This version of the page http://gazeta.ua/blogs/?p=380 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-12. The original page over time could change.
Блог Газети.ua
Газета . ua : новини України, світу, політики, спорту, культури

Лауда Лєра

Журналістка відділу культура "Газети по-українськи"

В людях не люблю штучність і жлобство, ціную щирість. Обожнюю прогулянки парками, теплий дощ, довгі розмови і довгі мовчанки. З більш приземлених речей - ґвалтування клави в робочих та особистих цілях.

Всі тексти автора
 

інформаційні виродки

Схопив мене за руку  дядя, якого випадково зустріла в одній київській галереї. Виявилося, що з цим 50-річним чоловіком ми неодноразово пересікалися в Інтернеті, в житті ж ще не бачилися. Зі швидкістю 100 питань на хвилину він розпитав мене про роботу, навчання, творчість, роботу навчання, творчість, а потім нарешті підвів до головного: А ХОЧЕШ ЗАРОБИТИ?
- Маємо зараз таку контору, – казав він, – контора рульна. Займаємося тим, що обливаємо усіх бажаючих брудом, гонимо на кого завгодно і розкручуємо різні скандали. - От дивись, – казав він, – якийсь лох з баблом хоче помститися іншому лоху з баблом, зіпсувати йому життя, насолити, прибрати конкурента. Без питань. Приводь такого клієнта нам, ми вигадаємо чи віднайдемо будь-яку історію, розкрутимо її через ЗМІ і усі знатимуть, який покидьок такий-то тип. Грошима тебе не образимо. За одного клієнта платимо відразу 700 баксів, а потім ще бонуси можуть бути…
Дядю я послала.
- Та розумію, у тебе тонка, чуттєва душа, – відказав він. – Але ти все одно подумай.
Знаєте, думаю, що тих, хто займається такою гидотою, засмічує інформаційний простір таким от дешевим лайном, заробляє на ненависті, заздрості, дріб’язковості… та таких виродків треба судити.

92 коментаря

Коментарі відвідувачів
  1. 92. віка

    стас і лєра = любов
    аня дура
    аня псіх
    аня гавкає на всіх
    а собака
    з переляку відкусила аньці сраку
    ги ги ги

  2. 91. Hans

    Спасибо Падлюка, спасибо Продажная (шкура)! Спасибо за добрые слова.

  3. 90. падлюка

    Hansa не проведеш навколо пальця!

  4. 89. Шкура(продажна)

    HANS.І з селом вас теж обманули))

  5. 88. Шкура(продажна)

    HANS.Для чого ми живемо?Ви хочете почути від мене,щоб їсти і пити.Ні милий Hans,Цього ви не почуете.Хто мене питав,хочу я на цей світ чи ні.Так преба було вищій силі,Господу. “Построить дом,посадить дерево,выростить сына”-неактуально.Вийшли ми з пункту А(старт) до пунктуВ(фініш).Все.Кінець.”Мы живем для того,что-бы сдохнуть”-песня из Букиных.І вже по дорозі з пункту в пункт щось трапляється,в кожного своє.Але суть одна-домовина.”Всему свое время:время рождаться и время умирать”-писав мудрий цар Соломон
    Р.S.Пробігла очима “шоу-біз”,знов таки гроші,а ви кажете…

  6. 87. вася

    Вы по-моему словами играетесь,люди дбрі! Что первично? Яйцо или курица? Добро или зло?! Это напоминает горе священников, которые в 19-м веке в одно из племен христианство “вдалбливали”! А те так и не поняли – “Что такое “грех”?!” НЕ БЫЛО У НИХ ТАКОГО ПОНЯТИЯ! И все тут! Да и причем здесь национальность?! Что у “правоверных” между СОБОЙ, даже не по отношению к другим людям, нет предательства или еще чего?!Другое дело, мне так кажется, добиться ОБЩЕСТВУ, в нашем случае украинскому, как говорится “Отимального” соотношения ОБЩЕЧЕЛОВЕЧЕСКИХ ценностей и всего того, что мы считаем ПОРОКАМИ. И в связи с этим. Много ли в нашем политическом “олимпе” достойных, порядочных ЛИЧНОСТЕЙ? Как с такими “керманычами” что-то путное можно построить?! Нам в пору по Диогеновски пора кричать – “ЛЮДИ! Где ВЫ?! Ау!” А пока… Там, на севере, наполеончик, а у нас?

  7. 86. Кальтенбруннер

    Лєра, Ви – молодець!Так просто, невзначай, мимоходим підловили основну рису єговообраних – гроші за любу ціну!
    Щоправда, ми про цю їх рису і до Вас знали, але знаєте ж: повторение -мать учения!
    Молодчинка! І висновки у Вас правильні – судити таких треба!
    Ось тільки жаль, що Ви така нерозбірлива у звязках: і з євреями, із неграми…- Обережнішою треба бути!!!
    А так, загалом, молодець!

  8. 85. Лєра

    Стасе, я не надто великий знавець Аквінського і так само не знавець Аристотеля, на якого Хома багато в чому таки спирався (ну принаймні наскільки мені відомо)… проте, приміром, його твердження про те, що все, що рухається, рухається завдяки чомусь, не саме по собі, а через те, що на нього мають вплив інші чинники. Якась першооснова. Я з цим погоджуюся. Але далі Хома стверджує, що ця першопричина – Бог. Тут я теж можу погодитися з одним невеликим АЛЕ. А що таке БОГ?)) Розумієте, я вірю в якусь першоенергію, першооснову, вищу енергію… яка певним чином впливає на наше життя, існування всього взагалі, рухає ним… я навіть вірю в те, що люди можуть навчитися цю енергію певним чином використовувати у своїх цілях. І я цю енергію можу назвати БОГОМ. Але мені не подобається саме слово і поняття БОГ (в традиційному того значенні). З іншого боку… люди наділили оцю енергію людською подобою (в певному розумінні), вигадали історію, правила, канони.. щось там іще. Але то все гарна оболонка. Оболонка, яка спрощує розуміння цієї матерії, певним чином її систематизує. Так от, якщо таки і вживати слово БОГ, то я в нього вірю, але в того, що без обгорток і зайвих оболонок).
    Хоча знов-таки… я ж не є останньою інстанцією. І те, як бачу то я, є можливо, теж ОБГОРТКОЮ. Але такою, що більш прийнятна саме для мене.

  9. 84. Геннадий

    прикольный у вас сайтик! Пишите больше!

  10. 83. Стас

    Лере. Советую почитать Хому Аквинского.

  11. 82. люблю село

    Та Вас ото теж ледь не засіпали. То те слово викинь, а те заміни. Не ведіться. Ви це Ви. Це Ваше життя. Це Ваш простір.

  12. 81. Лєра

    ну от) гарний приклад)))). чому, в місті можливо те ж саме, але в менших масштабах. у мене, приміром, на поверсі такі тьоті-бабки сусідки живуть, що ти їм тільки дай якийсь привід… обговорюватимуть тебе вдень і вночі)

  13. 80. люблю село

    В селі свекор жив разом із сім”єю сина. Невістка починала топить піч рано вранці. Разом з нею вставав і свекор. Він сідав на лаві, щоб було видно всі рухи невістки і давав їй поради- в якому чавуні краще на обід борщ зварити, яку поліняку підкинути у вогонь, яким рогачем і коли користуватися та інше.
    3 дні невістка підкорялася, а на 4 день вишкірилася. Наділа чавунця свекрові на голову. Їй хотілося самій вирішувати все біля печі. Так можна любого затовкти порадами. Це було в селі, і про ой конфлікт довідалися інші. Кожен зробив свої і по свєму висновки. У місті ніхто не знає, що в кого в борщі кипить.

  14. 79. Лєра

    )))) ні, у мене самої просто дуже специфічне розуміння релігії. єдине, що я би, мабуть, хотіла перечитати… з книжок, що пов’язані з релігією, так це біблію, коран… інші основоположні речі. не думаю, що це б змінило моє уявлення.. яке зводиться до тези в попередніх коментах… ну хіба що би розширило його, дало ще більш обґрунтувань. але у мене щось не вистачає часу на такі читання, можливо, нема достатньо бажання… останнє навіть ймовірніше)

  15. 78. Стас

    Ну, Лера, ты загнула про религию. Что, “умных” книжек начиталась?

  16. 77. Лєра

    ))))найбільший і єдиний сатана – це суспільство (читай: система з купою мікросистем), яке і робить з людей виродків. а релігія.. та це ще одна СИСТЕМА управління суспільством. це гра одних на психології інших і природні психологічні потреба людини взагалі…

  17. 76. Анонімний

    інформаційний тероризм – сатанінське знаряддя, котре діє в будь яких формах інформації.
    Погрози, залякування, приниження, вимагання, шантаж та інше, все це прояви сатанізму. Спочатку було СЛОВА – так написано в ПИСЬМІ СВЯТОМУ.
    Лише деякі журналісти зрозумівши від КОГО в них є та Дар Слугують ГОСПОДЕВІ цим даром ( Християнські З.М.І. ).
    Але в Україні начібто непоганих, але свідських та відверто поганих журналістів треба проінформувати, що треба вірувати в ГОСПОДА СПАСИТЕЛЯ. Якщо не За ПОМАЗАНЦЯ ЙЕШУА, тоді проти НЬГО. АМЕН.

  18. 75. Лєра

    піклуються?)))) може… дехто… про когось, і лише свого, близького) в найкращому випадку) а решта….. без коментарів, як то говориться) в місті, як і всюди теж вистачає всякого бруду і псування життя іншим) але село для мене, то як якийсь мікросвіт, де це найкраще ілюструється))

  19. 74. люблю село

    в селі як на долоні всі все про одного знають піклуються дають поради як краще жити А в місті ніхто нікому непотрібений

  20. 73. Лєра

    Hans, а я от би щодо селянина, який мирно співіснує з землею так категорично не висловлювалася). Мені здається, що це стереотип. В дечому… Згадайте село, бабок, що сидять на вулицях і залюбки обговорюють (у найкращому випадку), а в найгіршому (вважай, майже типовому) обливають брудом кого не лінь. Он та пішла з тим, а ті, мабуть же, не просто так обіймаються. І оцими своїми пересудами вони реально здатні людині добряче підпсувати життя. А на великий рахунок, яка їм різниця, хто, з ким і де? Навіть якщо дійсно той хтось з кимось… Село в нашій класиці (якщо вже звернутися навіть до неї) ну дуже зідеалізоване. Та й навіть там пригадується купа моментів, що чудово демонструють жорстокість того ж села: вигнати доньку з дому з дитиною, бо батько відмовився від неї… це нормально? захист моралі. Але людей праведних не буває. І той хто осуджує і сам міг потрапити в таку ж ситуацію, і сам робив чи міг робити і щось жахливіше… але аби того ніхто не помітив, треба знач почудачити про когось іншого, знайти іншу жертву….
    Це все складно. Та й взагалі то окрема тема для розмови. І стосується вона не лише села. Будь-якого суспільного утворення. Просто село, то якраз той мікросвіт, де можна дуже гарно простежити людську сволотність, жорстокість, дріб”язковість… Не все, всі і всюди так погано, звісно. Узагальнювати не можна… проте…

  21. 72. Українець (ТМ)

    А по суті, молодець дівчинка. А то подивишся на нашу молодь (хоч і не її це вина, а наших т.з. керманичів) і сумно стає. Але на щастя не для всієї молоді бабло любою ціною є головним в житті. Так що, можливо, є ще надія для України.

  22. 71. Українець (ТМ)

    Було дуже цивилізовано з боку євреє образити свого співбесідника.
    ======================================
    А той і нюні розпузтив – ой, мене скривдили. То відплати тою ж само монетою, а не переживай.

  23. 70. Українець (ТМ)

    Киевлянин 01.10.2008 08:39 Типичная логика дикаря.Предлагаю пользоваться цивилизованными методами,
    ======================================
    Ще про другу щоку скажи. Було дуже цивилізовано з боку євреє образити свого співбесідника.

  24. 69. Киевлянин

    68. Українець Типичная логика дикаря. Незабывай, на каждый твой кулак найдутся два в ответ. А учитывая изобретение полковника Кольта может быть и хуже. Предлагаю пользоваться цивилизованными методами, здоровее будешь.

  25. 68. Українець (ТМ)

    Іванченко Ів. Ів. 27.09.2008 22:22

    Продажна(Шкіра).
    Давно ще мені старий єврей заявив прямо в очі, що україці продажні. Запам”ятався той день і час. Кривда захлеснула почуття.
    =======================================
    Тому що хахол і звертаєш увагу що інші про тебе кажуть. Повинен мати своє “Я” і на образи реагувати кулаком під дих а не брати до серця.

  26. 67. Hans

    2 65. Шкура(продажна) 30.09.2008 12:32 (Вiдверто кажучи, реагую попри дуже погано стримуваний регiт): Так розумiю, що це знов такий собi чорний прикол, чи як там? Така собi, усмшка в нтернет (пiд’й….ка)? Щодо ПОНТIВ – маете таки рацiю, хоча iснують i набагато гiршi. Тож удаватися до розвинення «складних» тем типу: «ми живемо, щоб зробити у життi щось цiнне » або «тi, що багатi внутрiшне – не потребують на забагато» (йдеться про матерiальне) – не буду, хоча й обома руками «за».
    Суспiльство, де всi – чеснi? (Уява цього жаху вдавалася лише комунiстам!). Нецiкаво, а по друге – з часом, зрозумiло, таки виникне розподiл на бiльш i менш чеснiших, й все почнеться спочатку.. Зло – це те, що ми iз ВЕЛИКОЮ ПОДЯКОЮ мусимо цiнувати.
    Проте ж добро завжди приваблює – як iдеал. Де ж, де ж вона, ця золота середина? II немає – кожен обирає своє. Широ вважаю, що селянин, що чесно спiвiснує з природою – що ж може бути краще! – набагато щасливiша, цiльнiша й духовнiша особистiсь, анiж згадана (або, наприклад, та, що з творчiм замисленням «продає повiтря» десь в банку) . Це й є ПОНТАМИ, у чистому виглядi! Краще у злиднях, анiж так, згоднi? От скажiть, Продажна Шкiро (майже хитає через шалений регiт!): Для чого, на Вашу думку – о, боже! – ми живемо? Або Ви, Шкiро, особисто? Бо кожен, – кожен! – ранiше або пiзнiше питає себе: «А щож я робив у цьому…? Шалено бiг з п. «А» у п. «Б»? Грав у цю безглузду гру без виграшу, будь що?» та iнше. Розумiю, що запитання трохи биче – проте, серьозно! Скажiть. Скажiть, що думаєте, без ПОНТIВ (Бо тут я – хоча й з сарказмом! – але був вiдвертим).

  27. 66. Лєра

    “Хоч голий, але правий” – я б це назвала не понтами, а соплями. Але справа в тому, що не все так сумно. І не завжди той хто не піддається масовому свинство-підкупанню є голим). Головне мати мізки, а якщо вони будуть, то буде і бабло.

  28. 65. Шкура(продажна)

    Блін,які ви всі правильні,чесні.Ще тільки німба над головою не хватає.”СВОЯ РУБАШКА БЛИЖЕ К ТЕЛУ”,так було завжди.Все продається івсе купується.А це:Хоч голий,та правий,люди-рослини,це все ПОНТИ.

  29. 64. Лєра

    Hans і Гандз, таких рослин повно не лише в Києві, а у всьому світі)). Такі рослини – це звичайні люди, які живуть так, як вміють. Виживають. І насправді їм пофіґ, як і чим заробляти. Це система. І нікуди з неї не втечеш. Можна лиш іґнорувати, не зважати і шукати щонайменше спільних точок доторку. Викорінювати… а як? Це сволотна, примітивна людська сутність… її не викоріниш). Це вроджений порок)).

  30. 63. Hans

    2 62. Гандз 29.09.2008 18:33: Авжеж – правий той, хто правий й маємо те що маємо! В кого бiльше грошей – той i пан!
    Iнформаційному-ж тероризмовi – зясь (тобто, нi)! Бандитiв – у в’язницi!

  31. 62. Гандз

    На жаль, правий той, хто має більше грошей, а інформаційний тероризм у нашій державі процвітає.
    Викорінюймо його!

  32. 61. Hans

    Если точнее, то первый пункт этого анекдота звучал еше “крепче”: Один украинец – Герой Советского Союза! (далее – без изменений…)

  33. 60. mit

    один украинец – партизан! 2 – партизанский отряд! 3 парзанский отряд с предателем…

  34. 59. Санчес Рамирез

    56. Hans 27.09.2008 15:19
    Lo que usted y quiero …

  35. 58. Іванченко Ів. Ів.

    Продажна(Шкіра).
    Давно ще мені старий єврей заявив прямо в очі, що україці продажні. Запам”ятався той день і час. Кривда захлеснула почуття. Тому, що не всі продажні! Є й стійкі серед нас. Хоч і голий, але правий. Ото таке.

  36. 57. порада

    Hans. Ти нічого не зрозумів. Дядечко, котрий тямить творити матеріальні блага для інших, ніколи не запропонує брудної роботи із принизливою оплатою для журналіста. Це нижче його гідності. У добре інформованому суспільстві, люди відразу відчувають, м”яко кажучи, фальш.
    Ти здається із Амстердаму?

  37. 56. Hans

    La intuición. A bueno…

  38. 55. Санчес Рамирез

    54. Hans 27.09.2008 10:42
    Sí, pero como usted se dogodalis?

  39. 54. Hans

    2 Санчес Рамирез: Ви – iспаномовна людина?

  40. 53. Санчес Рамирез

    “Не каждый еврей – сионист, но каждый сионист – еврей…” Ребята, давайте жить дружно… Мы все граждане планеты Земля!…

  41. 52. Hans

    Порадi: Шкура продажна!

  42. 51. Шкура(продажна)

    Порада.Поки Лєра буде держати ніс морквинкою,інші будуть заробляти гроші.Почала б з 700у.о.,а там дивись і все інше отримала б.Життя проходить дуже швидко.Чистого повітря та доступного житла можна не дочекатися.Внашій краіні.

  43. 50. Hans

    “Герой оповiдання” типовий; на превеликий жаль, таких “рослин” у Київi вистачало, за будь яких часiв. Мiмiкрує згiдно змiн у суспiльствi: посвiдчення чорнобильського «лiквiдатора» (без жодного на те права), обдурювання пенсiонерiв (трасти й всiляки пiрамiди), окреми «благодiйнi» (безподатковi) установи та iнше. Свої здібність та хист до цього цей бiомусор з «рульних контор» з запишанням (!) називає «вмiнням жити». Не розумiє тiльки , що своє вiн вже отримав, бо життя-ж таки не обдуриш! Не вартi вони того щоб про них багато сперечатися.

  44. 49. Киевлянин

    41. Лєра Ну что это такое? Лера-Влад-Лера-Стас, про меня забыли, абидна, панимаиш. Ничего вы не понимаете, Лера армянка. И The best!

  45. 48. порада

    Шкура Продажна. У Лєри є час для торгів. Якби дядько – єврей гарантував їй нормальний соціальний захист – якісне безплатне лікування, затишок на старість і т.п. Доступне сучасне житло, чисте повітря і воду, чесне правосуддя, шикарні дороги і надійне дамське авто. Та до того стабільний на наступні 2 роки заробіток 700$ щотижня із опл. відпустками. Тоді Лєрі можна підписувати контракт. Проблема в тому, що інші клюють на дешеву приманку. Тримай ніс морквинкою, Лєра!

  46. 47. порада

    Лихобор,солі на хвіст насипте їм тепер

  47. 46. Іван Лихобор

    А, знов, з другого боку автор зачепила тему… інформаційного тероризму. Того самого, про якого згадував нещодавно Давид Жванія: інформаційний тероризм, котрий мав місце наприкінці 2004 р. Він, певно, мав на увазі т.зв. “помаранчеву революцію”: мовляв, це була заздалегідь спланована інформаційна атака на свідомість людей, щоби змобілізувавши людей і заручившись їхньою підтримкою, перебрати владу в країні.
    Звичайно, щоб уберегтись від негативного навколишнього впливу, в таких випадках людина взагалі не повинна реагувати на брутальний “потік свідомості”, спрямований на неї. Та люди загалом воліли піддатися…
    Нині Україна пожинає плоди того буремного часу, що сколихнув увесь світ…
    Тому постає питання: а як засудити тих організаторів та виконавців?

  48. 45. Шкура(продажна)Д

    Де б,ото мені знайти такого дядьку,щоб я йому статтю “накалякала”,а він мені 700$виклав?Як ви не напишете,хтось інший це зробить.А так,справили б собі одежину,бо вже похолодало.Та й зима скоро.

  49. 44. ВЛАД

    Лера! Скажите,с чего вы взяли,что НЫНЕ(!) МНОГО(!!!) евреев стыдятся своей национальности??? Это вас просветил кто или личные наблюдения??? Примите совет:никогда не вздумайте произносить такого в приличной стране(Штаты,ЕС),СРАЗУ В СУД ПОТАЩАТ! Это верх политнекорректности.

  50. 43. Іван Лихобор

    ///…тих, хто займається такою гидотою, засмічує інформаційний простір таким от дешевим лайном, заробляє на ненависті, заздрості, дріб’язковості… та таких виродків треба судити.
    ***
    Смішно. І як ви їх засудите?
    Навіть державним спецслужбам на початку 1990-их рр. довелось створювати такий собі Інформаційно-аналітичний центр (під кер. відомого академіка), прикріплений до адміністрації президента з єдиною метою: вибирати найдостовірніші дані з хаосу в інформаційному просторі, що постав ураз, після розвалу Союзу, в усій своїй неприкритій красі.

    За Союзу був тотальний контроль за інформацією, після розвалу – амністія для інформації, котра стала литися звідусіль. Тому той Ваш, Лєро, дядя є породження нового часу, котрий дав людству нову війну – інформаційну. Такі “дяді” є ефективним знаряддям, інструментом у такій війні. А як можна засудити, приміром, солдата, що воює на тій чи тамтій стороні тільки за те, що він убиває? В усьому винна система, котра породила таке знаряддя війни як у тому випадкові, так і в тамтому.
    Мабуть, ліпше на самім початку ідентифікувати такого “дядю”, щоби відтак на нього не зважати.

  51. 42. ВЛАД

    Лера! Простите,а вы прочли мой пост за номером 37? Как я понимаю,реакции не последует.Или снова удалите огульно обвинив в некорректности.

  52. 41. Лєра

    Влад, ну а мені що зробити з тим, що він пишається? ну є те що є. Можливо, це своєрідна форма протесту… чи захисту. Адже у багатьох є упереджене ставлення щодо євреїв.. і відповідно нині багато євреїв соромляться своєї національності. Можливо, цей чоловік хоче показати таким чином протилежне. Звідки мені знати…

  53. 40. Лєра

    Стасе, я б не сказала, що це була б помста. Скоріш викривання обману, якщо він дійсно мав місце. І це нормально.. та й навіть потрібно. А щодо замовних статей.. та не все так погано

  54. 39. ВЛАД

    Попутно…Лера,вы написали,что персонаж вашей заметки гордится тем,что он еврей. Глупо и смешно. Один достаточно мудрый человек заметил,что “гордиться своей национальностью все равно,что гордиться тем что родился во вторник”. По моему лучше не сформулируешь.

  55. 38. ВЛАД

    Стас,а почему вы определяете национальность только по цвету глаз? У любой нации есть масса иных признаков. У Леры внешность типично семитская,я хотел сказать только это.

  56. 37. ВЛАД

    Лера! А я вот почему то и был уверен,что у вас не будет доказательств своей правоты! Как обычно впрочем. Позволю напомнить себе суть: вас обвиняли в том,что вы слишком акцентировали внимание на еврействе вашего негативного персонажа. Я написал,что вряд ли вы хотели написать что либо негативное о евреях,т.к.сами на мой взгляд являетесь еврейкой.Т.е попытался за вас заступится. Все! В ответ мой пост был удален и я выслушал лекцию о правилах хорошего тона и нормах поведения. Обычно в таких случаях люди адекватные и воспитанные просто признают свои ошибки и извиняются. Однако….

  57. 36. Стас

    Если Леру назвать еврейкой, то тогда все кареглазые девушки еврейки и первая из них Виталина, дочь нашего президента. Вы затронули хорошую тему – продажность журналистов. Не знаю как остальные, но лично я во всех статьях вижу чей-то заказ – идет речь о майонезе или о каком-то политике. Лично у меня была ситуация, когда крупная фирма меня обманула и я тогда очень хотел их опозорить в прессе. Но успокоившись решил, что месть – это худшее, что есть на свете.

  58. 35. Лєра

    Владе, розмова про національність цілком коректна (не будемо говорити про те, наскільки вона доречна або ні, принаймні у цьому випадку))). От вже шкодую, що видалила той пост, бо зараз не маю, доказів, щоб довести свою правоту))))). Але знаю одне: я би не видаляла пост просто так. Ні з того, ні з сього, бо мені лиш так захотілося. Очевидно, було грубе звернення чи грубе формулювання питання.

  59. 34. ВЛАД

    Лера! Растолкуйте мне,пожалуйста,какую КОНКРЕТНО некорректность по отношению к себе вы узрели в моем посте и на основании которой вы делаете резкие замечения в мой адрес,учите меня хорошим манерам??? Разве разговор о национальности человека некорректен? Убедительно прошу,растолкуйте! Только конкретно!

  60. 33. Лєра

    Влад, ну не знаю, які там у мене риси обличчя. Нехай будуть єврейські. Без проблем. Буду для вас єврейкою. АЛЕ ДО ЧОГО ЦЕ? І як воно стосується цього запису в блозі?)) Через те, що я назвала чоловіка євреєм?))) ну то знаєте, згадана мною людина якраз і сама завжди акцентує увагу на тому, що він єврей і, між іншим, пишається тим. Це так, до слова…)
    Все, тема вичерпана і закрита.
    П.С. Людина у будь-якому віці може поводитися невиховано. І я дозволяю собі робити Вам зауваження, бо бачу як мінімум некоректність по відношенню до мене, яка була присутня якраз в тому коментарі, що я видалила.

  61. 32. ВЛАД

    Лера! А какие такие “грубощi” вы узрели в моем утверждении,что вы еврейка? Может я и ошибаюсь,но судя по фото у вас типично семитские черты лица.А это не спрячешь ни под каким псевдонимом.И еще спасибо за совет уважать людей и вести себя воспитанно. Такой совет в адрес незнакомого человека,который к тому же минимум в два раза старше вас,выдает в вас человека БЕЗУСЛОВНО воспитанного и высококультурного.

  62. 31. Лєра

    найперше, я не маю до євреїв жодного відношення. по-друге, я бачу нічого страшного чи злочинного в тому, щоб бути євреєм. І я ніколи б не соромилася своєї крові. і ПО-ТРЕТЄ, я сказала, що видалятиму звідси будь-що, що не стосується теми, а бо містить неадекватний негатив і грубощі. тому або пишіть адекватні коментарі по суті, або не заходьте на сторінку мого блогу. вчіться поважати людей і поводитися виховано.

  63. 30. Санчес Рамирез

    28. Лєра 25.09.2008 12:03
    Я Стасику сделал предложение… Со своей стороны обещаю, что больше на личности переходить не буду, достал он меня своими оскарблениями…

  64. 29. ВЛАД

    Лерочка! А почему убрали мой пост о том,что вы еврейка по национальности? Это что какая то неприличная тайна? Не надо стыдиться своей крови.

  65. 28. Лєра

    Рамірезе, а давайте я буду модератором вашої з Стасом перепалки)))) правда, я геть не розумію до чого вона. Може у вас там якісь свої рахунки і образи є, але це, як то говориться, ваші проблеми. Приміром, є така чудова штука, як АСЬКА, то з”ясовуйте стосунки там, а не на сторінці мого блогу. Тут хочу бачити лиш коменти ПО СУТІ, такі, що безпосередньо стосуються написаного мною.

  66. 27. Санчес Рамирез

    Стасик, заметь, не я это первый начал, на других блогах тоже…. Остепенись…
    И будет все ПУТЕМ…

  67. 26. Санчес Рамирез

    25. Стасик 25.09.2008 11:38
    “вершить” в данном контексте…
    Правильно, что взял в кавычки, не надо воспринимать все буквально…
    “Всего лишь работа…”- парнишка сказал,
    В “Карл Цейс” поглядел, гашетку нажал…
    Две дырочки были в оконном стекле.
    Меломан “отдыхал” на рабочем столе…

    © Copyright: Санчес Рамирез, 2008

  68. 25. Стас

    Извините, Лерочка, но не могу не ответить САнчесу. Работаю я за компом, делаю чертежи, слушаю блюз и вдруг читаю, что я могу “вершить чужую волю”. Однако… Может быть я не тем занимаюсь? А как круто сказано! До сих пор знал, что можно “вершить чужие судьбы”. Санчес, поработайте над глаголом “вершить” в данном контексте.

  69. 24. Санчес Рамирез

    Стасику
    Ты человек с “похищенной” душой
    И суждено тебе вершить чужую волю…
    Забита глодка халявною лапшой,
    А от халявы, знай, рыгают кровью…

    © Copyright: Санчес Рамирез, 2008

  70. 23. Hans

    Извините, поправка к 22: Там, конечно-же, ? вместо -.

  71. 22. Hans

    9. Киевлянину: Как это еще некто Вова (со Львова) пока не отметился-. Может он тоже, не за деньги, а, как Вы сказали, с точки зрения чувств-..

  72. 21. Лєра

    Стасе, образити я вас не хотіла). Але навіщо взагалі реагувати на дурні питання?))
    П.С. Щодо розваг. Знаєте, може й жорстко звучатиме, але, мабуть, справедливо. Так от, думаю, що так розважаються не надто розумні люди. Та й взагалі, якщо людині для того, щоб РОЗВАЖИТИСЯ і РОЗВАНТАЖИТИСЯ треба когось облити брудом і нагрубити… ну це вже діагноз))).

  73. 20. Стас

    Ще, Лєрочка, до слова “який” добавте -сь. Ви мене образили. Просто прочитав дурне запитання, а ви мене, як школяра, в куток. І не дивуйтеся коментам – це так дорослі люди розважаються. А деякі на цьому гроші заробляють.

  74. 19. Лєра

    дякую за зауваження. виправила. і от дивуюся, чому сама того не помітила(

  75. 18. Хвілолог

    Взагалі то “урод” українською буде виродок, але для “фахівців” з дипломами журналістів у кишені це дрібниці.

  76. 17. Руслан

    Хай би був єврей. Що тут поганого? А як же тоді сказати?

  77. 16. Санчес Рамирез

    Есть люди у которых не только нет аргументов, но и интеллект “на уровне табурета”… одна только мания величия, основанная на комплексе неполноценности… Потому и переходят на личности. Полагаю, что имеют они право показать свое “Я”, как говорится – другим наука… А удалять нужно коменты в которых присутствует ненормативная лексика и те, которые разжигают межнациональную рознь…

  78. 15. Лєра

    ну знаєте, мені часом гидко читати те, що тут пишуть. бо видається, що на сайті збираються геть неадекватні люди, з купою негативу, незрозумілої злості. ну добре, не погоджуєшся ти з чиєюсь думкою. то арґументовано напиши, чому. або навіть просто скажи: Я ДУМАЮ ІНАКШЕ, але без оцього плювання жовччю, образ, переходу на особистості… тому нехай це буде якийсь монархічний блог)))) якщо люди не розуміють по-хорошому, то діятиму жорсткими методами. вчіться лояльності і толерантності, повазі або йдіть геть… не хочу бачити надалі на цій сторінці жодного бруду.

  79. 14. Санчес Рамирез

    13. Лєра 24.09.2008 19:45
    Удалять не стоит, “дабы дурь каждого была видна…”

  80. 13. Лєра

    Стас, не спамте безсенсовими коментами. Бо видалятиму.

  81. 12. Стас

    А на ферме будет работать Санчес Рамирез. У тебя же фазенда есть? Или у тебя маникюр?

  82. 11. Санчес Рамирез

    Да чтож они (молодые) все в журналисты… А на “фермах” кто работать будет???…

  83. 10. Киевлянин

    Автору Чуттева душа, The best, а как называть людей которые делают тоже самое только не специально, за деньги, а даром, с ложной уверенностью в своей правоте? Вот они просто так это себе представляют, сердцем чувствуют, и говорят ПРАВДУ (не с точки зрения действительности, а с точки зрения своих чувств).

  84. 9. Киевлянин

    6. Сергій Зінченко ПІДТРИМУЮ А исключение забыли написать? 8. Vlad написал в самую точку!

  85. 8. Vlad

    Виключення складають тільки москалики… Жартую!

  86. 7. Лєра

    ну якщо для когось аж настільки принципово те, що у мене в пості було написано “єврей”, то я це приберу)))). бо мені нема різниці хто людина – єврей, негр чи ще хтось. просто в даному випадку це було суттєво, але щоби зрозуміти ту суттєвість треба знати передісторію всього… а я її тут не виклала).

  87. 6. Сергій Зінченко

    ДО
    # 5. Эдуард 24.09.2008 10:26

    И опять виноваты евреи, старая песенка. Если б акцент статьи был не на этом- изначально в ней не было бы конкретизации национальности героя. Сам журналист, но за таких “коллег” стыдно, ей-Богу.

    Не надоело, убогие?
    _______________________

    ПІДТРИМУЮ

  88. 5. Эдуард

    И опять виноваты евреи, старая песенка. Если б акцент статьи был не на этом- изначально в ней не было бы конкретизации национальности героя. Сам журналист, но за таких “коллег” стыдно, ей-Богу.

    Не надоело, убогие?

  89. 4. Санчес Рамирез

    Если в кране нет воды,
    значит выпили…

  90. 3. між іншим

    Виявляється, бувають на світі наївні журналісти)

  91. 2. Валя

    Вот удивили. А я и не сомневалась, что все статьи заказные.

  92. 1. Денис

    ну еврею впринципе все равно на чем делать деньги….

Правила

Коментарі, які не суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, публікуються вільно. Коментарі, які не невідповідають Правилам, будуть вилучені модератором.

Забороняється: вживання нецензурних висловів та ненормативної лексики; ображання відвідувачів; прояви ненависті; пропаганда расової, національної та релігійної ворожнечі; реклама та самореклама.

Просимо: будьте ввічливими, терпимими; шануйте один одного.


У зв'язку зі збільшенням спаму заборонені коментарі з посиланнями. Коментарі з кількістю символів більше як 4000 будуть обрізатися.
 
(не відображається)

Увага! Автор блогу несе повну відповідальність за опублікований текст. Редакція може не поділяти точку зору автора!