This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news3931 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-07. The original page over time could change.
Porsche World Road Show: Snow and Ice 2009 / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

Porsche World Road Show: Snow and Ice 2009

Традиційно щороку Porsche Travel Club організовує захоплюючі події для клієнтів та прихильників славетного бренду. 2009 рік пригод Porsche розпочався зі Світового роуд-шоу «Сніг та Лід» (Snow and Ice Roadshow), яке відбулося в містечку Івало, у Лапландії.

«Порше» – компанія, історія якої бере початок з 1899 року. Протягом трьох століть інженерами «Порше» розроблені сотні легендарних моделей та їхніх модифікацій: 356 Speedster, 550 Spyder, 944, 959, 911 Boxster, Cayman, Cayenne та інші. Принцип компанії – постійно розвиваючись, берегти свою історію та традиції – і це створює неповторний шарм усім автомобілям марки.

Лапландія – найекзотичніша місцевість Фінляндії, більша частина якої розташована за полярним колом. Мальовнича природа вражає тундрами, озерами та різноманіттям звірів. Це країна казок та батьківщина Санта Клауса (Йолупуккі). А зима в цьому регіоні триває до п’яти місяців.

Здавалося б, що може бути спільного між мальовничою природою і казками Фінляндії та автомобілями? Як виявилось, зовсім різні, на перший погляд, речі пасують одна одній, ще й як!!!

Отже, 7 березня відбулося Porsche World Road Show під назвою «Сніг та Лід» у містечку Івало. Це місце було обрано невипадково, адже Фінляндія – країна 90 озер, а що може бути краще для зимового тестування автомобілів, ніж замерзле озеро, товщина крижаного покриву якого – від 50 см до 1 метру?!

Road Show почалося рівно о 8 ранку з чіткого інструктажу (німецька пунктуальність – невід’ємна риса усіх подій «Порше»). Далі – шлях до лісу, в якому багато озер. Озеро було розділене на спецділянки для кожної окремої моделі «Порше» та всіяне яскравими 911 Carrera 4S, 911 Targa, Cayman, 911 Turbo та Cayenne S. На спеціальних трасах, виконуючи вправи, можна було перевірити різні можливості автомобілів. Виконувати вправи спочатку було нелегко, але коли ти відчуваєш, що норовисте авто тобі підкорюється, вправу чітко виконано, а по рації чуєш «Bravo!» від професійного інструктора, – безмежній радості та гордості немає меж, а азарт збільшується з кожним новим колом.

Жоден із клієнтів не лишився байдужим, всі висловили бажання поглибити своє вміння керування на крижаних трасах та стати учнями більш розгорнутого чотириденного курсу, що пропонується компанією «Порше».

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д