This version of the page http://www.jeans.com.ua/ua/news?news=337 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-31. The original page over time could change.
JEANS :: Alexander Rybak «Fairytale»: хіт переможця конкурсу Євробачення 2009!

Новини оператора

Alexander Rybak «Fairytale»: хіт переможця конкурсу Євробачення 2009!

Завантажуйте хіт переможця пісенного конкурсу! Заходьте на портал MUZon і закачуйте пісню Alexander Rybak «Fairytale», а також інші хіти учасників конкурсу! Отримайте хіт на мобільному порталі WAP.MUZON.UA або на WWW.MUZON.UA


Хіт «Fairytale» від Alexander Rybak  також доступний для користувачів послуги GOOD’OK.  Для замовлення надсилайте SMS із кодом мелодії 00112410 на номер 700 або просто зараз телефонуйте за номером 700!
Найкраща музика замість сигналів з’єднання – це GOOD’OK від МТС.


Вартість замовлення мелодії GOOD’OK – 9 грн, термін дії мелодії – 30 днів. Вартість дзвінка на номер 700: перша хвилина дзвінка не тарифікується, друга хвилина та наступні тарифікуються – 0,10 грн/хв. (Вартість вказана з ПДВ, додатково нараховується 7,5% збір до Пенсійного фонду).
При користуванні WAP сплачується WAP-трафік згідно з тарифним планом.

повернутись до списку новин


Портал JEANS INVADERS!

Клікай JEANS Invaders і самостійно упевнись у перевагах нового порталу. Покращена функціональність та нові можливості для самовираження! Більше інформації! Більше друзів! Більше веселощів!