This version of the page http://www.robotazp.com.ua/vip/400/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-03. The original page over time could change.
Работа и обучение сегодня

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Ключевое слово
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Описание:
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ
IV рівень акредитації.
Ліцензія МОН України АВ №395188 від 07.04.2008р.
Рік заснування 1991р.
Адреса: 03115, м.Київ, бульв. Академіка Вернадського, 16в
Тел: (044) 450-64-90, 450-99-31
e-mail: office@e-u.in.ua
www.e-u.in.ua


Європейський університет – один із перших приватних вищих навчальних закладів України, заснований у 1991 році.
У структурі Європейського університету є:
- факультет економіки та менеджменту,
- факультет інформаційних систем та технологій,
- факультет безпеки підприємств,
- юридичний факультет,
- факультет екології та охорони навколишнього середовища,
- факультет професійної адаптації і підприємництва;
- факультет філософії ( теологія).
- Навчально-науковий інститут права та безпеки підприємництва;
- Науково-дослідний інститут системних досліджень, стабілізації та розвитку економіки;
- Інститут регіонального розвитку;
- Інститут екології та менеджменту охорони здоровя.
- Міжнародний освітньо-підготовчий центр,
у якому іноземні громадяни мають можливість готуватися до вступу у вищі навчальні заклади України з інженерно-технічного, гуманітарного, економічного, медико-біологічного напрямів.
В університеті в перше в Україні створена система безперервної освіти, складовими якої є: школа-дитячий садок, гімназія «Євроленд», центр «Абітурієнт», Бізнес-коледж, університет.
Університет веде підготовку фахівців за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями: молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст, магістр. Проводиться перепідготовка за базовими напрямами. Працює аспірантура, спеціалізована Рада по захисту кандидатських дисертацій, докторантура.
Випускники університету отримують диплом державного зразка та диплом Європейського університету.
Форми навчання: денна, заочна, дистанційна.
Європейський університет є синонімом якісної освіти, отримав не одне підтвердження свого високого статусу, задекларованого в назві: Європейський університет - неодноразовий лауреат Міжнародного академічного рейтингу популярності та якості «Золота фортуна» в номінації «Кращий навчальний заклад», нагороджений Золотою медаллю «Незалежність України», фіналіст Українського національного конкурсу з якості в номінації «Великі підприємства», переможець національного конкурсу «Золоті торгові марки», а також дипломант багатьох різноманітних виставок та конкурсів як в нашій країні так і за її межами. Так у вересні 2008р., у столиці Іспанії Барселона, за високу якість продукції та послуг у відповідності з європейськими стандартами університет отримав визнання «Європейська якість» («European Qualitu»).
Але найкращим свідченням визнання успіхів є те, що диплом Європейського університету цінується на ринку праці і випускники здебільшого обіймають престижні й відповідальні посади, швидко і впевнено будують свою карєру.
Університет має сучасне матеріально-технічне забезпечення навчально-методичної та науково-дослідної діяльності, новітнє інформаційно-технологічне оснащення, сучасний навчально-тренувальний комплекс, видавничу та поліграфічну бази, кадрову агенцію, культурно-освітні та оздоровчі центри.
З метою інтеграції у європейську та міжнародну систему освіти на всіх курсах з усіх спеціальностей в Європейському університеті впроваджена кредитно-модульна система організації навчального процесу у відповідності до вимог Болонського процесу .
Велика увага приділяється вихованню студентської молоді. З метою активізації студентів та самоврядування діє Студентський парламент.
Для впровадження новітніх освітніх технологій в університет запрошуються високопрофесійні вітчизняні та зарубіжні викладачі.
Університет забезпечує постійні стажування викладачів та студентів у Польщі, Німеччині, Австрії, Франції, Швеції, Фінляндії, США.
З метою забезпечення практичної підготовки студентів та працевлаштування випускників Європейським університетом укладено двосторонні договори про науково-практичне співробітництво з багатьма комерційними фірмами, спільними підприємствами, банками, фінансово-кредитними організаціями. «Вчись, працюючи!» - основна парадигма навчально-виховного процесу Європейського університету.
Питаннями працевлаштування студентів в університеті займається Агенція кадрового консалтингу.
Студенти мають можливість отримати кредит на навчання. Підтримуючи державну програму про соціальний захист малозабезпеченого населення, університет надає можливість цим категоріям здобути вищу освіту на пільгових умовах.
В університеті діє культурно-мистецький центр, у структурі якого працюють народно-аматорська театральна студія «Етуаль», вокальна студія «Овація», колектив сучасного бального танцю, хореографічна студія (народні танці, брейк-данс, степ), інструментальний ансамбль та клуб бардівської пісні, команда клубу веселих та кмітливих, школа ведучих шоу та конкурсно-розважальних програм.
До послуг студентів: гуртожитки, бібліотеки, видавничо-поліграфічний комплекс, культурно-мистецький центр, автошкола, -спортивні зали, молодіжні кафе, їдальні, медично-оздоровчий комплекс, салон краси, гірськолижна база «Єдельвейс», кадрова агенція «Євроконсалт».

Європейський університет – це освітній центр, першоосновою, центральною фігурою якої є СТУДЕНТ. Нашою метою є формування високоосвіченої професійної еліти України, вільної і творчої, здатної на самостійне мислення і дії у галузі економіки, менеджменту, права, інформаційних технологій та безпеки підприємництва на базі глибоких наукових знань, усвідомлення збалансованості суспільних дій і особистих устремлінь.
Диплом Європейського університету – то найкраща путівка в життя і вагома заявка на приналежність до нової еліти, здатної керувати країною.

Стань студентом Європейського університету, здобудь знання європейського рівня!



БІЗНЕС-КОЛЕДЖ ЄВРОПЕЙСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ
Ліцензія АВ № 395188 від 07.04.2008 р.
Адреса: 03115, м. Київ, бульв. Академіка Вернадського, 16-в
Тел.: (044) 423-00-58 факс: (044)452-35-68
Е-mail: bkeu@e-u.in.ua
Сайт: www.e-u.in.ua

У Бізнес-коледжі здійснюється підготовка фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» за спеціальностями:
-«Фінанси і кредит»
-«Економіка підприємства»
-«Бухгалтерський облік»
- «Комерційна діяльність»
-«Прикладна екологія»
-«Обслуговування компютерних систем і мереж»
-«Обслуговування програмних систем і комплексів»
-«Розробка програмного забезпечення»
-«Діловодство»
Термін навчання: на базі 9 класів 2 роки 10 місяців, 3 роки 10 місяців та 11 класів 1 рік 10 місяців, 2 роки 10 місяців, в залежності від спеціальності.
Форма навчання: денна.
Студентами коледжу можуть бути випускники 9-11 класів. Випускники коледжу , отримавши освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, мають можливість продовжити навчання на 3 курсі університету за рівнем бакалавра, а далі – спеціаліста або магістра.
Після закінчення Бізнес-коледжу випускники одержують диплом державного зразка та мають можливість отримати свідоцтво користувача ПК, посвідчення водія.
Іногородні забезпечуються гуртожитком.
Гарантовано працевлаштування.
Забезпечте своє майбутнє!

Контакты:
Тел: (044) 450-64-90, 450-99-31, e-mail: office@e-u.in.ua, www.e-u.in.ua


ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ запрошує на навчання



Контакты:
Тел: (044) 450-64-90, 450-99-31, e-mail: office@e-u.in.ua, www.e-u.in.ua
работа в Украине резюме в Украине обучение в Украине добавить информацию образец резюме подписка ссылки профессии контакты/реклама
Грузоперевозки в Киеве Заборы и ограждения
Администрация сайта не несет ответственности за содержание размещенных объявлений. При использовании материалов сайта гиперссылка на http://robotazp.com.ua обязательна. "Робота і навчання сьогодні" 2004.