90-х років" дістала газета "Сегодня".

Як відомо, свою третю книгу мер написав під час відпустки навесні, у Криму, а в продаж вона надійде в продаж на початку осені. Як і попередні книги, буде проілюстрована особистими фото градоначальника.

У новому творінні, як відзначає видання, Черновецький повторно розповість про те, як відкрив магазин у Будинку вчителя і заробляв по $30-50 тисяч на день або ж познайомився з майбутньою дружиною. Однак, у третій книзі є багато цікавих деталей.

Мер розповідає, що коли його матері було 13 чи 14 років, її викрав "великий партійний чиновник з області" і привіз її у свій будинок - просто на її власне весілля. Чиновник загинув на війні, а мати майбутнього мера познайомилася з офіцером Михайлом Черновецьким.

Особисте життя мера, судячи з книги, починалося з іспитів. "Аліна забороняла призначати їй побачення, а я без неї навіть дихати не міг ні секунди".

У книзі є спогади про життя в крихітній квартирці на Березняках і історія про те, як майбутній мер заробляв дітям на молоко грачуванням на блакитній "шістці", подарованій йому на весілля тестем.

Однак, найцікавіша глава присвячена бурхливим 1990-м, коли майбутній мер пішов з державної служби, щоб "проявити себе до останньої крапельки".

Мер пише, що в 1993 році одного з керівників "Правекса" взяли в заручники. Бандити під'їхали до головного офісу банку з вимогою, щоб Черновецький особисто виніс викуп у $30 тисяч.

"Я виніс гроші, бандит їх взяв і заявив, що я теж мусив сісти до них у машину, інакше - буде вибух. Цей бандит був так впевнений у тому, що я злякався, що запросто дозволив мені повернутися в кабінет і взяти верхній одяг. Я ж набрав "02", наводить уривок з книги видання.

Написав мер багато: і про політику, і про те, чому підвищив тарифи на компослуги, і як наповняється бюджет, і як проходить його робочий день.

Закінчується книга пафосно: "Тату, а що значать для тебе твої друзі?" - часто запитує мене син Степан. І я вказую йому на те місце, де в людини може знаходиться душа. Для них я завжди відкритий".

Коментарі - 4
abracadabra - 14.08.2009 00:11
В те далёкие счастливые времена 13-14 -ти летних девочек безнаказано позволялось похищать лишь одному большому партийному чиновнику- Лаврентию Павловичу Бериии. Вот кто это был!
MaximS - 13.08.2009 16:52
Що це він за старе згадав?
Ну це якщо йому повезе. А так Жиглов казав :"ВОР должен сидеть в тюрьмє!" Так шо врятлі тобі доведеться грачувати. Задушать люди, як курча. Як пить дать.
Stanislav-sv - 13.08.2009 13:22
А я помню эту историю под банком.
Брешет Лёня :)

А про молоко деткам брешет так, что меня аж восторг берет :)
vratch - 13.08.2009 12:21
Если еще курнуть, то окажется что грачевал на космолете, и разбирался с инопланетянами.
Эх, прав Медведев, Украину заполонили инопланетяне.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
У метро буде лише 1 вид річних проїзних
Жінка, що померла від свинячого грипу, заразилася від доньки?
У Києві 6 смертей від свинячого грипу
Київських даішників зобов’язали вмикати фари навіть вдень
Кияни самі вирішать, хто має бути на Площі Зірок
    ПУБЛІКАЦІЇ
4
Влада
30.10, 11:18

Яким має бути новий закон про столицю

У новій редакції передбачено запровадження трьох центрів влади на районному рівні – керівник структурного підрозділу міської держадміністрації, голова районної ради та голова виконавчого комітету районної ради.
Вибори-2010: хто першим скине "київський баласт"?
Звичайне непорозуміння, чи здирництво столичного масштабу?
Керівник "Кінгз Кепітал": Вкладники можуть повернути гроші
    КОЛОНКА АВТОРА
10.11.2009, 09:45
Олексій Василюк

"Подесіння" – "заповідний камінь спотикання"

Заплава Десни, якщо національний парк таки не буде вчасно створений, може стати такою ж "Конча-Заспою", як і вже забудована заплава Дніпра на півдні Києва. Багато пайщиків не соромляться того, що серйозно розраховують заробити, продавши свою землю під елітну забудову.