This version of the page http://www.creation.kiev.ua/computermarket/item.htm?item=6637 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-08. The original page over time could change.
Фірма "Творчість" - сучасна комп'ютерна і цифрова техніка

Шановні замовники! Фірма працює виключно в режимі експедиторської доставки по Києву та Україні.
Продаж, отримання і демонстрація товарів в офісі фірми не здійснюються, приватні особи в офісі не приймаються і не обслуговуються.
Вихідні дні - субота та неділя. Оформлення замовлень з 10.00 до 19.00 за телефонами: (044)234-1204, 599-1871.
Заявки на доставку по Києву в поточний день гарантовано виконуються, якщо вони зроблені до 11.30 ранку.
Присутність товару на складі, актуальні ціни та існуючі знижки необхідно додатково уточнювати у менеджерів.
Нижче наведені роздрібні ціни в гривнях за безготівковим розрахунком та індикативні ціни в умовних одиницях, що мають за мету тільки порівняння вартості товарів між собою незалежно від коливань валютних курсів. Просимо вибачити, але до виконання приймаються замовлення на загальну суму не меньш ніж 100 у.о.
У випадку значної зміни курсу гривні до інших валют кінцева ціна товару уточнюється за згодою сторін після зарахування авансового платежу на розрахунковий рахунок фірми. Виписані рахунки в такій ситуації є тільки рахунками на попередній аванс.
* * *
Спеціальні пропозиції та інформацію про поточні розпродажи можна знайти   тут
Для перегляду партнерських і гуртових цін, а також "чорного" переліку несумлінних клиєнтів потрібен авторизований вхід.
Замовлення на отримання паролю і логіну для авторизованого входу можна зробити   тут
* * *
Приймання устаткування на сервісне обслуговування, обов'язок за яким фірма прийняла на себе, і його повернення виконуються експедиторами за попередньо узгодженим замовленням.
Устаткування виробників, що мають власні сервісні центри в Україні, обслуговується безпосередньо в цих уповноважених сервісних центрах за вказаними в гарантійних талонах адресами, куди замовник звертається самостійно незалежно від строку або місця придбання устаткування.

Creation Co. Фірма "Творчість"






Всі товари
Головна сторінка
Про нас
Сервіс
Прайс-листи
Інформація
Написати листа

Підписатися на прайс-лист



Шановні замовники!
Перед прийняттям рішення про здійснення покупки, щоб уникнути подальших непорозумінь просимо уважно ознайомитися з умовами продажу і гарантійного (сервісного) обслуговування




Вказані в прайс-листах ціни на РК-монітори і ноутбуки не включають до себе послугу попереднього відбору на відсутність дефектних пікселів. Ми тільки гарантуємо поставку виробів у відповідності до стандартів виробника.
Політика виробників у відношенні до дефектних пикселів суттєво залежить від моделі виробу і наведена або в керівництвах користувача, або в документах про гарантійне і сервісне обслуговування, з якими можна заздалегідь ознайомитися на офіційних сайтах, в сервісних центрах або за телефонами підтримки відповідного виробника.
Розкриття покупцем заводської упаковки виробу автоматично означає згоду покупця з умовами стандартів виробника.
Всі питання, пов'язані з рішенням про заміну або ремонт виробу є виключною компетенцією уповноваженого сервісного центру відповідного виробника.













Монітор 21" LCD "NEC" MultiSync 2170NX-BK black (21" S-PVA, 4:3, 1600x1200, 8ms GtoG, 1000:1, 300, 178/178, D-Sub, DVI )

Код: 6637      Заказать

Цена: 7846,97 грн (901,95 уе)


Продукция идеально подходит для профессионального пользователя. Превосходные технические характеристики и высокое качество изображения с широким спектром инновационных функций и повышенной коннективностью. Новые функции включают в себя автоматическую адаптацию к условиям освещения и содержанию визуализируемого материала, повышенную быстроту реакции системы благодаря технологии OverDrive, функцию автоматического выключения, и все это - в новом эргономичном корпусе. Описание, руководства, обзоры, драйверы см. на сайте www.nec-display-solutions.ru/p/ru/ru/support/product/dp/Products/LCD/Supported/LCD-2170NX/LCD-2170NX.xhtml?e=e3s1




Авторизований вхід | Оформлення замови | Товари(загальний перелік) | Плазмові панелі та мультимедійні проектори | РК(LCD) монітори і телевізори-монітори | Настільні комп'ютери серійного виробництва | Портативні комп'ютери за назвою виробника | Портативні комп'ютери за розміром екрану | Кишенькові комп'ютери, комунікатори та GPS-навігатори | Принтери і багатофункціональні пристрої (БФП) | Сканери та вебкамери | Допоміжне устаткування | Мережеве устаткування | Комплектуючі компоненти до комп'ютерів | Корпуси настільних комп'ютерів | Зовнішні пристрої для настільних та портативних комп'ютерів | Мультимедійні акустичні системи, навушники і мікрофони | Цифрова відео/фото/аудіо техніка | Телефони, факси і мобільні телефони | Диски, картриджи та інші витратні матеріали

© Творчість, 2001-2009.    Всі зареєстровані товарні знаки та торгівельні марки належать їх розробникам або власникам. На сайті не завжди використовуються знаки ® та ( tm ) заради покращення умов читання тексту.