This version of the page http://service.panasonic.ua/UKR/warranty.php?warr=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-31. The original page over time could change.
Panasonic CIS - Україна
Сервіс: Підтримка: Умови гарантії
Новини
 
Підтримка
Iнструкції з експлуатації
Офіційні моделі
Умови гарантії
По продукції
Декодування серійних номерів
Перевірка серійного номера
 
 
Документи
 
Сервіс
 
Авторизовані установники
 
РТЦ по міні-АТС
 
Інформаційний Центр
 
Умови гарантії

У відповідності до корпоративної політики компанії Panasonic Corporation, виробника продукції з торговою маркою Panasonic, а також із урахуванням вимог закону "Про захист прав споживачів", на всю продукцію, яка офіційно поставляється в Україну, встановлюється гарантійний період, термін якого залежить від категорії виробу. Гарантійний період обчислюється з моменту продажу виробу Покупцеві. Дата продажу, а також відомості про Покупця та придбану модель, повинні бути своєчасно та чітко занесені Продавцем у Гарантійну картку. Протягом гарантійного періоду виріб Panasonic підлягає безкоштовному ремонту в одному з Авторизованих Сервісних Центрів, список яких можна уточнити як у Продавця виробів, так і на даній Інтернет-сторінці. Нажаль, не вся техніка, яка продається під маркою Panasonic, надходить до ринку України по офіційних каналах. Тому звертаємо увагу теперішніх та наступних користувачів техніки Panasonic на найбільш важливі аспекти, які дозволяють відрізнити офіційно ввезену техніку від "сірого" імпорту:

  • наявність у Продавця виробу копії сертифіката відповідності;
  • наявність в пакувальній коробці інструкції з експлуатації українською мовою;
  • наявність правильно та чітко заповненої Продавцем Гарантійної картки встановленого зразка.
Загальний гарантійний термін на всю техніку Panasonic складає один рік.
Гарантія діє у тому випадку, якщо товар буде несправний у зв’язку з матеріалами чи складанням.
Обмеження гарантії
  • Виріб повинен бути купленим тільки на території України та застосовуватись у суворій відповідності до інструкції з експлуатації, технічних стандартів та/або вимог безпеки. Список моделей, призначених для використання на території України, розміщений на Інтернет-сторінці http://service.panasonic.ua/ у розділі «Офіційні моделі».
  • Згідно з даною гарантією, гарантійні зобов’язання на території України забезпечуються авторизованими сервісними центрами, список яких можна отримати на Інтернет-сторінці http://service.panasonic.ua/RUS/show_sc/ або в Інформаційному Центрі Panasonic.
  • Дана гарантія не є чинною, якщо причиною пошкодження чи дефекту є пожежа, блискавка або інші природні явища; потрапляння рідин всередину виробу; механічне пошкодження; неправильне використання, у тому числі підключення до джерел живлення, відмінних від наведених в інструкції з експлуатації (у тому числі до генераторів); зношування; недбале ставлення, включаючи попадання у виріб сторонніх предметів та комах; ремонт або налагодження, виконані особою, яка не має відповідного сертифіката на здійснення подібних послуг, а також встановлення, адаптація, модифікація або експлуатація з порушенням технічних умов чи/або вимог безпеки.
  • У випадку, коли під час гарантійного строку у виробі було замінено частину або частини на частину або частини, які не були поставлені чи перевірені виробником і які не були відповідної якості та не призначені для даного виробу, покупець втрачає всі та будь-які права, зумовлені даною гарантією, включаючи право на відшкодування.
  • Дія даної гарантії не розповсюджується на частини оздоблення та корпусу, з’єднувальні кабелі, фільтри та інші частини, що мають свій обмежений термін використання.
  • Гарантійні зобов’язання не розповсюджуються на вироби, встановлені з порушенням рекомендацій, викладених в інструкції зі встановлення, а також на ті, що не проходять періодичне технічне обслуговування.
Проте, деякі категорії техніки підлягають розширеній гарантії або гарантійний термін на техніку таких категорій може збільшуватися при дотриманні Покупцем умов, вказаних у Гарантійній картці.
Перелік категорій техніки з розширеною гарантією:
  • плазмові панелі;
  • ноутбуки зі зміцненим корпусом;
  • кондиціонери;
  • відеокамери та фотоапарати;
  • міні-АТС;
  • відеопроектори;
  • професійне відеообладнання;
  • професійне обладнання систем безпеки;
  • мікрохвильові печі;
  • електроінструменти;
  • медичне обладнання.
Починаючи з квітня 2009 року для деяких категорій техніки Panasonic Гарантійні картки містяться безпосередньо в коробці з виробом. Гарантійні картки містять умови гарантії на 11 мовах та є дійсними на території країн, згаданих у тексті картки на відповідній мові. Зовнішній вигляд цих гарантійних карток можна побачити нижче.
Усі картки старого зразка залишаються дійсними!
Зовнішній вигляд Гарантійної картки,
що вкладається в упаковку (перша сторінка)
 
Зовнішній вигляд Гарантійної картки,
що вкладається в упаковку (всі сторінки)
 
гарантійна картка.pdf
Зовнішній вигляд Гарантійної картки, що видаєтся продавцем
Шаблони усіх Гарантійних карток, що поставляються у комплекті з технікою
категорія
 
перша сторінка
 
всі сторінки
Відеокамери та фотоапарати
 
 
гарантійна картка.pdf
РК-телевізори
 
 
гарантійна картка.pdf
Плазмові панелі
 
 
гарантійна картка.pdf
Особливі умови гарантії на плазмові панелі  
Усі плазмові панелі Panasonic, які поставляються на територію України, підлягають трирічній гарантії при дотриманні наступних умов:
  • наявність повністю та правильно заповненої Гарантійної картки;
  • назва моделі плазмової панелі присутня в списку гарантійних моделей Panasonic;
  • серійний номер зареєстровано в базі даних офіційно поставлених виробів на територію України:
    • тільки для професійних (системних) плазмових панелей,
    • офіційність моделі та строк гарантії можна перевірити у розділі «Перевірка серійного номера».
Особливі умови гарантії на ноутбуки зі зміцненим корпусом 
Усі ноутбуки зі зміцненим корпусом, які призначені для роботи в польових умовах, підлягають трирічній гарантії. Офіційність моделі та строк гарантії можна перевірити у розділі «Перевірка серійного номера».
Особливі умови гарантії на кондиціонери  
Кондиціонери Panasonic, які поставляються на територію України, підлягають трирічній гарантії, якщо встановлення виконане організацією, яка є Авторизованим Інсталяційним Центром кондиціонерів Panasonic ( знайти найближчий Авторизований Інсталяційний Центр можна тут). Якщо не виконані умови трирічної гарантії, надається звичайна річна гарантія. Гарантійний строк на компресори складає 5 років.
Особливі умови гарантії на відеокамери та фотоапарати 
Починаючи з 1 травня 2008 року гарантійний строк на всі відеокамери та фотоапарати Panasonic, збільшився з одного року до двох. Розширеній дворічній гарантії підлягають всі фотоапарати та відеокамери, продані починаючи з 1 травня 2008 року, в незалежності від строку гарантії, вказаній у Гарантійній картці.
Особливі умови гарантії на міні-АТС Panasonic 
Трирічна гарантія надається на обладнання, яке відповідає наступним умовам:
  • обладнання призначене для використання на території України;
  • назва моделі присутня в списку гарантійних моделей Panasonic;
  • обладнання встановлене Авторизованим Установником АТС Panasonic. Знайти найближчого Авторизованого Установника АТС Panasonic можна тут;
  • на обладнання має бути заповнена Гарантійна картка.
У випадку, якщо обладнання не призначене для використання на території України або назва моделі відсутня в списку гарантійних моделей Panasonic, гарантія на нього не надається. Якщо не виконані інші умови трирічної гарантії, надається звичайна річна гарантія. Перевірити термін дії гарантії можна тут.
Особливі умови гарантії на відеопроектори 
Відеопроектори Panasonic, які поставляються на територію України, підлягають річній гарантії, з можливістю подовження гарантійного періоду до 3-х років, при дотриманні умов, вказаних нижче:
  • При реєстрації відеопроектора на Інтернет-сторінці http://support.panasonic.ru/registration/register.xgi Власнику надається додаткова гарантія на відеопроектор, яка складає два роки з дати придбання або 2500 годин роботи із одночасним встановленням гарантійного періоду на лампу, яка входить до початкового комплекту поставки відеопроектора, який складатиме 300 годин або 150 днів роботи (що настане першим);
  • При систематичному наданні інформації про зношення лампи зареєстрованого на Інтернет-сторінці відеопроектора, гарантія складатиме 3 роки з дати придбання або 2500 годин роботи (що настане першим).
УВАГА! На проектори серії PT-F діє додаткова гарантія.
У разі регулярного (кожні 3 місяці) надання інформації про напрацювання лампи Вашого проектора серії PT-F на сайті http://support.panasonic.ru/registration/register.xgi, термін гарантійного обслуговування продовжується до трьох років або 3000 годин роботи проектора (що настане першим), як на сам проектор, так і на лампу. Дана гарантія на проектор серії PT-F діє за умови експлуатації проектора не більше 6 годин на день.
Особливі умови гарантії на професійне відеообладнання 
  • Гарантійні картки на професійне відеообладнання не видаються;
  • Гарантійний термін складає 12 місяців з дати продажу;
  • Для деяких моделей гарантійний термін може бути подовжено до 36 або 60 місяців. Для отримання розширеної гарантії, яка надається на визначений перелік моделей серії P2 та AVCCAM, необхідно виконати реєстрацію придбаного виробу. Зі списком моделей, на які розповсюджується розширена гарантія, можна ознайомитись тут. Для реєстрації виробу необхідно заповнити форму на сайті виробника;
  • Розширена гарантія (яка настає після 12 місяців основної гарантії) має під собою наступні обмеження:
    • для серії Р2 напрацювання виробу не повинне перевищувати 5000 годин,
    • для серії AVCCAM напрацювання виробу не повинне перевищувати 3000 годин,
    • розширена гарантія не розповсюджується на світлочутливу матрицю, РК-екран, а також деталі оздоблення корпусу та косметичні запчастини,
    • картки P2, що входять до складу камери або були придбані окремо, не покриваються розширеною гарантією;
  • Якщо Ви бажаєте більш детально ознайомитися з системою підтримки обладнання P2 та AVCCAM, Ви можете завантажити брошюру, присвячену даній темі;
  • Гарантійний статус визначається за базою даних гарантійних виробів Panasonic. Перевірити статус Вашого виробу Ви можете тут;
  • Авторизовані сервісні центри після звірки серійного номера отриманого виробу з базою серійних номерів Panasonic, приймають рішення щодо гарантійного ремонту (безкоштовні роботи та запасні частини) або відмови в безкоштовному обслуговуванні в разі відсутності серійного номера апарата в базі даних;
  • Всі регламентні роботи та процедури (регламентна змазка та чистка, заміна головок, частин стрічкопротягувального механізму, жорстких дисків, двигунів вентиляторів), як і самі швидкозношувані компоненти, не підпадають під гарантійне обслуговування та сплачуються власником виробу.
Особливі умови гарантії на професійне обладнання систем безпеки 
  • Гарантійні картки на професійне обладнання систем безпеки не видаються;
  • Гарантійний термін складає 12 місяців з моменту продажу або 3 роки з дати монтажу авторизованим установником;
  • Перевірити статус Вашого виробу Ви можете тут;
  • Авторизовані сервісні центри після звірки серійного номера отриманого виробу з базою серійних номерів Panasonic, приймають рішення щодо гарантійного ремонту (безкоштовні роботи та запасні частини) або відмови в безкоштовному обслуговуванні в разі відсутності серійного номера апарата в базі даних;
  • Всі регламентні роботи та процедури (регламентна змазка та чистка, заміна головок, частин стрічкопротягувального механізму, жорстких дисків, двигунів, вентиляторів), як і самі швидкозношувані компоненти, не підпадають під гарантійне обслуговування та сплачуються власником виробу;
  • Більше інформації щодо професійного відеообладнання Panasonic Ви можете отримати на окремому сайті, присвяченому даній категорії продукції.
Особливі умови гарантії на мікрохвильові печі  
Мікрохвильові печі Panasonic, які поставляються на територію України, підлягають дворічній гарантії при дотриманні умов, вказаних у Гарантійній картці.
Особливі Умови гарантії на електроінструменти  
Усі електроінструменти Panasonic, які поставляються на територію України, підлягають дворічній гарантії при дотриманні умов, вказаних у Гарантійній картці.
Особливі Умови гарантії на медичне обладнання 
Усе медичне обладнання Panasonic, яке поставляється на територію України, підлягає трирічній гарантії при дотриманні умов, вказаних у Гарантійній картці.
 

ПродуктиНовиниСервісДе купитиЗворотній зв'язок
Прес-центрПро копаніюПошукGlobal