This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news3612 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-04. The original page over time could change.
«Віннер Автомотів» отримав нагороду рейтингу ТОП- 100 / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

«Віннер Автомотів» отримав нагороду рейтингу ТОП- 100

8 жовтня в концерт холі  Freedom відбулась церемонія вручення нагород в рамках всеукраїнського рейтингу «ТОП-100», що традиційно випускається «Інвестгазетою». За 10 років своєї роботи проект ТОП-100 отримав визнання не тільки в українських, але й в зарубіжних ділових колах, представляючи незалежні та професійно підготовлені рейтингові продукти та аналітичні матеріали. На сьогоднішній день, проект ТОП-100 розцінюється, як один з найбільш об’єктивних інструментів оцінки бізнес середовища, стану ключових ділових операторів ринку за основним показниками діяльності компаній.
Церемонія нагородження, яка проводилась вже декілька років поспіль, традиційно вітала найбільш успішних українських топ-менеджерів та підприємців різних галузей бізнесу. Свої нагороди отримали представники різних областей економіки, в тому числі й провідні менеджери автомобільного бізнесу, серед яких були відзначені компанії «Віннер Імпортс Україна» та «Віннер Автомотів». Богдан Кульчицький, як головний директор «Віннер Імпортс Україна» першим піднявся на сцену  за для отримання нагороди. Далі свою відзнаку  та слово тримав генеральний директор «Віннер Автомотів» Петро Рондяк, який подякував колективу компанії за плідну працю та за досягнення результатів, які відзначені почесним рейтингом. Зазначимо, що рейтинг ТОП-100, вже не в перший раз відмічає компанію «Віннер Автомотів» та «Віннер Імпортс Україна», що входять до групи компаній Віннер,  своїми почесними нагородами. На сьогоднішній день компанія «Віннер Автомотів» є офіційним дилером автомобілів Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo та Porsche та надає на ринку не тільки послуги з продажу автомобілів, але й послуги високоякісного сертифікованого сервісного обслуговування, продажу запчастин та аксесуарів.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д