This version of the page http://www.bezpeka.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-06. The original page over time could change.
БЕЗПЕКА 2009 :
 Главная Новинки О выставке Участие Посещение Программа Контакты
Miss Security Ukraine
Каталог 2009
Впервые на выставке

• Национальная академия
наук Украины

• Министерство внутренних
дел Украины

• Служба безопасности
Украины

• Государственная таможенная
служба Украины

• Государственная служба
специальной связи
и защиты информации
Украины


































Главная

"БЕЗПЕКА 2009": репортаж з виставки

2 листопада у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбулося відкриття чотирнадцятої міжнародної виставки індустрії безпеки "БЕЗПЕКА 2009".

В офіційнійному відкритті "БЕЗПЕКА 2009" взяли участь:
  • Шпак Анатолій Петрович, Академік НАН України, перший віце-президент НАН України.
  • Фатхутдінов Василь Гайнулович, Уповноважений Президента України з питань безпеки заходів з проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу.
  • Кенні Скотт (Kenny Scott), радник УЕФА з питань безпеки та правопорядку.
  • Андрій Микитів, директор департаменту управління стадіонами "Місцевого організаційного комітету Євро 2012 Україна".
  • Славомір Вагнер (Slawomir Wagner), Голова Польської колегії охорони.
  • Проценко Тарас Олександрович, Начальник Державного науково-дослідного інституту МВС України, генерал-майор міліції.
  • Шабовта Сергій Борисович, президент Української федерації робітників недержавних служб безпеки, заступник голови Координаційної ради МВС України.
  • Носач Володимир Олександрович, президент Української федерації спеціалістів безпеки.
  • Колтун Олександр Якович, директор Експозиційного центру "Наука" НАН України.
  • Пекар Валерій Олександрович, президент компанії "Євроіндекс".
  • Шмуклер Володимир Лазаревич, директор компанії "Євроіндекс".

Відкриттю виставки "БЕЗПЕКА 2009" було присвячено Парад особового складу і техніки учасників експозиції "ОХОРОНА", що продемонстрував потенціал та можливості ринку охоронних послуг України. У параді брали участь представники Департаменту ДСО при МВС України, УФПНСБ, компаній Group 4 Securicor, "Венбест", "Вік-Тан", "Стелс-1". На відкритому майданчику перед першим павільйоном виставкового центру "КиївЕкспоПлаза" — місці проведення параду — представлено сучасну техніку для оперативного реагування.

   

Для журналістів галузевих та ділових видань відбулася прес-конференція, присвячена створенню експозиції "ОХОРОНА", де керівники УФПНСБ та відомих компаній вітчизняного охоронного ринку — "Венбест", "Вік-Тан", "Стелс-1" — розповідали про стан, основні тенденції та перспективи розвитку цього сегменту індустрії безпеки України.

На сьогодні "БЕЗПЕКА" є єдиною в Україні міжнародною виставкою, що охоплює повний комплекс технічних систем, засобів і послуг для забезпечення безпеки підприємства, офісу, дому та людини. В експозиції "БЕЗПЕКИ 2009" майже 200 установ, підприємств, організацій та компаній з України, Білорусі, Німеччини, Угорщини, Польщі, Росії, Фінляндії та Франції демонструють новітні технології та інноваційні рішення у галузі безпеки.

"БЕЗПЕКА 2009" представляє стенди Державного науково-дослідного інституту МВС України, Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державної митної служби України, Конструкторсько-технологічного центру Міністерства оборони України, УФПНСБ, УФСБ, а також провідні недержавні підприємства ринку безпеки: Group 4 Securicor, "Аванкард", "Аксіома Техно", "АМІ", "Аргус-Інформ", "Артон", "Бастіон-Київ", "Болід", "Венбест", "Весь мир бронедверей", "Відео Інтернет Технології", "Вік-Тан", "Діфенс", ЕТС, "Інститут інформаційних технологій", "Інтегрейтед Технікал Віжн Лтд", "Іста-Сітал", "Квірін", "Кобі-ВПК", "Куб-контур", "Лабораторія Касперського", "Меридіан", "Охорона і безпека", "Пергам", "Рікас-Варта", "Ромсат", "Сапсан", "СБІ", "СТА електроніка", "СтілАрм", "ТД СЕК", "Техніка-м", "Торгова Домофонна компанія", "Укртехно", "Трініті СБ", "Фортеза-Юг", Холдинг охоронних підприємств "Шериф", "Юнітоп", "Явір 2000" та інші.

   

   

   

   

   

   

   

   

Стратегічним нововведенням цього року став обраний у відповідь на пропозиції ринку курс на перетворення "БЕЗПЕКИ" на всеосяжну виставкову подію для вітчизняної індустрії безпеки. Поряд з традиційними тематичними напрямками — технічними системами та засобами безпеки, системами і засобами пожежної безпеки, системами керування будівлею та спорудою, експозицією "ІнфоБЕЗПЕКА" — на виставці вперше представлено експозицію послуг пультової та фізичної охорони "ОХОРОНА". Нову експозицію, що об’єднує понад 50 учасників, організовано за ініціативи Департаменту ДСО при МВС України, УФПНСБ, УФСБ, компаній "Венбест" та "Вік-Тан".

Важливим кроком у розвитку українсько-французького співробітництва у галузі безпеки стала перша в історії виставки комплексна презентація французькими компаніями технологій та обладнання в рамках Національного павільйону Франції, організованого завдяки спільним зусиллям французького агентства UBIFRANCE та Агентства з міжнародного бізнес-розвитку Франції за підтримки Посольства Франції в Україні.

Одною з визначних подій виставки "БЕЗПЕКА 2009" стане Українсько-польський форум з питань забезпечення безпеки ЄВРО-2012, організований УФПНСБ та провідною громадською організацією в галузі безпеки Польщі Polska Izba Ochorony за підтримки Секретаріату Президента України, Федерації футболу України та "Місцевого організаційного комітету ЄВРО-2012 Україна".

Візитною карткою виставки "БЕЗПЕКА" стала актуальна та насичена ділова програма: близько 30 професійних форумів, конференцій, семінарів, презентацій, присвячених нагальним галузевим проблемам, проходитимуть потягом чотирьох днів роботи виставки. Низка видовищних та цікавих заходів відбудеться в рамках експозиції "ОХОРОНА".

Компанія "Венбест" в рамках експозиції "ОХОРОНА" проведе Предтендерний майданчик, де провідні оператори, що надають послуги охорони, зможуть придбати оптом за найоптимальнішою ціною допоміжне периферійне обладнання систем та засобів безпеки.

Вперше в історії ринку безпеки України на виставці "БЕЗПЕКА 2009" відбудеться конкурс Miss Security Ukraine, організований за сприяння УФПНСБ. За титул Miss Security Ukraine 2009 працівниці ринку безпеки змагатимуться суто жіночою зброєю — красою, чарівністю, шармом. Учасниць півфіналу — 12 красунь — визначено шляхом інтернет-голосування спеціалістів ринку безпеки на сайті www.ufrnsb.kiev.ua напередодні виставки, а переможницю буде обрано компетентним журі 3 листопада безпосередньо на виставці у форматі феєричного шоу.

Традиційно в рамках ділової програми виставки "БЕЗПЕКА" Центр інформаційної безпеки проведе конференцію "Актуальні питання інформаційної безпеки 2009", присвячену гостро актуальним на сьогодні проблемам інформаційної безпеки.

Зі спеціального розділу "Новинки виставки" виставкового каталогу відвідувачі зможуть довідатись про нові продукти та послуги, що представляють компанії-учасниці, серед яких — "IT Ленд", "АЙРОН ЛОДЖИК", "АМІ", "Аргус-Інформ", "Болід", "ЕН РРС Україна", ГК "ЕПОТОС", завод "Індекс", Завод спецелектрообладнання, "КАСКАД – ГРУПА БЕЗПЕКИ", "Мегатрейд", "Мiкон сiстемс", "Монітор Центр", "Пергам-Україна Інжинірінг", "ПРОНАН", "Сапсан", "Смарт Секьюріті Україна", "СтілАрм", "СКБ Електронмаш", Холдинг охоронних підприємств "Шериф".

 


Новости

2 листопада відбулося відкриття чотирнадцятої міжнародної виставки індустрії безпеки «БЕЗПЕКА 2009»

Выставка «БЕЗПЕКА 2009» состоится в запланированные сроки

Участники выставки «БЕЗПЕКА 2009» к смотру готовы

Директ маркетинг. Кратчайший путь от знакомства до продаж

Предприятия направляют делегации на выставку «БЕЗПЕКА 2009»

Компания "СТА электроника" приглашает специалистов на свой стенд на "БЕЗПЕКЕ 2009"

Торговый Дом «Аксиома–Техно» приглашает специалистов на свой стенд на выставке "БЕЗПЕКА 2009"

Индустрия безопасности Украины «ЗА!» выставку «БЕЗПЕКА 2009»

Новинки от компании ITV и партнеров

Новинки от компании «Охрана и безопасность»

© Компания "Евроиндекс", 1994-2008.